دوستان ممنون از راهنمایی هاتون
فقط یک سوال اینکه پاور 1200 برای sli دو کارت 670 غیر رفرنس ، کولر سی پی یو و کیس فن دار جواب میده ؟
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان ممنون از راهنمایی هاتون
فقط یک سوال اینکه پاور 1200 برای sli دو کارت 670 غیر رفرنس ، کولر سی پی یو و کیس فن دار جواب میده ؟
ممنون
بله خیلی هم زیاده!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط trian [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پاورهای 800 وات سری برنز کولر مستر هم به راحتی جواب گو خواهند بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
واقعا ؟ من یک پاور 885 گرین داشتم ردش کردم رفت این رو گرفتم یعنی اون 885 هم برای sli می کشید :(
بله کافی بود،شما زمانی نیاز به پاور 1000 وات به بالا خواهید داشت که به دنبال 3way sli باشید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط trian [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستان مادربرد من msi-z77a-g45 هست که میخواستم دو کارت 680 رو با اون sli کنم به نظر شما بهم جواب میده ، اصلا مادربردهایی که sli ساپورت میکنن نحوه فریم دهیشون در حالت دو کارت فرق میکنه ؟
ضمن اینکه یک کارت msi-z77a-gd65 هم گیرم اومده این کارت در حالت استفاده از دو کارت با کارت خودم فرق میکنه ؟
ممنون میشم که من رو راهنمایی کنین
سلام دوست عزیزنقل قول:
در sli و کراس فایر ،دو عدد کارتی که با هم کراس یا sli میشن مهمن و تاثیر بیشتری دارن تا مادربرد .
در sli هم اگر شما دو تا کارت ضعیف رو با هم sli کنید کارایی آنچنان افزایش پیدا نمی کنه و حتی در بعضی مواقع باعث افت کارایی در حالت تک کارتم میشه ولی اگه دو تا کارت گرافیک غولی مثل 680 رو با هم sli کنید کارایی در حد چشم گیری افزایش پیدا می کنه .
در مورد شما هم مادربوردتون خوبه و هم دو تا کارتی که می خواین sli کنید قوی هستن ، پس کارایی صد در صد افزایش پیدا می کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون،برای sli میزان حجم رم هم تاثیر داره(4G) و اینکه برای sli سی پی یوم رو هم باید اور کنم یا نمیخواد (3570K)؟
4 گیگ رم کافیه ، سی پی یو رو هم نیازی نیست که اور کنید و در حالت دیفالت کافیه ولی اگه دوست داشتید می تونید اور کنید و اینکه کارایی مقداری افزایش پیدا می کنهنقل قول:
690 با این cpu حتی رو res بالاتر از full hd هم گلوگاه نمیشه فرکانس turbo این cpu هم کفایت میکنه برای sli این کارت.نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون ،حالت توربو تنظیم خاصی نمیخواد؟ همین که توی بایوس مادربرد enable باشه کافیه ؟
برای گرافیک هم قصدم sli 670 یا خرید تایتان هست که البته 670 اس ال فریم بیشتری میده......به نظر شما و دیگر دوستان عزیز sli بهتره یا خرید کارت تک با قدرت کمی پایین تر ؟