دوست من لطفا بودجه رو مشخص کن. کیس ات رو هم نام ببرنقل قول:
نوشته اصلی توسط ostadoo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست من لطفا بودجه رو مشخص کن. کیس ات رو هم نام ببرنقل قول:
نوشته اصلی توسط ostadoo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بودجه تا 2 میلیون در نظر گرفتم و کیس و پاور فعلیم هم NEXT هست ( حدودا برای 6 7 سال پیشه ) ، مدلشو نمیدونم متاسفانه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگر بخوای فیکس کنی رو 2 تومن باید از خیلی قسمت ها بزنی که چندان توصیه نمیشه. کولر هم نمی تونی تهیه کنی
کیس و پاور خودت هم استاندارد نیست و پیشنهاد نمیشه.
شما در حال حاضر نیاز به یک پردازنده قدرتمند و رم با ظرفیت بالا داری. برای این محدوده قیمت این گرافیک هم بهترین انتخاب هست
بایوس مادربرد هم هم نیاز به آپدیت داره
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تشکر از شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عرض کنم خدمتتون همونطور که در صفحه پیش گفتم فقط برای 4 قطعه میخواستم مشورت بگیرم اما اگر میفرمایید کیس و پاور هم تعویض میکنم .
از بین این قطعات که شما زحمتشو کشیدید هارد و رایتر موجوده .
فکر میکنم تراشه گرافیکیه cpu هم کار منو راه میندازه و هزینه ای بابت گرافیک در نظر نگرفتم چون کاری فراتر از فتوشاپ انجام نمیدم .
یک هدد ssd 128G و یک عدد هارد wd 1T black در آینده اضافه خواهد شد .
با این اوصاف ممنون میشم نظرتونو بدونم .
گفتید پردازش های گرافیکی هم دارید. فقط نگفتید فتوشاپ.نقل قول:
با این اوصاف با حذف گرافیک و هارد می تونید یک رم corsair xms3 16gb 1600 خریداری کنید به قیمت 600 و یک ssd adata sx900 128g به قیمت 360 خریداری کنید
که بسیار در افزایش کارئی تاثیر داره
سلامنقل قول:
دوست عزیز اگه کارت گرافیک حذف بشه می تونید پردازنده رو 4790 بردارید.همچنین افزایش Ram تاثیر زیادی روی فتوشاپ به خصوص در کارهای حجیم داره توصیه می کنم دو رم 8GB با فرکانس بالا بردارید.
سلام دوستم میخواد با 1200 یه کیس(فقط کیس) بخره.من هم این سیستم رو پیشنهاد دادم.
CPU Intel Pentium G3430 ; 200
RAM 4gb kingstone value ; 130
bord ASUS H81-Plus ; 270
CASE GREEN MD 121 ; 80
Hdd 250gb ; 90
VGA AMD R7 240 ; 240
powergreen GP330-sp ; 100
اگه مشکلی در انتخاب قطعه هست بگید ممنون میشم.
کارش هم بازی های سبک و قدیمی هست.
خوبه فقط پاور رو یک مقدار بالاتر در نظر بگیر مثلا 430 یا 480 وات..کار از محکم کاری عیب نمیکنهنقل قول:
هارد رو TOSHIBA 500GB بردار به قیمت 150 تومننقل قول:
پاور هم یک 480A با قیمت 170.
سلام دوستان گلم
میخواستم پردازنده و مادربورد و بدنه کیس با بودجه 1600 معرفی کنید.پردازنده هم ترجیحا یکی از مدل های core i7 باشه.فقط اگه زودتر پاسخ بدید ممنون میشم چون فردا قصد خرید دارم.
خیلی خیلی ممنونم
Sent from my GT-S6310