50 که خود مودم هست از 51 شروع میشه 20 تا سیستم از 51 تا 71 آی پی میگیرننقل قول:
نمایش نسخه قابل چاپ
50 که خود مودم هست از 51 شروع میشه 20 تا سیستم از 51 تا 71 آی پی میگیرننقل قول:
با سلام و خسته نباشید بر عزیزان.
ارجعیت اول : تشکر بابت رنک جدید.
ارجعیت دوم : پوزش بابت اینکه عکس ها رو در آپلود سنتر انجمن آپلود نمیکردم. متاسفانه در جریان این نبودم.
سوالی داشتم خدمت اساتید.
همانطور که در جریان هستید برای اتصال دو شبکه مجزا از روتر استفاده میشه.
اجازه بدید سوالم رو باز کنم : فرض کنید ما دو تا شبکه داریم (Network 1 - Network 2) . نتورک 1 در تهران و نتورک 2 در اصفهان.
مشخصات شبکه ی Network 1 :
تعداد سیستم : 20 تا
آیپی دهی : به صورت DHCP
شبکه به صورت Lan.
ارتباط از طریق سویچ.
====================
مشخصات شبکه ی Network 2 :
تعداد سیستم : 20 تا
آیپی دهی : به صورت DHCP
شبکه به صورت Lan.
ارتباط از طریق سویچ.
حال برای اینکه بیایم این دوتا شبکه که یکی در تهران هست و یکی در اصفهان بهم شبکه کنیم باید از روتر استفاده کنیم.
سوالات بنده :
1. روتر باید سخت افزاری باشه یا نرم افزاری ؟
2. قاعدتا از کابل کشی استفاده نمیشه پس چطوری با روتر این عمل انجام میشه.
من همین فرضیه رو در Cisco Packet Tracer ایجاد کردم به این صورت :
Network 1 :
تعداد کامپیوتر : 3 تا
آیپی ها : 192.168.0.1 تا 192.168.0.3
شبکه لن متصل به یک سویچ.
=====
Network 2 :
تعداد کامپیوتر : 3 تا
آیپی ها : 192.168.1.1 تا 192.168.1.3
شبکه لن متصل به یک سویچ.
حال که میخوام این دو شبکه مجزا رو با روتر به هم متصل کنم نمیشه : (این با کابل بود. بدون کابل به چه صورتی هست ؟)
عکسش :
ممنون میشم کمی کنید.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوست عزیز ممنون لطف دارید @};-نقل قول:
برای ارتباط دو شبکه در دو شهر یا کشور متفاوت راه های زیادی وجود داره:
( توجه کنید که برای این کار در هر دو طرف نیاز به IP ثابت دارید Static IP )
1- روش اول دو عدد روتر سخت افزاری سیسکو مدل 2600 به قیمت 3,000,000 تومان در روتر اول که در شهر تهران هست IP شهر اصفهان رو Route میکنید و در روتر شهر تهران IP اصفهان رو Route میکنید.
2- روش دوم استفاده از شبکه V***P****N
3- روش سوم پورت فوروارد ( اصلا پیشنهاد نمیشه ) به دلیل پایداری ضعیف
4- روش چهارم استفاده از شبکه اینترانت ( Intranet ) هست که جدیدا شرکت مبین نت بر روی بستر وایمکس ارائه میده
بهترین روش شماره 1 هست که ارتباط کاملا امن و پایدار را دارد
اما شبکه وایمکس مبین نت هم تازگی من در اصفهان کار کردم بسیار عالی میباشد و از نظر هزینه سخت افزاری خیلی به صرفه هست شما دو تا مودم وایمکس به قیمت 220,000 تومان نیاز دارید و هزینه شبکه که 3 ماهه آن با سرعت 1024 کیلوبیت و حجم 4 گیگ قیمت 130,000 تومان دارد و بسته های متفاوت دیگر
ممنون از راهنمایی استاد گرامی.
خب این روش هایی که شما گفتید آموزشش هم هست ؟!
فعلا پشت کنکور هسیتم نمیتونیم کار آموزی بریم برای همین سوال آموزی رفتیم :x:">
یعنی این شرکت هایی که چند شعبه در چند استان دارند انقدر باید هزینه کنند ؟!
این عکس رو چیکار کنم تا ارتباط برقرار بشه ؟
آموزش در اینترنت هست اما اگر چیزی پیدا نکردید در خدمتم.نقل قول:
بله دوست عزیز این گونه شرکت ها باید هزینه کنند. شما حتی رو یه همچین شبکه ای میتوانید تلفن داخلی داشته باشید که از نظر اقتصادی به صرفه هست.
در مورد این عکس باید شما از دو عدد روتر استفاده کنید یک روتر امکان نداره بتونه دو شبکه مجزا رو به هم متصل کنه و دستورات لازم هم باید در کنسول مودم کانفیگ کنید تا ارتباط برقرار شود
چرا دوتا روتر ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بعد به چه شکلی در میاد ؟ روترها باید به چی متصل کنم ؟
دو تا روتر میخواد یکی اصفهان یکی تهران چون باید IP ها رو به هم Route بدیمنقل قول:
مثلا IP اصفهان 10.10.10.10 و IP تهران 20.20.20.20 هست روترها این دو IP رو به هم دیگه Route می کنند تا اتصال شبکه برقرار شود.
