دوست عزیز
فایلی که دانلود کردم از سایت ایسوز اسمش k53svas.320
من یه بار همین اسمو وارد کردم یه بار هم فایلو پسوندشو ROM کردم بعد اونو وارد کردم ولی بازم نشد.
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز
فایلی که دانلود کردم از سایت ایسوز اسمش k53svas.320
من یه بار همین اسمو وارد کردم یه بار هم فایلو پسوندشو ROM کردم بعد اونو وارد کردم ولی بازم نشد.
والا من هر روشی که میدونستم گفتم این طور که شما میگی از این روش ها فلش نمیشه و باید روی پروگرامر فلش کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط alireza2020 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خوب با همون که میگی میشه اصلا یا نه؟
چند در میاد؟
بله میشه. پروگرامر TNM 2000 Plus هست که یکم گرونه حدود 290000 تومننقل قول:
نوشته اصلی توسط alireza2020 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون
خیلی آموزشت به کارم اومد
استاد عزیز وقتی این مرحله راانجام میدم بعداز all right reserved.فقط چشمک میزنه وهیچ تغییری حاصل نمیشه :asus k56cنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
من تارگی یه لپ تاپ asus n550jvخریدم
می خواستم ببینم مکانش هست که از تو بایوس بشه بین کارت گرافیک ها سوییچ کرد خیلی گشتم چیزی پیدا نکردم
بله میشه و احتیاج به بایوس مد شده داره تا بتونید به تنظیمات مخفی بایوس دست پیدا کنید ، معمولا هم بایوس مد شده رو نمیشه از طریقی که بایوس رسمی رو ارتقا میدید ، به دستگاه منتقل کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi141 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بایوس مد شده رو هم یا خودتون اگه وارد هستید باید بسازید یا باید پیدا کنید در سطح نت یا به یکی که بلده باید پول بدید بسازه
مثلا من در فرومی با پرداخت مبلغی بایوس MSI GE60 رو آنلاک شده تحویل گرفتم
و در سطح اینترنت بایوس آنلاک شده لپتاپ ACER 5742G خودم رو پیدا کردم
من خودم بطور دقیق یاد نگرفتم چکار انجام داده شد و بهتر دونستم به اشکال بالا به بایوس آنلاک شدم برسم چون ترسیدم خودم لپتاپ رو بریک کنم با انجام عملی اشتباه
این رو فقط جهت اطلاع گفتم ومسئولیتی نمیپذیرم
دوست عزیز کافیه با نرم افزار AMIBCP بایوس خود را آنلاک کنید. ( بایوس باید AMI باشه )نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi141 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دانلود: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اینکه خیلی پیچیده است کی شه فقط یه همین قسمت و توضیح بدی تا تغییرش بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]