با سلام ممنون از سایت خوبتون
من اگه این cpu رو تا 2.8 بالا ببرم که حرارت زیاد بالا نمیاد ؟؟
اطلاعات سیستمم
as rock G41m-VS3مادربورد
4gig ram
graphic :nvidia geforce 210
ممنون میشم کمکم کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام ممنون از سایت خوبتون
من اگه این cpu رو تا 2.8 بالا ببرم که حرارت زیاد بالا نمیاد ؟؟
اطلاعات سیستمم
as rock G41m-VS3مادربورد
4gig ram
graphic :nvidia geforce 210
ممنون میشم کمکم کنید
سلام دوست عزیز ، مشکل حرارت با افزایش فرکانس و ولتاژ همراه هست ، اما اگر قصد اورکلاک دارید ، احتیاج به یک خنک کننده خوب هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط farshadmahfa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در فرکانس 2.8 هم کارایی این نوع CPU آنچنان به چشم نمیان.
با تشکر@};-
دوست عزیز دما وقتی افزایش پیدا میکنه که اورکلاک همراه با افزایش ولتآژ باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط farshadmahfa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
افزایش فرکانس بدون افزایش ولتاژ تاثیر آنچنانی رو حرارت نخواهد گذاشت.(البته تا حدی)
ضمن این که میتونم بپرسم هدف از اورکلاک این پردازنده چی هست؟
چون حتی اورکلاک برادر بزرگتر این پردازنده یعنی E8300 از 2.8 به 3.5 گیگاهرتز هم تاثیر انچنانی روی رندر نداره.
اگر هم از روی علاقمندی به بحث اورکلاک ، این پردازنده رو اورکلاک میکنید، اون بحثش جداست.
موفق و پیروز باشید.@};-
سلام
من یه پردازنده Q9300 2.5 ghz 6 mb cach Intel دارم
4 گیگ رم 1333 DDR 3
مادربورد Gigabyte ep43ds3l هست
کولر پردازنده یک کولر معمولیه
میخواستم اگه امکانش هست کمکم کنید بتونم پردازنده رو کمی اورکلاک کنم @};-
با سلام وعرض ادب خدمت شما دوست عزیز ورودتون رو به اورکلاکینگ هیروز تبریک عرض میکنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط swat mehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چند تا سوال :
1- هدفتون از اورکلاک این پردازنده چیه؟
برا ی اجرای بازی یا بهبود پروفمنس؟
2-پاور سیستمتون مارک و توان واتینگش چقدره؟
اینا که مشخص شد ، فقط شما کافیست تقریبا به مانند زیر پیش برید :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سیستم رو ری استارت کنید ، وقتی آرم گیگابایت نمایش داده شد با زدن دکمه Delete به بایوس برید.
در تب ها(سربرگ ها) موجود به دنبال گزینه FSB بگردید.
در جلو این گزینه عددی سه رقمی نوشته شده مثلا 333 یا 133 یا 200 نوشته میشه.
با گام های 5 تای این رقم رو زیاد کنید و به ویندوز بیاید و تست پایداری بگیرید.مثلا با نرم افزار های wPrime 32 در حین تست به دما یپردازنده هم توجه کنید.
ضمن این که کولینگ کیستون روهم بررسی کنید.
برای راهنمایی بیشتر چند شات از بایوس قرار بدید.
با تشکر@};-
محیط بایوستون تو سربرگ MIT مثه این عکس ها هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط swat mehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام مجددنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون از خوش امدگوییتون @};-
بنده هم خیلی خوشحالم که در جمع اساتیدی همچون شما دوستای خوبم قرار گرفتم ♥
سوالاتتون رو به ترتیب جواب میدم:
1-هدفم بهبود کارایی پردازنده تو بازی NFS Rivals هست(تو چند تا از ویدئوهایی که تو ی*و-ت-ی-و*/ب دیدم کارت GTX 460 به راحتی این بازی رو روی 30 فریم داشت اجرا میکرد. کارت بنده هم دقیقا همینه EVGA GTX 460. احتمال دادم پردازنده گلوگاه بشه.چون بازی بیشتر جاها افت فریم داره. گاهی اوقات برای چندین دقیقه روی 18 تا 20 فریم میمونه.)
2-پاور سیستم هم Green 535B هست.