عکس زیر:
سلام دوستان خسته نباشید.
یک سوال تئوری داشتم.
شبکه رو نمیشه تئوری یادگرفت حتما باید عملی باشه.
سوال من : یک شرکت دو طبقه رو فرض کنید.
برای شبکه کردن کامپیوترهای طبقه ی اول با هم و کامپیوترهای شبکه دوم باهم و این دو طبق باهم چیکار مکینید؟
میخوام با اجازتون از تجربیاتتون استفاده کنم.
اگر با شکل بود خیلیم عالی
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
کابل یا وایرلس ؟
ممنون میشم هر دو رو توضیح بدید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای اینکه اسپم هم نکنم سوال دیگه ام رو همیجا میپرسم.
اینکه میگن سرور با مجازی ساز بالا میاد یعنی چی؟
مثلا میگن این ویندوز سرور 2008 شما روی مجازی ساز xampp هست.
ممنون میشم یک توضیح مختصر بدید.
خواهش میکنمنقل قول:
در مورد مجازی سازی یعنی اینکه شما یک ویندوز سرور رو بر روی یک ماشین مجازی نصب میکنید مثل VirtualBOX تصویر زیر:
سوال اولتون هم تا چند دقیقه دیگه به همراه شکل توضیح میدم
شماتیک شبکه کابلی برای دو طبقه:
شماتیک شبکه وایرلس برای دو طبقه:
ممنون خیلی خوب بود.
منظورم از مجازی این بود که مثلا میگن سرور شما از آلمان هست و روی xampp سواره
Xampp مربوط به سرورهای Apache میشه یک سرور رو بر روی هاست های خارجی نصب میکنند که Control Panel دارهنقل قول:
ممنون پس ببینید نتیجه گیریم درسته (فکر میکنم غلطه چون درست متوجه نشدم)نقل قول:
یک کامپیوتر قوی که میتونی هرجای دنیا باشه سرور میشه درسته ؟
میخوام بدونم نقش مجازی ساز اینجا چیه ؟
ما از طریق ریموت دسکتاپ یا آیپی به سرور متصل میشیم. مثلا پایین سرور زده vmvare یعنی چی؟
سوال دیگه ای هم داشتم.
میخوام بدونم داخل یک Rack به صورت کامل چه ابزارهایی قرار داره ؟
بعضی هاش مثل : روتر - کامپیوتر سرور - سوئیچ اما بقیش چی ؟
ترتیب خاصی داره ؟
اگه منبعی راجبع این رک ها و سخت افزار های شبکه دارید ممنون میشم ارائه بدید.
یا حق
هدف از راه اندازی ماشین مجازی:نقل قول:
راه اندازی و نصب چندین سیستم عامل در یک کامپیوتر. فرض کنید یک کامپیوتر دارید اما میخواهید چندتا سیستم عامل دیگه هم داشته باشید برای کارهای مختلف مثلا سرور یا هرچیز دیگه که در محیط ویندوز اصلی قابل اجرا میباشند هدف دیگه حفظ امنیت میباشد مثلا شما میخواهی یک نرم افزار رو نصب کنی اما مطمعن نیستی که این نرم افزار ویروسی هست یا نه یک ماشین مجازی با سیستم عامل دلخواه نصب میکنی و اون برنامه رو داخل اون ویندوز مجازی نصب و تست میکنید
هدف دیگه برای کسانی که سرویس VPS یا سرورهای مختلف راه اندازی میکنند هست یک سیستم قدرتمند میزاره مثلا 1 ترابایت رم - 100 عدد پردازنده 16 هسته ای - 1000 ترابایت هارد و ... و با توجه به نیاز مشتریان روی این سیستم یک سیستم عامل به صورت مجازی با سخت افزار سفارشی راه اندازی میکنه و هزاران هدف دیگر
ماشین مجازی قابلیت مدیریت کامل توسط کاربر رو داره یعنی شما میتونی تعداد هسته پردازنده - مقدار فضای رم - هارد و... رو مدیریت کنید
داخل رک های دیواری معمولا روتر - سویچ - پچ پنل - منابع تغذیه - فایروال های سخت افزاری استفاده میکنند
در رک های ایستاده هم روتر - سویچ - پچ پنل - و یا یک سیستم را داخل رک مونت اسمبل میکنند و داخل رک ایستاده میزارن - سیستم خنک کننده گازی و...
سلام.
آقا عرفان شرمنده به خدا خودمم خجالت میکشم که هی سوال میپرسم و شما هم کامل راهنمایی میکنید.
سوال دیگه ای داشتم.
چطور دو تا روتر رو به هم کانفیگ کنم :
این شکل رو در نظر بگیرید : (آپلود سنتر مشکل داشت متاسفانه)[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]پورت fa0/0 هر دو روتر درست کانفیگ کردم.
