درود
خواهش میکنم عزیز ..
اول اینکه مدل دقیق رم رو واسم نزاشتید ...!!!
مدل مادربورد : Gigabyte P31-ES3G
مدل سی پی یو : E5300
اتفاقا" من همین مادربورد رو قبلا" تست کردم از نظر FSB مشکل نداره چون من باهاش 500 تا رو زدم :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خب در مرحله اول شما مولتی سی پی یو یا cpu clock ratio رو روی 6 بزار بعد cpu host clock control رو enabled کن ....
بعد ضریب رم یا همون system memory multiplier رو روی مقدار حداقل بزار یعنی ضریب 1:1
بعد قسمت مربوط به تایمینگ رمها رو روی manual بزار و مقادیر رو دستی وارد کن و بزار روی 15-5-5-5 ... قسمت advanced رو روی auto بزار ....
در قسمت ولتاژ :
system voltage control رو روی manual بزار ...
چون ضریب رم رو کاهش دادی احتیاج به ولتاژ برای رم پیدا نمیکنی اما در موقع اورکلاک سیستم به صورت اتوماتیک مقادیری ولتاژ اعمال میکنه .. پس بهتره با ولتاژهایی که کار نداری ثابتشون کنی ....
FSB over Voltage control رو با توجه با مقدار FSB که ست میکنی باید باشه .... برای این مقداری که شما میخوای بین 1.2 تا 1.3 کفایت میکنه .....
cpu شما 45 نانومتری هست البته تا 1.45 هم راه داره اما روی ایر بیشتر از 1.3 نده ....
یکی از مهمترین ولتاژها برای FSB Wall همین ولتاژ FSB over Voltage control و MCH over Voltage control هست .....
MCH over Voltage control رو برای FSB 333 میتونی روی 1.2 تنظیم کنی و برای رسیدن به فرکانس بالاتر روی 1.25 یا 1.3 بزار ......
در آخر هم ولتاژ مربوط به هسته یا CPU Voltage control هست که برای FSB Wall احتیاجی به ولتاژ نداره چون مولتی cpu رو کم کردیم و در نتیجه فرکانس کاری cpu هم کم شده ....
همون روی 1.2 تنظیم کنی خوبه ....
خب حالا بصورت پله پله مقدار FSB رو زیاد کن تا جایی که سیستم دیگه بالا نمیاد ....
5300 اگه بچ خوب باشه باید نزدیک 370 تا 380 تا روی ایر FSB بخوره ....
یعنی حدودا" روی 360 تا باید بوت کنه و وارد ویندوز بشه .....
دقیقا" جایی که هر چه ولتاژ رو هم زیاد میکنی دیگه FSB نمیخوره .... و سیستم فقط روی اون FSB بالا میاد و بالاتر از اون سیستم بالا نمیاد ....نقل قول:
دقیقا به چه مرحله ای رسیدن رو میتونم وال بگیم ؟ (سیستم بعد از f10 زدن و ریست بوت نشه و بار دوم با دیفالت بیاد بالا ؟)
پ.ن :
ضریب رم رو حتما" کم کن عزیز ... برای این کار وقتی میای توی ویندوز CPU-Z رو باز کن و با مقداری که در بایوس ست کردی مطابقت بده ....
امر دیگه ای بود در خدمتم ....
منتظر نتایج خوب شما هستیم .... @};-