تا چه فرکانسی میتونم رو حالت کاملا پایدار بدون افزایش ولتاژ پردازنده رو اور کنم ؟
بدونه ولتاژ شاید تا 200 300 مگاهرتز بیشتر نتونیدنقل قول:
نید فور اسپید ریوالز به خودی خود مشکل داره
و مشکل تقریبا این هست که جیپیو رو فریم 30 قفله و خیلی زود افت فریم به چشم میاد و این مورد که فریم بیاد پایین رو بنده با i7 هم داشتم
ولتاژ کاری پردازنده شما 1.3625 هست (طبق گفته اینتل )
شما CPU z رو نصب کنید و ببینید تو حالت معمولی پردازنده شما در زیره فشار با چه ولتاژی کار میکنه
بعد باید وارد بایوس بشید و تنظیمات رو از حالت Auto بردارید و Manual کنید
و ولتاژ رو همونی که تو ویندوز دیدی بزاری
باید فرکانس رم ها رو هم نگاه کنی
اگه رم با باس 1333 استفاده میکنی باید باس رم ها رو دستی تا 800 برایه شروع پایین بیاری (باید عکس از محیط باتیوس بزارید تا بشه دقیق گفت)
با گذاشتنه بیس کلاک از 333 رویه 380 فرکانس سیپیو از 2.5 به 3.0 میرسه و باس رم ها هم از 800 به حدود 1066 یا بالاتر میرسه (دقیق یادم نیست )
باید بایوس رو سیو کنی و ریستارت
تا ببینی با ولتاژ پایه میتونه بوت کنه یا نه
اگه بوت کرد میای داخله ویندوز و با برنامه هایی مثه Wprime و Cinebench سیپیو رو تست میکنی (تست پایداری)
اگه بو اسکرین نداد یا ریستارت نکرد میتونید تو همین ولتاژ استفاده کنی
اگر نه باید دوباره بری داخله بایوس و ولتاژ رو کم کم بالا ببری
ولتاژ رو حالت فول لود روی 1.168 میمونه و بالاتر نمیره
اینم عکس از صفحه بایوس
ولتاژ رو دستی رویه 1.200 بزار
و اون عدد 333 رو تا 380 بالا ببر
با این کار فرکانس رم در حالت Auto میرسه به 1600 و شما باید ضریب رم رو کم کنید تا باس رم به همون 1333 که در حال حاظر هست برسه
قسمت ولتاژ ها در پایین عکسی که گذاشتید هست و از اون قسمت عکس نذاشتید
مهدي جان سي پي يو ايشون 4 هسته اي هست و قدرتمند.
بهتره که رو فرکانس رم و توييک کار کنن. ;)
خوده من هنوز تو این کار فنی نیست چه برسه به این بنده خدانقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad2284 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من که زیاد نظری ندارم
فکر کنم دست خودت رو ببوسه
باید رو کنی فنه کوزه گری رو
تازه ما فعلا زور رو گذاشتیم رویه فرکانس تا ببینیم تا کا میشه پیش رفت
بعد نوبت شماست
جیگر
@};-
ولتاژ رو گذاشتم رو 1.200نقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
333 رو تا 360 بالا بردم
فرکانس رم هم 1440 شد که با ضریب رسوندمش به 1200 نزدیکترین فرکانس به 1333 همین 1200 بود. بالاتر از اون 1440 میشد
با این حالت سیو کردم ری استارت دادم
سیستم هنگید :d بالا نیومد
برگردوندم به حالت دیفالت
کجا گیر کرد
موقع ورود به ویندوز یا کلا بوت نکرد
چند بار ری استارت شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بعد موقع ورود به ویندوز گیر کرد
ولتاژ رو تا 1.300 بالا ببرنقل قول:
راستی
گاهی اوقات با پایین آوردن ضریب رم ها
تایمینگ رم ها هم پایین میاد
برو به سربرگ Memory Timing و تایمینگ ها رو به ترتیب 9.9.9.24.34 بده
ولتاژ رو روی 1.300 گزاشتمنقل قول:
333 رو هم 370 کردم
فرکانس رم هم روی 1240 اومده ولی هنوز هیچ تغییری رو مشخصات CPU-z وارد نشده
هنوز همون 2.5 هست
تو مشخصات ویندوز هم فرکانس پردازنده رو 2.5 نوشته
این امکان ندارهنقل قول:
مگه نگفتی اون سربرگ بایوسه مادبوردته
مین شما که DDR2 هست
شرمنده اسم مین و اشتباه نوشتمنقل قول:
مین DDR 3 هست
مدل دقیقش اینه: GIGABYTE EP43T-S3L
با مینه شما تست هایه نسبتا خوبی گذاشتندنقل قول:
Rev مادربورد رو در بیار و بایوس رو آپدیت کن
با سیپیو زد جدید تست کن
و بایوس رو یک بار صفر کن و تا ویندوز بیا بعد دوباره تنظیمش کن
الان دارم نرم افزار Easy Tune 6 خوده گیگا رو دانلود میکنم
قبلا باهاش e7400 رو تا 3.2 اور کرده بودم
ببینم اگه این نرم افزار جواب نداد میرم سراغ بایوس
rev مادربورد هم 1.4 هست
1-دوست عزیز فرکانس رم رو به کمترین مقدار کاهش بدید.
2-در گام های کم مثلا 5 تا 5 تا FSB بدید و در نزدیکای فرکانس FSB 360 این گام ها رو به 3 تا 3 تا کاهش بدید.
3-ضمن اینکه ولتاژ رو زیاد نکنید.
4- هرکجا بلو اسکرین داد یا کرش شد به مقدار یک گام در بایوس ولتاژ رو زیاد کنید.
5- این کار رو تا فرکانس های 3 تا 3.2 گیاهرتز ادامه بدید.(تا به اینجا فکر میکنم کافی باشه براتون)
تا فرکانس 3 گیگاهرتز پیش برید به نظرم کافیه.
6- سپس گام به گام فرکانس رم رو زیاد کنید.
برای این اول گفتم که فرکانس رم رو کم کنید ، چون معلوم بشه ناپایداری از کجا میتونه باشه!
7-بعد از به دست آوردن ماکسیموم فرکانس رم نسبت به پایداری پردازنده در فرکانس های حدود 3 گیگاهرتز پردازنده ، روی تایمینگ ها کار کنید.