حالا میخوام پورت های fa0/1 هر دو روتر رو به هم متصل کنم که شبکه شن نمیدونم چطوره ؟
ممنون
خواهش میکنم دوست عزیز وظیفه هستنقل قول:
در روتر اول
ip route add dst-address=192.168.0.1/24 gateway=192.168.21.2
در روتر دوم
ip route add dst-address=192.168.0.2/24 gateway=192.168.21.1
به جای gateway هم ip اینترنت رو بزنید
توجه: به زودی یک تاپیک در مورد کانفیگ و پیکربندی روترهای سیسکو ایجاد خواهد شد
منظورم اینطور نبود.نقل قول:
ببنید طبق همون شکل من به این صورت روتر دوم رو برای پورت fa0/0 کانفیگ کردم تا با شبکه ی Network 1 در ارتباط باشه :
ip add 192.168.0.1 255.255.255.0
no shut
برای پورت fa0/0 روتر اول هم :
ip add 192.168.1.1 255.255.255.0
no shut
حالا میخوام پورت های fa0/1 هر دو روتر رو به هم متصل کنم.
شکلش میشه دقیقا همونی که برای تهران اصفهان بود که شما شماش رو کشیدین.
ولی نیدونم چطور اون دو روتر رو به هم کانفیگ کنم.
ممنون
دوست عزیز باید از IP Route استفاده کنید. تا دو شبکه با IP های متفاوت استفاده کنند.
نمونه :
برای روتر سمت چپ به عنوان مثال:
Router(config)#ip route 192.168.2.0 255.255.255.0 192.168.10.11برای روتر سمت راست هم باید همین کار رو بکنید با این تفاوت که IP مورد نظر خود را جایگزین کنید.
Router(config)#ip route 192.168.3.0 255.255.255.0 192.168.10.11
سلامنقل قول:
باید از دستور RIP استفاده کنید
روتر اول
Router(config)#router rip
Router(config-router)#network 192.168.1.0
Router(config-router)#network 192.168.0.0
Router(config-router)#network 192.168.2.0
روتر دوم
Router(config)#router rip
Router(config-router)#network 192.168.0.0
Router(config-router)#network 192.168.1.0
Router(config-router)#network 192.168.2.0
هر روتر از روتر دیگر باید یک تصویر از رنج IP داشته باشه
سلام، خسته نباشید.
اگه بخوایم یه کافی نت که دارای سیستم و دستگاههای زیر هست رو به صورت بیسیم شبکه کنیم باید چیکار کنیم.
1- شش عدد لپتاپ
2- دو عدد سیستم PC ( که کارت شبکه بی سیم واسشون گرفتم)
3- یک عدد مودم adsl بیسیم مدل TD-W8901G (چهار پورت)
4- یک عدد پرینتر بیسیم HP laserjet pro m401dw
حالا میخوام این پرینتر هم به صورت بیسیم شیر بشه که دیگه اصلاً کابل نکشیم اینور اونور
با تشکر
یکم در انجمن جستجو میکردید بد نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط alipakdell [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
درود و سلام بر دوستان.
یک سوال کلی داشتم و نیاز به تجربه شما در این بحث که در رابطه با متخصص امنیت شبکه هست.
فرضا ما اگر بخوایم متخصص امنیت شبکه بشیم باید چه دوره هایی رو بگذرونیم که واقعا بهمون بگن متخصص امنیت شبکه. (روی حرف نباشه)
ممنون میشم یک توضیح کلی بدید و تجربیاتتون رو در اختیار بزارید.
یا حق
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما باید دوره های CEH - TMG - MCITP - CCNA را پشت سر پگذارید
هزینه کلیه دوره های ذکر شده با مدرک حدود 15.000.000 تومان به بالا خواهد بود بدون مدرک هم ( البته ارزش نداره ) حدود 5.000.000 تومن خواهد شد
سلام دوستان چنتا سوال واسم پیش اومده (گشتم ولی متاسفانه چیزی پیدا نشد)
1. برای اتصال دو تا روتر به هم از چه کابلی استفاده میشه ؟
2. میخوام روتر رو از راه دور کانفیگ کنم یعنی با پورت AUX چیجوری باید انجام بدم ؟
3. ممنون میشم در رابطه با پورت های ****** روتر و نحوه ی اتصال و استفاده از اونا رو بگید.
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
1- کابل کراس - روتر به روتر - روتر به کامپیوتر - کامپیوتر به کامپیوتر باید از کراس استفاده کنید
2- روتر رو از راه دور از طریق Telnet کانفیگ میکنند AUX زمانی استفاده میشه که نزدیک به روتر باشید
3- در مورد اتصال S.erial موقعی که دو روتر رو میخواهید به متصل کنید باید با این پورت انجام دهید
Conf t
interface s.erial 0/0/0
no shutdown
ip address ...
clockrate 64000
سلام دوستان سوالی واسم پیش اومده که واقعا گیجم کرده.
همانطور که می دونید مسیریابی به 3 صورت : Defualt - Static - Dynamic انجام میشه.
