در صفحه تنظیمات اضافی ارسال پست بعضی وقت ها هیچ دکمه ای عمل نمیکنه و مجبورم دوباره Reload کنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Olesius [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
در صفحه تنظیمات اضافی ارسال پست بعضی وقت ها هیچ دکمه ای عمل نمیکنه و مجبورم دوباره Reload کنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Olesius [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
امروز توی کل اینترنت اختلال بود، یعنی شاید کندی باز شدن بعضی صفحات علتش همین باشه
با سلام یک موردی که پیش اومده که مسئله کوچیکی هم هست اما باید به نظر بنده رسیدگی بشه ...این مشکل هست ( تصویر زیر)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله همینطوره ... فرمایش فرشاد عزیز درسته ... هنگام لاگین کردن هم همین اتفاق رخ میده و فیلد حاوی نام کاربری نمایش داده نمیشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این مشکل جدیدا رخ میده و باید به این مساله هم رسیدگی کنیم ...
با تشکر
مشکل یوزر نیم رو که فرشاد جان گفتن موضوع دیگه اینه که بعضی از قسمت های سایت مثل ارسال پیام خصوصی و کلمه ی "فروم" بالای سایت (داخل انجمن نه داخل صفحه ی اصلی) و کلمه ی "فعالیت ها" و پایین هر پست که مینویسه که از "این پست مفید........"، انگلیسی شده. حالا نمیدونم شاید تصمیم بر این شده که اینجوری بشه. به نظرم یا همه شو انگلیسی کنید یا فارسی. فکر میکنم قشنگ تر باشه.ممنون
سلام.من یه مشکل عجیب دارم.
از دیشب اینطوری شده..
وقتی که قسمت های مختلف فروم رو میزنم،با ارور زیر مواجه میشم:
Your connection to this server has been blocked in this server's firewall.
You need to contact the server owner for further information.
Your blocked IP address is
This server's hostname is vip11-40.cp.c4d.privatedns.biz
اصلا نمیتونم هیچ صفحه ای رو باز کنم......با مرورگر های دیگه هم امتحان کردم....الان هم شانسی تا اینجا رسیدم :d
ممنون میشم رسیدگی کنید.
@};-
از چیز پی ان استفاده می کنید!؟ صفحات زیادی رو باز می کنید؟!
فایروال آی پی شما رو به عنوان یک مهاجم شناسایی کرده و بلاک می کنه :-p
اتفاقا برای من برعکسه فایروال من این جا رو بلوک میکنه :))
نه..صفحه های زیادی رو هم که نه.نقل قول:
البته الان درست شده مثل اینکه.چون من خیلی راحت اومدم و مشکلی هم نبودش.
راستی آی پی رو هم نوشته بود...منتهی کپی نشده اینجا!! اگر خواستید آی پی رو هم بنویسم تا تو فایروال add کنید :d:d
صفحه خاصی هست عرفان عزیز؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
انگار تنها یک تاپیک به خاطر وجود لینک های ولید سایت کانارد پی سی این طور شده بود :)