صد در صد موافق هستم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
و درباره مین عرض کردم که امکانات یکی هستند فقط مین پیشنهادی بنده هیتسینک حرفه ای تری داره.
نمایش نسخه قابل چاپ
صد در صد موافق هستم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
و درباره مین عرض کردم که امکانات یکی هستند فقط مین پیشنهادی بنده هیتسینک حرفه ای تری داره.
سلام@};-.چنتا سوال داشتم:1-msi p67a-c45مادربرد خوبیه برای کار در زیر اور و کار 24 ساعته با 2500k مشکلی نداره؟2-دست دومشو گیر اوردم قیمت 250خوبه براش بالا پایینشو بگین بی زحمت3-با چی و از چه طریقی تستش کنم مادربردو تا خیالم راحت باشه(اول قراره تست کنم مطمئن شدم بعد واریز)4-روش 2500k اور بوده رو 4.2 مشکلی برا مادربرد...؟!!!
شما مگه چیکار میکنی 24 ساعته؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط barcelon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پردازنده رو خریدی؟
این سیستم امضای شما فیک هست یا واقعی؟
تا یک ساعت تست cpu linpack نرم افزار occt رو پاس کنه
سیستم امضا خونه هس اون بحثش سوا اونو کاری نداریم-من الان تو مغازه سیستمم روزو تقریبا کامل روشنه گیم-اینترنت...مادربردفعلیم تو مغازه b75-vهستش یه msi p67a-c45 گیر اوردم که میخوام با پردازده که 2500k باشه اورش کنم.تا اینجا درست؟حالا بقیشم که پیوست مدمتون به سوالایی که بالا پرسیدم(پیشاپیش ممنون@};-)نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستان کدوم یکی از این دو تا رو پیشنهاد میکنین؟ممنون میشم جواب بدین(قیمتاشون تقریبا یکی هستن)
Biostar TP67-XE-----Asus Z68 v pro(کاربرد و خواسته هام:گیم و اور قطعات .به روز بودن و کامل بودن از لحاظ امکانات)
ممنون-@};-
شما پردازنده رو داری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط barcelon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بی شک ASUS :) بایوستر اصلا برند مرغوبی نیست !نقل قول:
بله عزیز-2500kنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
گزینه مناسب پیشنهاد شدنقل قول:
با سلام و سپاس از عزیزان
سیستمی که تو امضام هست حدود 6-7 سال پیش بستم و داره کار میکنه. کارام اینترنت - آفیس - ومالتی مدیا (بدون گیم) مثل دیدن فیلم و بعضا تبدیل فرمت فیلم هستش . همین و بس. چیزی که به نظر خودم اومده یه مین ایسوس با چیپ H87 و یه سی پی یو مثل G3220 یا i3 4130 و یه هارد 1 ترا وسترن بلک و 4 گیگ رم و بدون کارت گرافیک. با هزینه ای حدود 1 تا 1.2 . به نظرتون انتخابم مناسبه یا اصلاح میخواد ؟ و دوم اینکه این سیستم به نسبت سیستم فعلیم چند درصد اختلاف کارآیی داره؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.