حالا من نمی دونم کدوم به کدومه ؟ ببینید نتیجه گیریم درسته
وقتی ما از دستور ip route استفاده می کنیم یعنی از مسیر یابی دیفالت رفتیم ؟
وقتی ما از دستور router rip استفاده میکنیم یعنی از مسیر یابی دستی یا استاتیک رفتیم ؟
سوال دیگم هم این بود وقتی که ما مسیر یابی رو از طریق دستور ip route میریم بعد از خاموش و روش شدن روتر جدول پاک میشه.
ولی وقتی از پروتکل rip استفاده می کنیم router rip مسیر یابی با خاموش و روشن شدن روتر از بین نمیره.
فرقشون چیه ؟ چه زمانی باید تشخیص بدیم که باید از کدوم روش مسیریابی استفاده کنیم ؟
کدومشون بهتره ؟
ممنون از اساتید
سلام دوست عزیز.نقل قول:
Dynamic برای مواقعی هست که شما داخل شبکه یک DHCP سرور داشته باشید یعنی IP ثابت نیست که اصلا این مورد رو نباید در روترهای سیسکو انجام دهید.
Static برای وقتی هست که شما IP ثابت یا Valid داخل شبکه داشته باشید.
Default هم که معمولا با توجه به تنظیمات کارخانه ای روتر IP ها را Route میکنه.
دوست عزیز در مورد پاک شدن از جدول شما باید با دستور conf t و سپس copy running-config startup-config تنظیمات را داخل حافظه Startup کپی کنید تا موقع روشن شدن کانفیگ روتر را اجرا کنه.
RIP برای اتصال دو روتر معمولا استفاده میشه و ip route برای اتصال 3 روتر و بیشتر استفاده میشه
ممنوننقل قول:
نتیجه گیری های من درست بودن ؟
من از دستور کپی هم استفاده کردم ولی باز بعضی از آنها پتک شدن و اونهایی که directet بودن موندن.
ممنون بازم
ویرایش : ممنون میشم این defualt رو بیشتر برام توضیح بدید.
دوست عزیز فرض کنید شما یک ISP دارید شما باید Default route را بر روی روتر اینترنت ISP تنظیم کنیدنقل قول:
مثلا:
conf t
config#ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 192.168.1.1
اون 0.0.0.0 ها یعنی اینکه این روتر به عنوان روتر Default شناخته میشه که البته به صورت پیش فرض 0.0.0.0 میباشد میتوانید به دلخواه تنظیم کنید نکردید هم مهم نیست
ممنون ممنوننقل قول:
واقعا شرمنده که فقط من دارم تو این تاپیک سوال میپرسم @};-:">
سوال دیگه ای هم داشتم این بود که روتر ها رو میشه از طریق پورت فست اترنت به هم متصل کرد. پس دلیل اینکه میان روتر ها رو با پورت های *س*ر*ی*ا*ل به هم متصل میکنند چیه؟
و نحوه ی اینکار به چه صورته ؟ (اتصال دو روتر به هم از طریق پورت *س*ر*ی*ا*ل)
خواهش میکنم دوست عزیز این تاپیک برای همین امر ایجاد شده و وظیفه ما پاسخ گویی هست. @};-نقل قول:
بله روترها رو از طریق پورت FS هم میشه متصل کرد اما سرعت انتقال اطلاعات در پورت س.ریال از FS خیلی بیشتر هست معمولا از س.ریال در مواقعی که روترها در نزدیکی یکدیگر قرار دارند استفاده میکنند. نحوه استفاده هم یک کابل س.ریال به هر دو روتر متصل میشه و روترها روی پورت س.ریال کانفیگ میشن.
interface s.erial 0/0/0
no shutdown
ip address ...
clockrate 64000
0/0/0 مانند fast ethernet 0/0 میباشد
و Clock rate سرعت کلاک پورت س.ریال روتر هست که 64000 بهترین سرعت میباشد
برای کتنفیگش مثل همین پورت های FA میریم ؟
فرق بین ****** DTE و DCE چیه ؟
بعد برای اتصال باید به کدام پورت های مودم متصل بشه. به FA که متصل نمیشه یعنی باید به CONSOLE یا AUX متصل بشه ؟
امکانش هست یک سناریو واسم بسازید؟
ممنون
بله دوست عزیز دقیقا مثل fa هست فقط clock rate دارهنقل قول:
برای درک بهتر مفهوم DTE و DCE و س.ریال پیشنهاد میکنم لینک زیر رو بخونید:
منظورتون رو متوجه نشدم ! س.ریال رو به مودم متصل کنید ؟ امکانش نیست ! باید یک ماژول پورت Fast Ethernet بر روی روتر نصب کنید و مودم رو به یکی از پورت های fa متصل کنید
چه سناریو ای نیاز دارید دقیق تر توضیح دهید
ممنون با خوندن مطلبی که دادید حل شد.نقل قول:
درود و سلام بر عزیزان
یک سوالی هست که ذهن منو خیلی مشغول کرده.
سوال : همانطور که میدانید ارتباط روتر ها از راه دور به وسیله ی پورت AUX و از طریق SSH یا Telnet انجام میگیره.
حال سوال من اینه بر فرض مثال ما اگر بخواهیم دو تا روتر رو به هم متصل کنیم (کانفیگ کنیم) که یکی در تهران هست و یکی در مشهد (در این قسمت راهنمایی کردید و بازم گیج شدم [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...])