8- سعی کنید پایداری سیستم رو با بوت کردن بسنجید.
چون بوت شدن سیستم در اورکلاک میشه گفت سیستم حدودا 50 درصد پایدار هستش
با تشکر:)@};-
فرکانس رم رو تا جایی که امکان داشت کم کردم
339 mhz
سیستم رو ری استارت کردم و شروع کردم به زیاد کردن FSB
همون طور که گفتید اوایل 5 تا 5 تا بهش اضافه کردم
به 360 نزدیک شد 3 تا 3 تا اضافه کردم الان روی 369mhz هست
فرکانس رم هم رسیده بصورت خودکار رسیده روی 885mhz
فرکانس هسته پردازنده هم وقتی رو فول لود تست میگیرم میره روی 2767.35mhz
بازم باید 3 تا 3 تا به fsb اضافه کنم ؟
با توجه به کولر معمولی که روی پردازنده وصله اشکالی نداره تا 3ghz برسونمش ؟
اینم عکس از مشخصات الانه سیستم:
برو به یسربرگ آخره et6 همون Hw monitor و تو سربرگ fan Temp
ببین سیپیو تو لود ماش چنده
150 ثانیه رو حالت فول تست گرفتم
دما رو 57 درجه ثابت موند
بله عزیز این مورد رو تا جایی که پردازنده 1- دماش مناسب باشه 2- کرش یا بلو اسکرین نکنه ادامه بدید 3- فرکانس 3 گیگاهرتز برای شما به نظر کافی میاد.نقل قول:
با توجه به معمولی بودن کولر ، خیر موردی نداره.
فقط در حین تست با نرم افزار زیر ماکسیموم دما رو نگاه کنید.
لینک دانلود :
بعد از 250 ثانیه تست دما به 85 درجه رسید
تا چه اندازه مجازه ؟
دمای ایمن برایه این پردازنده 71.5
توصیه میکنم اورکلاک رو تا همین جا متوقف کنید!نقل قول:
همان طور که آقامهدی عزیز فرمودند ، دما بالاست.
ضریب پردازنده رو کم کنید، نه FSB رو !
ضریب پردازنده رو کم کنید و ولتاژ رو کم کنید.
اورکلاک اصولی به این صورته که اول ضریب یا FSB رو زیاد میکنن هرجا لازم بود ولتاژ رو اضافه میکنن.
فکر نمیکنم تا فرکانس 2.5 گیگاهرتز ولتآژی نیاز باشه.پس ولتاژ رو دفالت کنید.
سپس اقدام به تهیه خمیر سیلیکون مناسب کنید.
خمیر های مثل CFIII یا TX-4 یا اگر ارزون تر بخواید Z5 از شرکت دیپ کول !
این خمیر ها دمای لود رو تا حد خوبی کاهش میدهند.
سپس تهویه کیس رو بهبود ببخشید بعد از همه این اقدامات ، اورکلاک رو ادامه بدید.
از این جهت گفتم که FSB رو کم نکنید چون فرکانس رمتون بالا بمونه تا پروفمنس در حد قابل قبولی بمونه
بابت راهنماییاتون ممنون
خیلی چیزا امروز ازتون یاد گرفتم
امیدوارم بتونم جبران کنم ♥
دوست عزيزم شما با اين کولر رو 2800 ست کني مناسبه.
زياد رو فرکانس مانور نده.
فرکانس هرچقدرم که بالا باشه تا فرکانس و تايمينگ رم خوب نباشه تغييري تو پرفورمنس نخواهي ديد.
مدل رم شما چيه?
الان بيس کلاک رو چه عددي ست شده?
در ضمن 85 درجه براي اين سي پي يو خيلي بالاست.
سلام...
خواهشا اونایی که تو این زمینه تخصص دارن منو راهنمایی کنن میخام سیستم رو اور کنم برای اجرای بهتر بازی لطفا دقیق بگید چکار کنم
مشخصات سیستم:
main:asus p5kpl-se
ram:2gig kingston bus800+1gig
vga:asus gt430 1gig
power:lexus atx p4-450
خودم تونستم تا 3.1 مگاهرتز اورکنم ولی دی وی رایتر شناسایی نمیشه حتی خیلی کمتر از این مقدار هم شناسایی نمیشه(اور که نکنم شناسایی میشه)
سلام دوست عريز.
سيستم شما چند تا ناهماهنگي داره.
1-بيس کلاک ديفالت پردازندتون 333 هست اما مينتون ddr2 ساپرت هست.
2-رم سيستم دوال نيست.بايد فرکانس و حجم جفتشون يکي باشه و همينطور رم هاي بي کيفيتي هستند که مانع اورکلاک ميشن.
الان تو اين عکسي که گذاشتيد فرکانس رم روي چه عددي ست شده?
