دوست گلم اونا لیست بایوس ها هست...نقل قول:
نوشته اصلی توسط chama [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما میتونی بایوس F2i رو دانلود کنی و بایوس رو تغییر بدی تا 7300 و ساپورت کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست گلم اونا لیست بایوس ها هست...نقل قول:
نوشته اصلی توسط chama [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما میتونی بایوس F2i رو دانلود کنی و بایوس رو تغییر بدی تا 7300 و ساپورت کنه
دوست عزیز منظور از f2i ورژن بایوس مورد نیاز هست .
شما با مراجعه به این لینک میتونید دانلودش کنید ،
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بعد از دانلود فایل اون رو از حالت فشرده خارج کنید و فایل خارج شده رو به یک فلش منتقل کنید .
دست اخر هم کامپیوترتون رو ریست با اون فایل بایوس رو اپدیت کنید .
تاجایی که خاطرم هست تو مادربرد های گیگا با زدن دکمه end میشد به صفحه اپدیت بایوس رفت .
و تا جایی که خودم تست کردم این مادربرد ها( مخصوصا 775 ) با فلش 8 به بالا مشکل دارن ، از فلش 4 یا 2 گیگ استفاده کنید .
اگه در این زمینه مشکلی داشتید در این قسمت مطرح کنید @};-
درود دوستان عزیز
یک پردازنده celeron 352 دارم همه قطعات خوب رو دارم به جز مین
پاور corsair 1000
اگر ممکنه یک مین بسیار عالی بفرمایید که تو بازار هم پیدا بشه
فقط برای آور میخوام و هیچ کار دیگه ای نمیکنم
این مادربورد خودم بسیار ضعیف عمل میکنه
آخرین رکورد با این مین خیلی کمه
دوست عزيز اكه شما تمايل داريد روي همين سي بي يو مانور بديد بايد سمت مادربرد هاي قديميتر مثل commando بريد
ولي اين سي بي يو هم مناسب نيست...
سري 6 هم قيمت مناسب دارن هم خوش بوينت هستن
تشکر گرامی اما این cpu رتبه دوم تو [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad2284 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگر دقت کنید من با یک مین بسیار ضعیف تونستم به 4.0 GHz برسونمش
سلام دوستان عزیز
من یک پردازنده core2quad q9650 دارم که دنبال یک مادربرد براش هستم.
ممنون میشم بهترین مادربرد را براش معرفی کنید.مورد استفاده گیم و کارهای سنگین و احتمالا اورکلاک
در ضمن در رنج مادربردهای خوب معمولا از دو مدل رم ddr3 و ddr2 پشتیبانی میکنند.به نظر دوستان مادربرد با پشتیبانی از کدام رم بهتر است؟
سلام عکس مشخصات سیستم میزارم چقدر میتونم اور کلاک کنم اموزشش رو بگید :):):)
ببین دوست گلم این رکورد که شما مگید به همین سادگیا نیست..نقل قول:
اولا این سی پی یو گلچین شدست و یه بچ نامبر خاص داره...این نیست که همه ی 352 ها بتونن همچین فرکانسی بزنن
دوم اینکه فکر نکنید یه مین مثلا همون Commando بگیرید میتونید رکورد بزنید...باید مین مود سخت افزاری بشه
سوم امتیاز تست های سی پی یو هست که بیارزه به اور کردن...
سلام..نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadkhalaj [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای کواد ها چیپ P45 و X48 مناسب هستن عزیز.
مسلماً DDR3 بهتره اما هستن مادربرد های DDr2 که از DDR3 هم پرفورمنس بالاتری دارن..
لیست مادربرد های خوب زیاده و نمیشه همشون و گفت@};-
اگر قرار باشه بین این مادربردها یکی را انتخاب کنید کدام را انتخاب میکتید؟
دوستان عزیز ممنون میشم بفرمایید برای پردازنده q9650 کدام مادربرد بهتر و قدرتمندتر است؟
در واقع چیپ p45 بهتر است یا x48?
مادربرد RAMPAGE FORMULA یا مادربرد MAXIMUS II FORMULA؟
سلام دوست عزیز ، مادربورد RAMPAGE FORMULA به علت داشتن چیپ X48 قدرت بیشتری را در زمینه اورکلاک برای CPU شما فراهم میکند و همچنین آپشن های خوبی در بایوسنقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadkhalaj [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از بین این دو مادبرود چیپ X48 پیشنهاد میشود.ولی در نظر داشته باشید پرفرومنس و کارایی با این مادربود در حالت دوکاناله برای رم فراهم خواهد شد ..
با تشکر@};-