این دو تا روتر باید از طریق کابلی که از طریق پورت های FA یا ***** به هم متصل بشند دیگه درسته ؟
واضح تر بگم میخوام دو تا روتر در فاصله های دور رو بدون کابل به هک کانفیگ کنم چه کنم؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
باید اینترنت و IP ثابت تهیه کنید و دو روتر رو به اینترنت متصل و Route کنید
فرض موارد بالا رو داریم.نقل قول:
چطور این روتر ها بدون اتصال پورت هاشون به هم کانفیگ میشن؟
مثالا ما زمانی که میخوایم کانفیگ کنیم میریم به int fa0/0 و int fa0/1 یا س ر ی ا ل.
ولی از راه دور کابلی به پورت های روتر متصل نیست که بخواد روتر بغلی رو بشناسه و روتینگ کنه.
دوست عزیزنقل قول:
شما وقتی دو روتر رو به هم route کنید به هم متصل میشن! نیاز به کابل نیست. پورت های fa هم باید به مودم اینترنت متصل باشن و عملیات NAT را روی دو روتر باید پیاده سازی کنید
کمی گیج شدم ممنون میشم کمی واضح تر توضیح بدید.نقل قول:
دوست عزیز چیز گیج کننده ای وجود نداره ! شما در هر دوطرف باید اینترنت داشته باشید. IP اینترنت ها باید در هر دو طرف یک IP استاتیک یا ثابت باشه. روتر ها رو باید از طریق این IP ها به هم NAT کنیدنقل قول:
یعنی الان ما مثلا تو شهر تهران 4 تا کامپیوتر داریم با یک سوئیچ و یک روتر و یک مودم و همین تجهیزات رو در شهر اصفهان داریم.نقل قول:
4تا کامپیوتر ها و مودم ها در هر دو شهر به سوئیچ ها متصل هستند و سوئیچ ها هم هر دو به پورت FA 0/0 متصل هستند.
آیپی مودم تهران: 192.168.198.1
آیپی مودم اصفهان : 192.168.197.1
(فرضین)
خوب حالا که پورت های fa0/0 هر دو روتر به شبکه ها متصل هست باید چطور از طریق پورت AUX بدون سیم دو روتر رو بهم کانفیگ کنیم ؟
با این مثال اگه یادم بدید ممنون میشم
دوست عزیز پورت AUX ? پورت AUX در فاصله نهایتا 2 متری قابل استفاده است :|
باید از طریق اینترنت دو روتر رو به هم NAT کنید
شرمنده بابت اینکه اشتباه گفتم والا تازه دارم یاد میگیرم. پوزشنقل قول:
سوال دیگری داشتم اینکه : به نظر شما در چه شرایطی لازم هست از پروتکل های Rip - Eigrp - OSPF و یا کانفیگ دستی استفاده کنیم ؟
منبعی در رابطه با بررسی کامل پروتکل های روتینگ دارید ؟
ممنون
کلا در Routing Dynamic از پروتکل های RIP - RIP V2 - EIGRP - OSPF استفاده میشه هر کدومشون یک مزایا و معایبی دارند بستگی به شبکه ای داره که میخواهید راه اندازی کنیدنقل قول:
با عرض سلام و تشکر از سایتتون. میخام یه لپ تاپ با ویندوز هشت رو با یه پی سی با ویندوز هفت با کابل شبکه کنم. چون ویندوزاشون فرق داره امکانش هست؟
مشکلی نیست دوست عزیز:)نقل قول:
نوشته اصلی توسط علیرضا نامداری [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مزایا و معایبش رو تا حدودی فهمیدم برای مثال پروتکل Rip تعداد کمتری از روترها رو پشتیبانی میکنه و نسبت به پروتکل های EIGRP - OSPF ضعیف تر هست.نقل قول:
خوب اگر به این صورت باشه که همه از پروتکل های EIGRP - OSPF استفاده میکنند و میشه گفت به صورت "هرچی عشقم کشید" میشه.
OSPF و EIGRP دیگه دارن منسوخ میشن.بیشتر RIPV2 استفده میکنندنقل قول:
سلام و خسته نباشید
سوالی در رابطه با کانفیگ روتر با پورت س ر ی ا ل داشتم.
سناریوی زیر رو در نظر بگیرید.چطور باید دو تا روتر رو با پورت س ر ی ا ل بهم کانفیگ کنم.
به کل نمیدونم به چه صورت هست حتی از چه کابلی باید استفاده بشه.
ممنون میشم با مثال برام کانفیگ کنید و یک توضیح بدید.
یا حق
ادیت : عکس رو در آپ لود سنتر تصاویر سایت قرار دهید
شرمندهنقل قول:
اینم عکس[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز قبلا در پست های قبلی توضیح دادم کابل های س ر یا ل به پشت هر دو روتر متصل میشه که بهش میگن back to back کانفیگش هم که قبلا گفتمنقل قول:
ممنوننقل قول:
ولی من از کدوم کابل باید استفاده کنم ؟ DCE - DTE
پورت ها fa 0/1 - fa0/2 - aux - consol این هاست به کدوم متصل کنم پورت س ر ی ا ل ی ننوشته.