دوست عزیز اگر امکان داره شما یک شات از بخش رم برنامه CPU-Z ، به همراه لینک ولید برنامه CPU-Z قرار بدید تا دوستان بهتر شما رو راهنمایی کنند.@};-نقل قول:
دوست عزیز اورکلاک دردی از سیستم شما دوا نخواهد کرد،بهتره به پردازنده و مادربرد هم فشار وارد نکنید.مشکل اساسی مربوط به کارت گرافیک شما می شود که بسیار ضعیف هست و به درد گیم نمی خورد،ارتقاء سیستم به ویژه کارت گرافیک پیشنهاد می شود.نقل قول:
روی 667.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad2284 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
رمها یدونه2گیگ کینگستون باس800+1گیگ کینگستون باس 800
وقتی سیستم میاد بالا مینویسه دوال چنل تو cpuz هم همین رو مینویسه
دوست عزیز بستن چنین پیکر بندی برای رم نامناسب هست و هیچ کسی اینکارو انجام نمیده.@};-نقل قول:
1گیگ رو در بیارم مشکل حل میشه؟؟؟(راستی2گیک بیشتر شناسایی نمیکنه هرو دو رم رو شناسایی مینه امااز هر کدوم یک گیگ)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
احتمالا به خاطر نا هماهنگ بودن رم ها هست.
به نظر بنده اگه بودجه ای دارید سیستم رو ارتقا بدید و حداقل یه 775 DDR3 ساپرت بگیرید.
چون مینتون ضعیف عمل میکنه.
چطور می شه Celeron 336 D (2800Mhz) رو اورکلاک کرد.
XTU به عنوان سی پی یو پشتیبانی نشده اعلامش می کنه.
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای اورکلاک این سی پی یو با توجه به پست اول سوالتون رو مطرح کنید تا بنده یا سایر دوستان شما رو راهنمایی کنیم .
برنامه XTU هم برای سوکتهای جدید اعم از 1150 , 1155 , 2011 کاربرد دارد و پردازنده های قدیمی رو ساپورت نمیکنه .نقل قول:
خواهشا" با پرسیدن سوال , حتما" مشخصات کامل سیستم اعم از cpu و مادبورد و رم و ....... رو قرار بدید .
با تشکر@};-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza.p [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مادربورد:Asus P5P800
رم:1GB SP DDR+500MB+250MB(چون مال خودم نیست باسش رو نمی دانم)
گرافیک:ATI Radeon 7500 256 MB 128bit
پاور:Asus PS-2000W
:دینقل قول:
این سیستم شما خیلی قدیمی هست عزیز :d اورکلاک کردن این سیستم تاثیر آنچنانی روی سرعت سیستم شما نمیزاره .
البته بعید میدونم گزینه اورکلاک در بایوس وجود داشته باشه .;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza.p [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
جواب خط اول:سیستم خودم نیست و این سیستم یک بار تا 3360Mhz اورکلاک شده.
جواب خط دوم :بله حق با شماست.
در هر صورت تصمیم با شماست . اگه علاقه به اورکلاک دارید یه عکس از داخل بایوس بزارید تا ببینیم چه گزینه هایی داره واسه اورکلاک . @};-نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
یه سی پی یو Celeron336 D رو با فن اورجنالش چه قدر می شه اورکلاک کرد؟
مادربورد:Asus P5P800
رم:1GB SP DDR+500MB+250MB(چون مال خودم نیست باسش رو نمی دانم)
گرافیک:ATI Radeon 7500 256 MB 128bit
پاور:Asus PS-2000W
دوست عزیزنقل قول:
پردازنده شما 90 نانومتری هست با فرکانس دیفالت 2.8 و باس 533 مگاهرتز
در حالت عادی مشکل دما نداشته باشید تصور می کنم با افزایش باس یا فرکانس مسیر تا 3.2 گیگاهرتز یا شاید هم بیشتر جواب بده
بستگی به پتانسیل مادربورد شما داره
با تشکر،بدون افزایش ولتاژ اورکلاک شد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Olesius [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
(با %70 سرعت فن)
درود بر دوستان یه سیستم اتیقه مال احل بوق دارم به این مشخصات استفاده نت و کار های حساب داری و برنامه نویسی برای plc هست که زیاد بار گیر نیست به همین علت نه می خوام سیستم دچا مشکل شه چون برام مهمه اطلاعات مهم دارم ولیدش می ذارم را هنمایی کنید تا چه مقدار اور میشه کرد و کارایش به مقدار قابل لمسی افزرایش میکنه یا نه راستی دماش تو بایوس زده 80 بدون اور زیاد نیست چیکار کنم [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mmb2014 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دمای 80 برای پردازنده خیلی زیاده عزیز اندکی بالاتر بره کلا" سیستم هنگ یا ریست میشه ;) در درجه اول به فکر پایین آوردن دما باشید @};-
دوستان عزیز cpu throttling در برنامه AIDA64 Extreme چی هست ودرصد بالاش مشکل ایجاد نمی کنه تا چه مقدار برای پردازنده که صحبتش را کردم مجاز هست
سلام .میخواستم بدونم این سی پی یو قدرت اورکلاک داره ؟ تا جه حد ؟ ارزششو داره ؟ کسی تا حالا این مدل رو اور کلاک کرده ؟؟
خسته نباشید
این از سی پی یو ی من
اینم مادربرد
ممنون میشم اگه یکم سریعتر راهنماییم کنید
مرسی
سلام دوست عزیز، بله ارزششو داره و میتونید این کارو انجام بدین. مادربرد شما چندان مناسب اورکلاک نیست ولی در صورتی که همه چیز روبه راه باشه، برای کاربرد 7/24 احتمالا میتونید روی 3.5GHz یا 3.6GHz به صورت پایدار ست کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SAMAN-JOON [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قبل از هر چیز دمای فعلی پردازنده رو هم در حالت طبیعی و هم در حالت حداکثر فشارکاری رو توسط نرم افزار core temp بگیرید و در اینجا قرار بدید@};-
سلام
در مورداورکلاک E6550 روی مادربورد گیگا P31 هم راهنمایی کنید.
