برای اور میخوای یا گیم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
برای اور میخوای یا گیم؟
واسه همه کاری بیشتر گیم یه چیزی در کل خوب باشه دیگه
فرقی بین این سه در برای گیم وجود نداره
منMAXIMUS VII HERO انتخاب میکنم که البته برای اور هم عالی هست
GIGABYTE GA-Z97X-SOC Force
MAXIMUS VII HERO
خودم بین این 2تا گیر کردم بین این 2تا باز انتخاب شما همونه؟
یه سوال دیگه بین 4790k و amd 9590 در کل کدوم پیشنهاد میدید؟؟سیستم amd ببندم یا اینتل؟؟
VII HERO رو انتخاب میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط M3HDICR7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قطعا 4790K
9590 که مصرف وحشتناکی داره و کلا پلتفرم منقرض شده هست
ببخشید یه سوال دیگه به نظرتون اگه به جای MAXIMUS VII HERO یه مادربرد معمولی تر بردارم که هزینش بیاد پایین بعد به جای R9 290X
GTX 980 بردارم این کار ارزش داره یا نه؟؟
شما h81 هم بردارید , تفاوتی نمیکنه در کارائینقل قول:
نوشته اصلی توسط M3HDICR7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در خصوص خرید کارن هم هر چند جاش اینجا نیست ولی بهتر یک 970 خرید کنید که ارزش/ کارائی بالاتری نسبت به هر دو داره
من به این نتیجه رسیدم 2تا 280x بگیرم حالا واسم یه سوال پیش اومده مادربردی که من انتخاب کردم یعنی MAXIMUS VII HERO اگه یه کارت گرافیگ داشته باشی در حالت 16x کار میکنه اگه 2کارت بشه میشه 8x ولی این مادربرد Asrock Z97 Extreme6-Intel Z97 با اینکه فکر میکنم قیمتشم از مادربردی که من انتخاب کردم پایین تره 2تا کارت رو 16x بالا میاره میخواستم بدونم این چقدر میتونه تاثیر داشته باشه؟؟کلا یه توضیح راجع بهش بدین ممنون میشم.
دوست عزیزم در پلتفرم PERFORMANCE اینتل , یعنی به غیر پردازنده های سری EXTREME , دو کارت در چینش های حداکثر X8/X8 فعالیت میکنه با توجه به تعداد مسیر های PCI-E پردازنده.
مگر اینکه برد از چیپ کمکی برای افزایش تعدا مسیر استفاده کنه
برد aSROCK هم X8/X8 هست
تفاوت X8/X8 با X16/X16 بسیار ناچیر هست
در خصوص خرید کارت ها هم در تاپیک مشاوره کارت گرافیک بهتره اینکه یک مشاوره ای بگیرید که ضرر نکنی
سلام دوستان فرق مادر برد H97-D3H باASUS H97-PROچیه فرق در کارایی دارن