کادربرد؟
مانیتور هم میخوای؟
2.5 با فروش سیستم فعلیت هست یا اون رو حساب نکردی؟
نمایش نسخه قابل چاپ
کادربرد؟
مانیتور هم میخوای؟
2.5 با فروش سیستم فعلیت هست یا اون رو حساب نکردی؟
نه مانیتور نمی خوام کیسم مگنوم 2 هست گرین فعلا بدون فروش قطعات خودم فعلا قصد فروش اونا را ندارم تا به بینم چی می شه
کاربرد آور کلاک فکرکنم اگه سیستمی برای آور کلاک خوب باشه میشه همه نظر به آون امید وار بود
اشتباه فکر میکنی شما!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mmb2014 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اورکلاک آسمونو به زمین نمیاره که!
شما همون کاربردتونو بگین خیلی بهتره واقعا!
می خوام سی تموم باشه
من متوجه نشدم شما چی گفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط mmb2014 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در یک پست تمام کاربردتون رو بگید و مشاوره انجام بشه
سلام میخوام یه سیستم دور و بر 5 یا 5.5 میلیون جمع آوری کنم.
قطعاتی که مدنظرم هست ایناست:
قیمت : 600,000 - Motherboard : ASRock Fatal1ty Z97X Killer
قیمت : 1,100,000 - CPU : Intel Core i7 4790K
قیمت : 1,650,000 VGA : Gigabyte GTX 970
قیمت : 300,000 RAM : Gskill Ripjaws X 8GB 4GBx2 1600Mhz CL7 DDR3
قیمت : 200,000 HDD : WD Blue 1TB
قیمت : 60,000 ODD : ASUS 24X SATA
جمع قیمت تا حالا : 4 میلیون تومن
الان با 1.2 میلیون بودجه باقی مانده(آخه موس و کیبورد و هدست گیمینگ هم میخوام) یه کیس و پاور 750W (میدونم واسه این سیستم 750W زیاده ولی در آینده یه هارد 1 ترا دیگه و یه SSD میندازم. به احتمال قوی OverClock خواهم کرد و در ضمن شاید یه SLI راه بندازم، نمیخوام پاور زیاد برام دردسر درست کنه) و یه مانیتور 1080p چی پیشنهاد میدین؟ (استفاده اکثرا گیمینگ)
قطعه دیگه ای هست که از قلم افتاده باشه؟ فن و ...
در ضمن با توجه به این که فعلا قصد هیچ اورکلاکی رو ندارم (لازم هم نیست) آیا ضروریه یه واتر کولینگ بخرم؟
واسه خرید سیستم هم عجله ای ندارم. آیا ارزششو داره تا تیر یا مرداد صبر کنم؟ قیمت ها تا اون موقع چقدر پایین میاد؟
با تشکر [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
درود، دوست عزیز قطعاتی که لیست کردید مناسب هستش ولی من شدیدا توصیه می کنم صبر کنید تا نسل بعدی کارتهای گرافیک AMD RADEON منتشر بشه شما به عنوان مثال: R9 380X که قوی تر از GTX 980 هستش گفته میشه قیمتی کمتر داره و ارزش خرید بیشتر و این که در نسل بعد کارتهای گرافیک AMD RADEON با DX 12 معجزه خواهند کرد و حتی قوی تر از کارتهای Nvidia ظاهر خواهند شد . از طرفی قرار پردازنده های جدید Intel به ترتیب Broadwell LGA 1150 و SKYLAKE - S LGA 1151 عرضه بشن .
* شما که عجله ندارید توصیه می کنم صبر کنید ضرر نمی کنید .
سلام دوستان خوبم
یه مشاوره درست حسابی میخوام ازتون لطفا دور از تعصب راهنمایی کنین.دوستان بنظر شما کیس گیمینگ Asus g20 با توجه به مشخصات خوبش ارزش خرید داره یا نه!!؟؟گرافیک gtx980 با 4790 و اون ظاهر شیکش خیلی فکرمو مشغول کرده و اینکه فکر کنم خودم بخوام این قطعات رو جداگانه تهیه کنم بیشتر باید پول بدم!اگر فکر میکنید خرید منطقی هستش و اگر فکر میکنید خودم میتونم همچنین سیستمی رو جمع کنم نظرتونو بگین و راهنماییم کنید،کاربرد منم فقط گیم و فیلم هستش ممنون از سایت خوبتون.
* داخل ایران هستش شرکتی این کیس گارانتی کنه یا می خواهید از خارج از کشور بیارید .
** بودجه اتون مشخص کنید، و شدیدا توصیه می کنم صبر کنید کارت گرافیکهای نسل جدید AMD RADEON عرضه میشن و به صورت سخت افزاری از DX 12 - FL 12-3 پشتبانی می کنند در حالی که GTX 980 به صورت کامل DX12 - FL 12-2 پشتیبانی نمی کنه . شدیدا ضرر می کنید.
بله هستش با گارانتی سازگار و اواژنگ.من حدود 6 میلیون برای کیس در نظر دارم که فکر نکنم بشه با این مشخصات که g20 داره از بازار تهیه کرد چون تنها کارت گرافیک بالای دو میلیون هستش،در ضمن دوست گرامی تکنولوژی هر روز رو به پیشرفت هستش و فکر کنم درباره کارت های که شما گفتی پاش تو ایران باز بشه قیمتها نجومی هست.من میخوام یه کیس خوب و قوی داشته باشم با این بودجه که نیازمو برطرف کنه و تا چند سالی سیستم عوض نکنم هرچند الانم کمی از سن من گذشته ولی خب علاقس دیگه،البته من بی منطق نیستم و انتظار اضافی از بودجه و قطعاتی که میشه خرید ندارم و فقط میخوام باهاش بازی کنم و فیلم ببینم،شما رو این حساب راهنمایی کنین ممنون میشم.