بیشتر از 442 ویندوز بالا نمیاد.
بیشتر از 450 سیستم بوت نمیشه
و پس از بوت سیستم به 2.33 برمیگرده
سلام دوست من، قبل ار هر چیز شما ابتدا باید اطمینان حاصل کنید که دمای قطعات نرمال باشن. دمای زیاد یک عامل بازدارنده است که نمیذاره کار به خوبی پیش بره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط persianhb [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
لطفا کولینگ سیستمتون و دمای cpu رو در حالات مختلف ارائه بدین.
شما باید در فرکانس های بالاتر Vcore بدین که همین باعث بالاتر رفتن دما و آسیب به cpu و مدار تغذیه ی مادربرد میشه.
ضمن اینکه برای مشاهده ی فرکانس، از این پس از نرم افزار cpu-z استفاده کنید.
@};-
[QUOTE=iSteve;42425]سلام دوست من، قبل ار هر چیز شما ابتدا باید اطمینان حاصل کنید که دمای قطعات نرمال باشن. دمای زیاد یک عامل بازدارنده است که نمیذاره کار به خوبی پیش بره.
لطفا کولینگ سیستمتون و دمای cpu رو در حالات مختلف ارائه بدین.
شما باید در فرکانس های بالاتر Vcore بدین که همین باعث بالاتر رفتن دما و آسیب به cpu و مدار تغذیه ی مادربرد میشه.
ضمن اینکه برای مشاهده ی فرکانس، از این پس از نرم افزار cpu-z استفاده کنید.
سلام .میخواستم بدونم سیستمم و این سی پی یو تا چه حد قدرت اورکلاک داره ؟ ارزششو داره ؟ کسی تا حالا با این cpu رو روی این ماردربور اور کلاک کرده ؟؟
خسته نباشید
این مادربرد
اینم از سی پی یو ی من
رم
مشخصات رم
دما
آیا در صورت اورکلاک به پاور هم فشار میاد ؟
ممنون میشم اگه یکم سریعتر راهنماییم کنید
@};-با تشکر از مدیر بخش:x
پاور شما چیه؟ بله پاور این وسط نقش اساسی داره و اگه کیفیتش خوب نباشه و یا مشکل داشته باشه و نویز بده میتونه زیر over خیلی راحت به قطعات آسیب بزنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط persianhb [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله برای cpuی شما کاملا ارزششو داره و در صورت بالا بردن فرکانس(در صورتی که به طور کاملا ایمن و پایدار ست بشه) شاهد افزایش کارایی خوبی خواهید بود. اما این وسط مادربرد شما یه محدودیت ایجاد میکنه و نباید ولتاژهای بالایی اعمال کنید چون مدار تغذیه ی قدرتمندی نداره و آسیب میبینه.
دمای cpuی شما همواره نباید تحت هیچ شرایطی از70درجه (یا نهایتا 75درجه در مواردی) فراتر بره تا بتونید با خیال راحت به صورت همیشگی(7/24) ازش استفاده کنید.
@};-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط iSteve [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نحوه اورکلاک سیستم منو میشه توضیح بدید ؟
بادرود به شما دوستان
ما این برد و مادر برد را داریم خواستیم یه اوری کنیم ضریب کل را افزایش دادیم تا 220 که سیتم بوت نشد ولتاژ به cpu هم دادیم زیاد ولتاژ می خواد حالا باد چه کرد می شه فشار اورد اینماز برد وcpu
[[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
راستی برد وقتی روکیس خودشبود تغذیش 8پین بود ولی یه 4 پین بهش وصل بود که من یه 8 پین بهش وصل کردم
دوست گلم شما فرکانس رم و آوردی پایین؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mmb2014 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
گزینه های مصرف انرژی رو خاموش کردی؟
20 واحد افزایش نیازی به ولتاژ نداره مشکل شما جای دیگست
فر کانس رم اوردم پایین ولی مصرف نی دونم
دوست عزيز اين مقاله رو بخونيد بعد اگه بازم مشکل داشتيد در خدمتم.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] @};-
سلام
دوستان من سی پی یوم q6600هستش فرکانسش۲.۴هست اما رو۱.۶کار میکنه تو سیستم.چرا؟
Sent from my IOCEAN X7 using Tapatalk 2
یه عکس از محیط بایوس یا نرم افزار Cpuz مثل بقیه دوستان قرار بدید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط omidhat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مدل مادربرد رو هم ذکر نکردید.
تو لود هم رو 1.6 کار میکنه؟
این حالت صرفه جویی در مصرف انرژی باید باشه. وقتی سیستم بیکار هست فرکانس میاد پایین چون نیازی نیست.:)نقل قول:
نوشته اصلی توسط omidhat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
واسه این که مطمئن بشید، CPU-Z رو روی تب CPU باز کنید و با یه نرم افزار، CPU رو ببرید روی لود 100 درصد تست کنید ببینید فرکانس میره بالا یا نه;)
بفرمایید [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط iSteve [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پاور هم مهمه؟ باید بگم؟
کارت گرافیکم AMD RADEON 5400 هست ایا با اوکلاک cpu سرعت اجرای بازی بهتر میشه ؟
خیر دوست عزیز.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SAMAN-JOON [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کارت گرافیک شما برای بازی های امروزی بیش از حد ضعیفه و با اورکلاک پردازنده مشکلی حل نمی شود.