دوست عزیز پورت س ریا ل دیگه من ندیدم جایی استفاده کنند چون ماژول های این پورت دیگه تولید نمیشه از کابل های Cat6 با سرعت 1000 مگابیت استفاده کنیدنقل قول:
الان شما شکل بالا رو در نظر بگیرنقل قول:
به گفته ی شما سرعت انتقال در اتصال پورت های ***** روتر به روتر بیشتر از فست اترنت هاست.
خب الان دقیقا من باید اون دو تا روتر رو چطور با هم کانفیگ کنم یعنی : در Cisco Packet Tracer باید از چه کابلی برای اتصال استفاده کنم ؟
من میخوام یاد بگیرم به اینکه استفاده دیگه نمیشه اهمیتی نمیدم.
ممنون از اینکه جواب میدید @};- ولی اگر سختتون میشه و باعث آزار هست حتما بگید
ممنون
شما باید روی هر دو روتر ماژول س ر یال نصب کنید و از کابل DTE استفاده کنید dte و dce بستگی به ماژولی داره که نصب میکنیدنقل قول:
بله سرعتش بیشتره ولی منسوخ شده الان از ماژول و اتصال فیبر نوری استفاده میشه
ممنوننقل قول:
من تمام این عملیات رو به صورت تئوری می دونم ولی تو Cisco Packet Tracer چیکار کنم؟
والا Packet Tracer هم منسوخ شد الان GNS 3 همه استفاده میکنند که سیستم شما رو به یک روتر واقعی تبدیل میکنه بهتره بری سمت GNS 3نقل قول:
درود
سلام عزیزان
با تعریف دو اصطلاح مشکل داشتم.
بک بون و سگمنت. تعاریف زیادی از این دو اصطلاح تو گوگل خوندم اما درست متوجه نشدم ممنون میشم حالیم کنید
سگمنت: از ترکیب توپولوژی bus - star - ring که توپولوژی Hybrid را تشکیل بده سگمنت یا بخش گفته میشهنقل قول:
backbone: توپولوژی که بین سگمنت ها ایجاد ارتباط انجام بده backbone میگن
سلام دوستان خسته نباشید.
من 2 تا شبکه رو با 3 تا روتر با پروتکل eigrp کانفیگ کردم.
همانطوری که میبینید تو شبکه اول یک Server هست که من از ftp ایش برای بکاپ گرفتن از کانفیگ روتر 4 استفاده کردم
بعد یک روتر دیگه رو جایگزین کردم ارتباط برقرار شد ولی وقتی پینگ میگیرم این ارور رو میده :[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چه کنم ؟کد:Reply from 192.168.0.1: Destination host unreachable.
Reply from 192.168.0.1: Destination host unreachable.
اینم بگم که کانفیگ اولیش رو انجام دادم
سلامنقل قول:
اون روتری که جایگزین کردید باید آدرس تمام شبکه ها رو داخلش کانقیگ کنید
کانفیگ اولیش رو انجام دادم اگه بخوام کانفیگ پروتکلش رو هم انجام بدم که دیگه بکاپ برای چی گرفتم؟نقل قول:
در روترهای دیگر باید روتر جدید را route و آدرس شبکه روتر جدید را وارد کنیدنقل قول:
سلام و خسته نباشید.
میخواستم در رابطه با شبکه های ATM و Frame Relay توضیحی بدید.
ممنون
ATM و Frame Relay در مبحث لایه های شبکه هستنقل قول:
وظیفه Frame Relay به استراک گذاشتن پهنای بند در پایانه های شبکه هست
ATM که وظیفه آن زمان بندی بیت ها هست
منبعی در رابطه با این موارد اگه دارید ممنون میشم ذکر کنید.نقل قول:
ATM:نقل قول:
Frame Relay:
@};-
سلام
سوالی مبتدی داشتم
تو شبکه کردن دو سیستم با هم برای ورود به کامپیوتر پسورد میخواد.
برداشتنشو میدونم چطوره ولی نحوه ی قرار دادن پسورد به چه صورت هست ؟ کجا باید پسورد ست بشه ؟ پسورد رو باید چی زد ؟
ممنون میشم توضیح کامل بدید.
یا حق
سلام دوست عزیزنقل قول:
به مسیر زیر بروید:
Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center
سپس روی Choose homegroup and sharing options کلیک کنید
دکمه Create a homegroup را بزنید روی Next کلیک کنید پسور برای شما ساخته میشه :)
سلام.نقل قول:
من اینکارو کردم و یک پسورد ساخت بعد پسوردشو عوض کردم.
زمانی که میخوام به کامپیوتر وصل بشم ازم یوزرنیم و پسورد میخواد. یوزرنیم رو اسم کامپیوتر میزنم و پسورد رو همونی که تو homegroup تغییر دادم میزنم ولی وصل نمیشه.
