به این تاپیک مراجعه کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mossi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به این تاپیک مراجعه کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mossi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من همین کاری که توی اون تاپیک گفتید رو انجام دادم روی فلش زدم تا زدم سریع خونه ها پر میشه و یه ارور میده که اینه : 3 - Error: ROM fil size does not match esxisting BIOS sizeنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست من خیلی خیلی ممنون بابت کار و زحمت با ارزشتون
ولی کار دیگه ای هم میتونید کنید:
1. تو سایت asus.com شماره محصولتون (مادربرد یا لپتاپ) را وارد کنید (محصولتون رو رجیستر کنید)
2. وارد بخش دانلود محصولتون بشید
3. آخرین bios رو دانلود کنید
4. تو قسمت BIOS - utilities نرم افزار Windows BIOS Flash Utility یا هر اسم دیگری که هست رو دانلود کنید
5. تو مرحله آخر BIOS که تو مرحله 4 دانلود کردین رو از حالت فشرده خارج کنید
6. نرم افزار مرحله 5 رو نصب کنید و بعد اجرا کنید
حالا فقط کافیه مسیر قرار داشتن فایل BIOS رو تو نرم افزارتون مشخص کنید
موفق باشید مخصوصا ErfanDL =d>=d>=d>
با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز .
با تشکر از استارتر تاپیک و اطلاعات کاملشون .
بنده مشکلی برام پیش اومده و در عیب یابی سیستم این ارور ظاهر میشه :
wireless hardware is not bound to transport driver
و البته من کانکشن ندارم و سخت افزار وای فای من شناسایی نمیشه . مشکل از اینجا شروع شد که بنده نرم افزار andy android رو نصب کردم تا بتونم با نرم افزار های اندروید بر روی لپتاپ کار کنم متاسفانه تصمیم به پاک کردن این نرم افزار شد و بنده زمانی که این نرم افزار رو پاک کردم دیگه کانکشن وای فای ندارم و فقط با کابل شبکه میتونم به اینترنت وصل بشم .
البته قبل از حذف و حتی نصب درباره ایجاد و نصب ماشین مجازی و .. در بایوس بود که بنده yes زدم .
میخواستم بدونم با آپدیت بایوس میتونم این مشکل رو رفع کنم ؟
مدل لپتاپ asus n550jk .
واقعا این مشکل داره اذیتم میکنه و مشکل ساز شده برام . اگر کسی از دوستان میتونه کمکی بهم کنه هزینه ی زحماتشون رو هم پرداخت میکنم ( اگر آپدیت بایوس جواب گو نیست ) .
با احترام .
سلام دوست عزیز @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed2h [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما فقط درایور کارت شبکه وایرلس رو نصب کنید. درایور کارت شبکه وایرلس Qualcomm Atheros
با تشکر از پاسختون . اگر امکانش هست لینک دانلود قرار بدید .نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed2h [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون اما در حین نصب و بعد از کلیک دکمه next این ارور رو میده :
No Qualcomm Atheros hardware was detected
you must have proper wualcomm atheros hardware installed in order to install qualcomm atheros killer wireless-n suite .
ممنون اما در حین نصب و بعد از کلیک دکمه next این ارور رو میده :نقل قول:
No Qualcomm Atheros hardware was detected
you must have proper wualcomm atheros hardware installed in order to install qualcomm atheros killer wireless-n suite .
.................................................. .................................................. .
دوستان ممنون میشم کمکم کنید . خیلی واجبه و مهمه برام .
دوستان خواهش میکنم اگر میتونید کمکی کنید دریغ نکنید و اگر راه حلی هست بگید . واقعا نیاز دارم .
اگر هم نمیتونید بگید به بنده تا به فکر راه و چاره باشم .
ممنونم .