دوستان من برای اولین بار به سراغ اورکلاک رفتم چون با کارت گرافیک جدید اون نتایجی که تو بنچمارک ها دیدم رو بهش نمی رسیدم ( امتیاز firestrike) و بعد از اورکلاک با اینکه سیستم کاملا استیبل بود امتیازم کم شد و چون فک می کردم سی پی یو bottleneck شده خیلی تعجب کردم و این بار فرکانس سی پی یو را با fsb پائین آوردم و بجای 8X333 که دیفالت خود سی پی یوم هست روس 2.6 این دفعه روی 8X300 تنظیم کردم و در کمال تعجب دیدم که امتیاز فایراسترایکم از 5000 به 7500 رسید ( gpu benchmark) و physic score هم تغیری نکرد... در بازی ها هم فریم خیلی خیلی بالاتری میگیرم
حالا یه سوال؟ آیا امکان داره من از پاور کم بیارم با توجه به قدیمی بودن و دوبار تعمیر شدن پاور؟ چون وقتی که فرکانس کمتری سی پی یو مصرف میکنه پاور بیشتری به gpu میرسه و یبشتر فریم میده؟ اگر نه که مشکل از کجا میتونه باشه؟ .. اینم مشخصات سیستم
CPU Intel Q9400
Graphic R9 270X
8 Gb Ram 1066
mother gigabyte ep45-ud3p
power green 530W
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط doncorleone [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
240 وات مصرف کارت گرافیک شما هست و پردازنده هم 95 وات فکر نمیکنم از پاور باشه. بحث گلوگاه پردازنده پیش میاد اینجا پردازنده شما برای این کارت گرافیک یک گلوگاه شده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز من وقتی سرعت پردازنده ام رو کم می کتم و از 2.6 میارمش رو 2.4 سیستم خیلی خیلی بهتر میشه و 2500 تا امتیازم بیشتر میگیرم پس نمیتونه گلوگاه باشه که...
چون پردازنده قدرت پردازش پهنای باند بالای کارت گرافیک رو نداره کلاک رو که میارید پایین پرفورمنس بیشتر میشه اما وقتی میره بالا پردازنده توان پهنای باند گرافیک رو نداره برای همین میگم گلوگاه هست. حتی مادربورد هم گلوگاه ایجاد میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط doncorleone [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما الان این گرافیک رو بنداز روی سیستمی که پردازنده Core i7 4770K داره پرفورمنس 100 برابر بیشتر میشه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز من کلاک سی پی یو رو پایین میارم نه gpu... یعنی توان گرافیکی همون میمونه و چیزی بیشتر نشده... لطفا نوشته منو دوبایر بخونید فکر کنم اشتاه متوجه شدید کل قضیه رو..... توان گرافیکی ثابت هست.. اگر سی پی یو نمی کشید که من نمی تونستم رو 2.4 بازی هارو رو high بزنم که.... وقتی سی پی یو رو می برم بالاتر میاد پایین فریمم تو باری و تو بنچمارک... چند جا خوندم پاور کم میاره و gpu با کلاک پایین تری کار می کنه و حتی ممکنه وقتی که آمپر کم بیاد سرعت pciE رو هم کم کنه برای اینکه آمپر لازم به سی پی یو برسه یعنی اولویت مصرف رو به سی پی یو میده.....
دمای سی پی یو در حالت اورکلاک و آندرکلاک چنده ؟نقل قول:
با توجه به این حالت عجیب من فقط احتمال داغ بودن سی پی یو میدم .
این بن لینک هم میتونه کمک کنه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز منم منظورم کلاک پردازنده بود :) از سوکت 775 نباید توقع معجزه داشت !نقل قول:
دما در همه حالت ها یکیان بین 40 تا 56 متغیره همین الان دوباره چک کردم.. مرسی از لینک....نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز من هم انتظار معجزه ندارم . الان هم بحث اورکلاک نیست اصلا.. بحث آندرکلاک هست و اینکه چرا سی پی یو در کلاک پایین تر از کلاک دیفالت خودش، یاعث میشه جی پی یو بهتر کار کنه و فریم بیشتری تولید کنه.... اگه سی پی سو اینجا گلوکاه شده بود که با سرعت کمتر، باستی این گلوگاه یشتر بشه که ولی الان برعکس این قضیه اتفاق میفته... یعنی سی پی یو در کلاک کمتر از دیفالت خودش کار کنه بهتره و هرچی هم کلاک رو پایین تر میاری پرفورمنس گرافیک بیشتر میشه....نقل قول:
عزیز ولی چون مانیتورم کوچیکه جواب میده بعضی از بازی ها نیاز به cpu قوی دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط NAVID OC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
درود مجدد.
یه سوالی داشتم: سیستم من با مین برد Gigabyte G31M-ES2C Rev 1.1 چقدر پتانسیل اورکلاک داره؟؟ آیا اصلا این مادربرد برای اورکلاک پردازنده مناسب هست؟؟
پردازنده ی بنده هم Pentium Dual Core E2200 با فرکانس دیفالت 2.2GHz و ولتاژ 0.85 الی 1.5 ولت هست. حداکثر دمای قابل تحملش هم 73.3 درجه هست.
