سلام
این پاورهای raidmax چطورن؟
چرا اسمی ازش تو لیست نظر سنجی نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
این پاورهای raidmax چطورن؟
چرا اسمی ازش تو لیست نظر سنجی نیست
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط ROULY [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
والا بنده نه خودم داشتم تا حالا نه ریویو کاملی ازش در سایتهای معتبر دیدم
باز دوستانی که استفاده کردن نظر بدن بهتره
@};-
آقا من پاور انرمکس 730 وات (تو امضام هست)دارم.
اولش می خواستم 750 GREEN OC بگیرم ولی 100 تومن بیشتر هزینه کردم اینو گرفتم.
می خواستم بپرسم میارزید 100 تومن اضافه بدم برای این مارک؟تازه 20 واتم کمتره.
سوال بعدمم اینه که من گرافیکم 7970 هست.
اگه بخوام با یه r9 280 کراس کنم این پاور کم میاره؟
من بودم گرین رو ترجیح میدادم. کیفیت گرین بهتر از انرمکس هست چیزی که من تجربه کردم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط PETOZHERVER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کم نمیاره پاور 300 وات 7970 مصرف داره و 225 وات هم R9 280
گرین شرکت ایرانیه ها یعنی بهتر از انرمکسه؟:|نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نتایج نظر سنجی تو این تاپیک انگار یچیز دیگه میگه ها.
شما انرمکسم تجربه کردین یا فقط گرین رو داشتین؟
گرین درسته ایرانی هست اما قطعاتش برای شرکت CoolerMaster هست ! برای همین میگم بهتره. بله انرمکس داشتم ظرف 3 ماه سوخت پاور :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط PETOZHERVER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
گرین برند ایرانی هستش ولی سازنده ی کیس ها و پاور هاش اکثرا از برند های سطح بالا و مطرح بازار هستندنقل قول:
در کنار کیفیت مناسب؛پشتیبانی عالی این شرکت هم میتونه دلیل قرار گرفتن در اولویت های خرید از این برند باشه
@};-
پس من 100 تومن اضافه پول دادم 20 واتم پاورم به نسبت 750 وات گرین ضعیف تره؟:|نقل قول:
یعنی انقد اشغاله انرمکس؟:|نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مگه گارانتی نداشت؟
گارانتی عوضش کرد؟
آره دادا چیزه بیخودی هست انرمکس !نقل قول:
دادم گارانتی عوض کرد بعد سریع فروختم رفت. الان من یه Green GP-885B دارم 4 ساله داره مثل روز اولش کار میکنه !