پردازنده پیشنهادی ubi برای اجرا در تنظیمات ultra یک عدد 4770K هست :d
کلا سوتی زیاد داده UBI سر wD.
نمایش نسخه قابل چاپ
پردازنده پیشنهادی ubi برای اجرا در تنظیمات ultra یک عدد 4770K هست :d
کلا سوتی زیاد داده UBI سر wD.
این قضیه رم و سخت افزار های دیگه یکم خنده داره.
حالا خواستیم 4k بزنیم یه چیزی ولی این که بازی اجرا نشه از اون حرفا بود.
مثل همون COD:Ghost :d
اگه اینجوریه منم یه بازی مین یابی می نویسم زیر 12 گیگ رم راه نداشته باشه:))
اما جدا از شوخی امیدوارم بازی بعد از این همه تبلیغ تو ذوقمون نزنه:|
سلام به همه ی عزیزان
دوستان بازی Watch Dogs حتمآ برای اجرا شدن به 6 گیگ رم احتیاج نداره و با 4 گیگ رم هم اجرا میشه ، این مسئله تایید شد و Jonathan Morin هم وقتی دید دیگه چیزی نمی تونه بگه ، اونم تایید کرد که بازی با 4 گیگ رم هم اجرا میشه و مثل Ghosts قفل نداره که حتمآ 6 گیگ رم احتیاج داشته باشه
( البته اگر قفل هم داشت ، برادران ه..ک..ر به 3 صوت ترتیبشو می دادن :d)
> از دوستان کسی بازی Wolfenstein : The New World Order دانلود کرده ویا خریداری کرده، و از محیط بازی عکس بزاره و چه مشکلاتی در داخل بازی هستش.
من بازیو دانلود کردم هر چند که فقط جهت تست و آرشیو گرفتمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کاتسیناش میشه 30 فرم
گیم پلی ظاهرا روی 60 فریم لاکه ( البته 100% مطمئن نیستم )
بازی راحت با فعال سازی که تو ایمیج دانلودی بود اجرا شد و مشکلی نبود
بازی جالبیه من کلا اول شخص رو دوست ندارم و ترجیح میدم بازی سوم شخص باشه ولی از این بازی با اینکه در حد 15 دقیقه رفتم خوشم آمد
سیستم مورد تست وکلاکها :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سیستم بالا روی تنظیمات آلترا و فول اچ دی تا ابتدای حمله سگهای روبوتی 28 تا 45 فریم داشتم
همچنین با تنظیمات متوسط رو به بالا و رزولوشن 720P بین 48 تا 60 فریم متغیر بود
دو تا عکس از محیط بازی ::
عکسها مربوط به تنظیمات الترا و فول اچ دی است
احساس میکنم AA بازی در تنظمیات LOW قرار گرفتن ..ممنون میشم ( قسمت تنظمیات گرافیکی بازی را اسکرین شات قرار بدهید)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با تنظیمات زیر روی فول اچدی و تنظیمات آلترا بین 28 تا 45 فریم داد با سیستم مربوط به دو پست قبل ( عکسهای محیط بازی نیز در تنظیمات زیر گرفته شده که در 2 پست قبل هم ذکر کردم ) :
روی 720P و تنظیمات متوسط رو به خوب بین 48 تا 60 فریم میداد :
این آپشنهای Max PPF و Haze Flare چی هست کسی میدونه؟
این لینک آپشنها رو توضیح داده
گزینه VT Catch size برای من حداکثر روی high میره ولی توی این لینک [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] روی ultra ست کرده که یحتمل یا بخاطر رزولوشن محدود شدم که روی های بزارم یا اون سایت فیکه که احتمالش کمه یا فعال ساز باگ داره
خوب گزینه اول برای بافت گرافیکی محیط بازی هست یا به قولی Texture cache size که همون کار AA انجام خواهد داد Low, medium or highنقل قول:
نوشته اصلی توسط ROULY [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
گزینه دوم یا VT Compress در حالت روشن فرشرده سازی بافت ها را در تصویر دارد و برای کارت های ضعیف روشن بودنش باعث افزایش فریم ، و برای کارت های قوی خاموش بودنش باعث افزایش کیفیتن بافت ها خواهد شد
گزینه Max PPF هم محدود کردن جریان اجرای بافت گرافیکی در هر فریم می باشد یا همان Texture streaming که مقدار بالای آن فشار بیشتری به کارت گرافیکی می آورد. و باعث افزایش کیفیت و افت فریم خواهد شد.
Shadow Resolution هم با مقدار اعدادی که دارد نشان گر حافظه یا همان حجم مموری هست که برای کیفیت سایه ها بیشترین حالت همان 8192 که به معنای اصلی همان 8 گیگ خودمان محسوب میشود.
Additional Quality Settings این آپشن نیز بسیار مهم است به بافت گرافیکی در سایه ها ، نمایش بهتر نور و کیفیت آن می پردازند و گزینه Ultra بهترین انتخاب است.
گزینه HAZE FLAR هم تکنیکی در نور پردازی در عکاسی و طراحی هست که مانند خیلی از بازی ها نمایش نور خورشید از لابلای درختان و روشن بودن این آپشن به رفلکس نور در بازی و تاپش خورشید بر اشیاء مه ، دود و غیره