لینک مشخصات پردازنده: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط m.esfahan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مادربرد شما متاسفانه در امر اورکلاک توانایی بالایی نداره، شاید اگر P35 بود امید بیشتری می رفت
در هر صورت این موضوع به این معنی نیست که نمی تونید اصلا اورکلاک کنید
بدون افزایش مولفه های دیگر می تونین باس یا فرکانس مسیر پردازنده رو از 200 مگاهرتز به 250 مگاهرتز و در بهترین شرایط 300 مگاهرتز قرار بدید و ذخیره کنید
در این صورت فرکانس پردازنده تون به ترتیب 2.7 و 3.3 گیگاهرتز خواهد شد
تنها دقت داشته باشید که فرکانس رم تون از فرکانس کاری رم هایی که روی سیستم نصب کردید 667 یا 800 مگاهرتز بیشتر نشه!
در واقع باید در صورتی که فرکانس رم شما به حدود 1000 مگاهرتز افزایش یافت با تغییر ضریب فرکانس کاری رو به حدود 800-900 کاهش بدید
موفق باشید
درود.
بعد از کلی کلنجار رفتن با خودم، سرانجام امروز تصمیم گرفتم که اورکلاک سیستمم رو شروع کنم.
اول با نرم افزار occt یه تست کلی به مدت 10 دقیقه از سیستمم گرفتم تا ببینم کارکرد کلی سیستم چجوریه و دمای فول لود cpu و سرعت فن اون رو به دست بیارم.
در حالت طبیعی، حداکثر دمای cpu بنده بین 54 تا 56 درجه بود و حداکثر دور فن هم 2100 دور ثبت شد.
سپس گام به گام با نرم افزار easy tune که مخصوص مادربرد های گیگابایت هست شروع به افزایش CPU Host Clock کردم و پس از طی چند مرحله و تست پایداری به مدت 15 دقیقه در هر مرحله، تونستم فرکانس CPU Host رو از 200 به 240 برسونم. شایان ذکر هست که بنده ضریب فرکانس رم رو تغییر ندادم و در حالت اورکلاک، فرکانس رم روی 800 مگاهرتز قرار گرفت.
می خواستم اورکلاک رو ادامه بدم اما با مشکل دمایی رو به رو شدم. کولر استوک cpu من دارای حداکثر دور 2500rpm هست و در حالت اورکلاک 20%، فن پردازنده با حداکثر دور کار می کنه و دمای پردازنده در حالت فول لود به 63 درجه می رسه.
حالا سوال:
روشی نیست که بشه دمای cpu رو کاهش داد؟؟ و این که حد مجاز دمای اون چقدر هست؟؟ با تشکر
سلام دوست عزيز.نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.esfahan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ابتدا خوش امد ميگم.
لطف کنيد مشخصات سيستمتون رو بگيد تا بشه بهتر راهنمايي کرد.
راه کم کردن دما هم استفاده از کولر هاي بهتر موجود در بازار هست.
معمولا سقف دمايي سي پي يو هاي 775 دور و بر 70 هست.
يني تو اين دما بايد سيستم خاموش بشه.
مادربرد Gigabyte G31M-ES2C Rev 1.1 هست و سی پی یو هم intel pentium dual core e2200 با فرکانس دیفالت 1200 تا 2200 مگاهرتز و ضریب مالتی پلیر 6 تا 11 هست که فرکانس CPU Host Clock دیفالتش برابر 200 مگاهرتز بوده و FSB دیفالت سیستم هم 800 مگاهرتز هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad775 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ضریب کاری رم ها 10 به 6 بوده و رم ها در فرکانس کاری 667 مگاهرتز کار می کنند.
متاسفانه مادربرد شما قابليت اورکلاک بالايي نداره.
دماي کاري سي پي يو زير 70 باشه حتما تا اسيب نبينه.
براي ادامه کار حتما بايد کولر بهتري استفاده کنيد.
اقا سلام میخام سی پی یو سیستم رو تا 3ghz اورکلاک کنم البته با خنک کننده استوک خودش.دمای هسته ها 39 هست و موقع کار سنگین 49.میتونم اورش کنم؟؟؟ اینم اسکرین شات سیستم
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza543 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام به دوستان گرامی و اساتید عزیز.
بنده یک عدد q6600 دارم که میخوام با فن استوک خودش اور کنم.
میخوام بین 2.7 تا نهایتا 3.0 اور کنم.میخواست م ببینم ولتاژ باید روی اتوماتیک تنظیم بشه یا اگه دستی باید ولتاژ بدم چه ولتازی خوبه برای فرکانس 2.7؟
مدل مین بردم asus p5kepu هستش و چهار گیگ رم باس 800 که میخوام تو همین باس 800 بمونه.
دوستان تاکید میکنم که با فن استوک میخوام اور کنم.ضمنا چه دمایی برای این cpu بی خطر هستش؟الان فک کنم تو لود تا 65 هم بره دما.
ضمنا توی حالت بیکاری دماش 49-50 هست.