چرا ؟
سوال دیگه ای که داشتم اینه که فرق شبکه ی HomeGroup با WorkGroup چیه ؟
ممنون
برای مثال موقع نصب من اسم کامپیوتر را میزارم PC10 که خودش مینویسه PC10-PCنقل قول:
پس یوزر را به این شکل باید بنویسید PC10-PC\PC10
شبکه workgroup و homegroup فرقش تو اشتراک فولدر Public هست
بخوایم تو شبکه فقط یک یوزر خاص به فلدرهای شیر شده دسترسی داشته باشه باید چیکار کنیم؟نقل قول:
من از قسمت Security میرم و وقتی Find User رو میزنم یوزر اون یکی سیستم رو پیدا نمیکنه.
دوست عزیز چنین چیزی فقط در شبکه دامین امکان پذیر هست و باید برید سمت ویندوز سرور و Active Directoryنقل قول:
شرمنده که انقدر سوالاتم مبتدی هست :-S و ممنون از اینکه پاسخ میدید:x@};-نقل قول:
اگر بخوام از قابلیت remote desktop در شبکه استفاده کنم به چه صورت هست ؟ یعنی بجوای رفتن به : MyComputer-Network-PC1
از طریق ریموت دسکتاپ به سیستم توی شبکه وصل بشم.
ویندوز هر دو سیستم سون هست.
ممنون
روی my computer کلیک راست کنید سپس Properties بعد advanced system settings بعد تب remote بعد تیک گزینه سوم را بزنید و OK کنیدنقل قول:
حالا در کامپیوترهای دیگر از منوی استارت کلمه remote desktop connection را سرچ کنید و IP کامپیوتر مورد نظر را بزنید
سلام و خسته نباشید.
میخواستم در رابطه با این موارد در Cisco Packet Tracer و نحوه ی کارشون و کلا چین آشنا بشم :
Multilayer Switch , Peer , Cloud-PT , Cloud-PT-Empty
اگر مقاله ای در این باره دارید ممنون میشم قرار بدید.
سوال دیگه ای که داشتم اینه که چطوری این دو روتر رو مثل سناریوی زیر به هم متصل کنم ؟
متاسفانه نتونستم تو آپلود سنتر آپلود کنم :
General Notice
سلام دوست عزیزنقل قول:
MultiLayer: سویچ های چند لایه که روی لایه های 2 و 3 کار میکنند
Dial Peer: برای اتصال به کانفیگ روتر از طریق خط تلفن میباشد. یعنی شما اگر با دیال آپ با روتر تماس گرفتید هزینه برای تلفن شرکتی که روتر در آن هست در نظر گرفته میشه
Cloud: در پکت تریسر برای شبیه سازی اتصال اینترنت استفاده میشه
والا دوست عزیر برای ارتباط دو روتر در پست های قبلی چندین بار توضیح داده شده !
ممنون آقا عرفاننقل قول:
از اینکه چند بار یک سوال رو میپرسم متاسفم ولی اصلا در این رابطه که شما توضیح دادید متوجه نشدم. چند بار هم گفتم که چطور روترها رو این طور کانفیگ میکنند.
بازم شرمنده:(
سلام و خسته نباشید بر شما سروران گرامی
یک سوالی داشتم/
برای ایجاد فناوری Telnet روی سوئیچ های سیسکو باید روی سوئیچ حتما یک Vlan ساخت ؟
دلیل این کار چیه ؟
من تست کردم نمیشه به این صورت به پورت های سوئیچ آی پی برای Telnet داد :
interface fastEthernet 0/10
ip add 192.168.0.10 255.255.255.0
اما وقتی vlan می سازم میشه/
دلیل اینکه vlan می سازند رو می دونم برای ایجاد یک سوئیچ به چند سوئیچ مجازی/
اما دلیل اینکه برای Telnet ویلن می سازند رو نمیدونم / شاید برای دادن آی پی فقط باشه/
ممنون میشم توضیح بدید/
یا حق
خیلی صبر کردم منتهی کسی نبود یا شایدم تاپیک پایین رفت و بی جواب موند.نقل قول:
شرمنده بابت اسپم
دوست عزیز اصلا VLAN به تلنت ربطی نداره !نقل قول:
سلامنقل قول:
من vlan رو برای این ساختم تا به سوئیچ آیپی بدم / اگه نیازی به vlan نیست چطور باید به سوئیچ آی پی داد ؟
از طریق پورت aux !!! و محیط ترمینالنقل قول:
سلام خسته نباشید.
می خواستم بدونم برای چی ما تو Switch ها domain-name میزاریم؟
به چه دردی میخوره ؟
مثالش :
Switch1.Mohamad.ali.server
اگه تو یک سازمان باشه چی میشه دامین نیمش؟
ممنون
سلام درمونده نباشینقل قول:
به این دلیل [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلامنقل قول:
ممنون بابت راهنمایی اما متوجه نشدم . منظوره من روی سوئیچ های سیسکو هست/
برای چی روی سوئیچ سیسکو دامین نیم میسازن ؟
ویژگی هاشو مقایسه کردم بازم شباهتشو نفهمیدم/
ممنون میشم یک توضیحی بدید/
ببینید دوست عزیز شبکه دامین یک شبکه مدیریتی میباشد که یک سرور داخل شبکه فعالیت داره مثلا در شبکه دامین کامپیوترها به جای ip به یک دامنه متصل میشن مثل och.com یا هرچیز دیگه وظیفه روتر در این مورد route کردن سرور به وسیله نام دامنه هست تا کامپیوترهای عضو دامین در پیدا کردن نام دامنه مشکلی نداشته باشندنقل قول:
آها ممنوننقل قول:
فرقی هم میکنه دامنه هرچی میتونه باشه ؟ البته تو سوئیچ ها نه تو شبکه های ویندوز سرور
میگم اگه سرور ویندوز دارید و active directory روش فعال باشه باید این گزینه رو کامل کنیدنقل قول:
Ba salam
aval inke mibakhshid bekhatere fingilish :)
Baed inke ye soali chandin haftas fekramo mashghol karde o donbale javabesham...