دوست عزیز پردازنده شما اصولا پردازنده داغی هست با توجه به فصل تابستان و مهم تر از اون فن استوک پیشنهاد می کنم اور نکنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohamaddh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در هر صورت تمایل داشتید بدون افزایش ولتاژ فرکانس مسیر رو 300 یا 333 قرار بدید
چک کنید فرکانس و یا ضریب رم تون از 800 مگاهرتز افزایش پیدا نکنه
حدود 850 مشکلی نیست
دما افزایش زیادی نداشت می تونید استفاده کنید
دوست عزيز نيازي به افزايش ولتاژ هم نداريد.
ولتاژ رو به صورت دستي روي 1.2 تا 1.3 ست کنيد و تست پايداري بگيريد.
تو اين فصل ولتاژ بيشتري نديد.
سلام
من سی بی یو q9650 دارم با ۱۲ مگ کش
رمم ۸ گیگ ۱۳۳۳ می باشد
مادربردم گیگا بایت p41t-es3gمی باشد
ملتمصانه التماس می کنم در این موارد مرا کمک کنید :
۱- آیا می شود سی بی یو مرا اورکلاک کرد ؟؟؟ اگر می شود استاندارد آن تا چند درصد است ؟
۲- با این مادربرد من و نیز رم می شود اورکلاک کرد ؟
۳- برنامه ای که این کار را انجام می دهد را به من معرفی کنید
۴- اگر می شود تا حدی آموزش اور کردن را به من نشان دهید
منتظر جواب شما هستم
از لطف شما بسیاربسیار متشکرم
سلام برادر.
سوکت 775 تمام سي پي يو هاش اورکلاک ميشه،واسه شما هم همينطور...تمامي رم ها هم تا حدي اور ميشن.
تو 775 مساله اصلي قدرت مادربرد در اورکلاک هست.
مادربرد شما توانايي بالايي براي اورکلاک نداره اما باز ميشه تا يه حدي اين کار و کرد..
چند تا مساله هست بايد رعايت کنيد و نياز به برنامه نداره.از طريق بايوس اورکلاک انجام ميشه.
شما تو اين فصل و با توجه به سي پي يو شما که مصرف بالايي داره حتما مراقب زما باشيد که هرگز از 70 رد نشه و دماي کاريش هم تو لود صد درصد زير 65 باشه.
ولتاژ رو اير زير 1.4 باشه...و پاور مناسبي هم داشته باشيد.
براي شروع و يادگيري اين مطلب و مطالعه کنيد
سلام ببخشید جای بهتری برای مطرح کردن این مطلب پیدا نکردم
دوستان به نظرتون چه بلایی سر این سیستم (مشخصات در ضمیمه) بیارم؟فعلا تا خرید سیستم جدید و از دست نرفتن تابستون بتونم بازی هایی مثل GTA v رو اجرا کنم
خودم چندتا راهکار دارم:
اورکلاک cpu و گرافیک و اگر تونستم رم (البته با تهیه لوازم خنک کننده)(البته خودم تا حالا اورکلاک نکردم لطفا راهنمایی کنید)
ارتقا رم به 8 گیگ و اورکلاک کردنش
ارتقا کارت گرافیک به سری 500 یا 600 انویدیا و اورکلاک کردنش
ارتقا سی پی یو (خودمم نمی دونم به چی!!!) و اورکلاک کردنش
خواهشا خیلی خرج بردار نباشه چون این سیستم ارزش خیلی خرج کردن رو نداره البته خودم با اورکلاک به شدت موافق و علاقمندم چون سیستم کولینگ رو میتونم روی سیستم های آینده هم نصب کنم ولی هیچکدوم از این ارتقا ها (البته بجر گرافیک) به درد سیستم های بعدی نمیخوره و صرفا تا جمع شدن بودجه می خوام یه دستی به سر و روی ای کیس بیارم
ضمیمه:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز شما بجای صرف هزینه برای این سیستم پلتفرم رو تغییر بدید.
با اورکلاک هم نمیشه انتظار داشت با این سیستم بازیهای روز رو انجام داد.
من با این سیستمم بازی که شما گفتید رو روی low دارم انجام میدم.
چون این بازی سی پی یو محور هم هست.
سلام دوستان
من وقتی FSB میبرم رو ۳۰۰ سیستم بالا میاد بدون هیچ مشکلی. کاملا پایدار در استفاده ۱۰۰٪ دنا ۵۵ درجه میشه
تنها مشکل من اینه که وقتی FSB از ۲۲۰ بیشتر میشه پورت لن از کار میوفته. تو Device manager ویندوز هم چیزی به نام Network Adaptor نیس. یعنی کلاً اینتذنت ندارم:|
مشخصات سیستم:
CPU:
Intel Pentium E2160 @1.8 1.8
Main Board:
ASUS P5LD2-X/1333
RAM:
2*1 Kingston
GPU:
Nvidia Geforce 7300 SE/7200 GS
دوستان میدونم خیلی قدیمیه و داغون اما فلن نمیتونم هزینه کنم ممنون میشم راهنمایی کنید :)
Sent from my HTC EVA_UTL using Tapatalk
سلام دوستان من میخوام سیستمم که تو امضام هست رو آور کنم با توجه به این پاور ضعیفی دارم میترسم همینجوری دستکاری کنم میخواستم که لطف کنید و به من یه دستور العمل برای اور بدید که خیلی امن و کاربردی بتونم اور کنم یک دنیا ممنون از همه