Aya mishe ba ye confige khasi be wireless e client motasel kard ?
Be in manzor ke ham mahdodeye bishtari ro poshesh bede , va ham quality e signal ha behtar she...
sar reshteyi to mabhase wireless o network nadaram , vali 2 2ta 4taye maghzam mige frequency ashon be ham nemikhore " farghe ziadi daran " l
Aya Shodani hast ya kheir ?
Va inke pishnehadeton chie ?
دوست عزیز شما باید از د..ی..ش های گرید که مخصوص وایرلس هستند استفاده کنید این د..ی..ش ها از 5 کیلومتر تا 70 کیلومتر سیگنال میدهند اما به صورت مستقیم که بهش Direct Omni antenna میگننقل قول:
نوشته اصلی توسط mmcity2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Tashakor ba'bate javabeton doste aziz , vali fekr mikonam manzoramo natonestam kamel beresonamنقل قول:
sohbate man roye taghviate signale ferestande nist , balke bar axe
soale man in bod ke girandaro mishe taghviat kard ?
ye mesale sade
x ye girandeye taghviat shode dashte bashe ke betone signal aye ye router ba faseleye 500metr ro daryaft kone
ba in hesab ke on router bar farz mesal ta shoa'e 100metr ro support kone
aya emkane hamchin chizi hast ?
Ye Ferestandeye zayif o ye girandeye ghavi
ببینید دوست عزیز گیرنده اصلا تقویت نمیشه زیرا تا جایی که فرستنده سیگنال ارسال کنه گیرنده قابلیت دریافت سیگنال رو داره فقط ارسال کننده قابلیت تقویت شدن دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mmcity2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام و خسته نباشید به دوستان .
برای forward کردن دو یا چند آیپی در یه مجموعه شبکه دچار مشکل شدم .
مودم روتر من آشنای اول مخابرات هست .
برای انتقال IP یکی از سرورهای داخلی را به روش remote انجام داده ام اما برای بیشتر از این نیاز به راهنمایی دوستان دارم .با تشکر
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط بردیا [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مدل دقیق مودمتون چیه ؟
باز بنده و سر درد شما
سلام بر عزیزان
از اینکه دوباره مزاحمتون شدم شرمنده/
میخواستم از تجاربتون استفاده کنم.
برای یک شبکه کار چه نرم افزارهایی لازمه ؟
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
این چه حرفیه؟ شما مراحمی عزیز
من خودم از نرم افزارهای زیر استفاده میکنم
MyLanViewer
Ns Auditor
GNS3
Advanced Port Scanner
Angry IP Scanner
WiFi Auditor
Wireless Network Watcher
Find MAC Address
inSSIDer
EdrawMAX
Oracle VirtualBOX
........
و سیستم عامل محبوب kali linux با بیش از 1000000 ابزار امنیت شبکه
با سلام و خسته نباشید.
در قدم اول تبریک به استاد عزیز آقا عرفان بابت ارتقا گرفتن و رسیدن به درجه ای که لیاقتشو داشتند.
در قدم دوم تشکر از مدیر کل سایت بابت ارتقا دادن این یوزر عالی/.
در قدم سوم سوال بنده :
میخواستم ببینید این بداشتی که از پروتکل SSL کردم درسته یا خیر ، در صورت خیر بودن اگه میشه به صورت خلاصه نحوه ی کار کردنشو بگید.
پروتکل SSL از دو روش رمزنگاری به نام های رمزنگاری متقارن و نامتقارن برای محرمانگی اطلاعات استفاده میکنه.
در مواردی که حجم اطلاعات زیاد باشه به دلیل سرعت رمزنگاری متقارن از این روش استفاده میشه.
در رمزنگاری نامتقارن ما کلید های خصوصی (Private Key) و کلید های عمومی (Public Key) داریم.
کلید خصوصی در دست سرور هست و کلید عمومی در بین کلاینت های موجود در شبکه پخش میشه.
نحوه ی رمزنگاری به این صورت هست که :
1.کلاینت با سرور ارتباط برقرار میکنه و سرور پابلیک کی را به کلاینت داده تا کلاینت اطلاعات ارسالی خودش رو باهاش رمزنگاری کنه.
2. کلاینت اطلاعات رو رمزنگاری میکنه و به سرور ارسال میکنه و سرور با کلید خصوصیش رمزگشایی میکنه و اطلاعات رو میخونه/
ممنون بابت بررسیتون