درود
تمام راهنمایی ها رو نوید جان دادن :دی :d دیگه باید خودمون رو بازنشسته کنیم :))
دوست عزیز مقادیر ست شده ولتاژ چقدر هست ؟ اصلا" ولتاژ رو بالا بردید ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
درود
تمام راهنمایی ها رو نوید جان دادن :دی :d دیگه باید خودمون رو بازنشسته کنیم :))
دوست عزیز مقادیر ست شده ولتاژ چقدر هست ؟ اصلا" ولتاژ رو بالا بردید ؟
توان خرید سیستم جدید رو ندارم- تو این گرونی بخوام یه سیستم جدید جم کنم خدادتومن باید هزینه کنم-من نیازم اینه که بتونم به سرعت 4.2 gh برسم که همه ی قطعات توانشو دارن به غیر از مادربرد (به گفته دوستان) پس چه کاریه وقتی میشه با هزینه خیلی خیلی کم نیازرو برطرف کرد برم واسه سیستم جدید 5 برابر هزینه کنم- دوستان اگه میتونید منو برای خرید مادربرد سوکت 775 ddr3 کمی راهنمایی کنید ممنون میشم@};-
عزیزم قسمتی روکه باید ولتاژداد اصلا نمیشه دستی وارد کرد فقط اتوماتیک هست- عکس هم ازش گذاشتم -
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط ramin68 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به فرکانس 4.2 با این مادربورد نمیتونید برسید عزیز . به عبارتی میشه 466*9=4200 . مادربورد شما روی 400 تا FSB گیر میکنه چه برسه به 466 .
برای مشاوره خرید هم به تاپیک مورد نظر مراجعه کنید تا دوستان راهنمایی تون کنن .;)
یعنی هیچ ولتاژی رو نمیتونید ست کنید ؟؟ :|
مرتضی حان استاد ما هستن :)
عزیز اگه واقعا روی همین پلتفرم قصد اور داری قبل خرید مین یه سری هم به تاپیک زیر بزن ببین از بابت ولتاژ مشکلت هل میشه یا نه :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] با تشکر از عرفان عزیز @};-
حدس میزدم g41 یه مشکلی داشته باشه :d
نه هرکاری میکنم نمیزاره دستی عوض کنم- خودش 3تا ولتاژ تعریف کرده که هیچ کدومشون رو هم نمیتونم تغییر بدم
مرتضی جان اگه آنلاک ولتاژ رو ببرم بالا نزنه مادربرد و قطعاتم رو منفجر کنه-( مینم رو بردم پاساژ ایران مغازه دار 120 ازم میخرید) یعنی ولتاژ رو ببرم بالا 100% ویندوزم رو 4ghz بالا میاد
طبق عکسی که گذاشتید الان ولتاژ NB مادربورد از 1.25 تا 1.51 متغیر هست :نقل قول:
نوشته اصلی توسط ramin68 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با استفاده از + و - روی کیبرد میتونی این اعداد رو تغییر بدی دوست عزیز .;)
مرتضی جان این کار رو هم کرده بود و+ - زده بودم که اجازه تغییر بازم نمیداد- دوتا عکس پایین رو که گذاشتم ببین یکی واسه آپشنای تغییر هست دومیش هم واسه تنها قسمتی که میتونم دستی وارد کنم cpu vcore اونم سه تا گزینه داره که رو 50mv و 100mv که میزارم ویندوزم بالا میاد ولی رو 150mv ویندوز دیگه بالا نمیاد .
یه چیز دیگه رو هم الان تست کردم که ضریب رو گذاشتم روی 6 fsb رو روی 800 گذاشتم (بیشتر از 800 دیگه عدد نمیگیره) بعد که ویندوزم بالا اومد speed از 3ghz به 2.6ghz کاهش پیدا کرد!!!
بهتره از آنلاک کردن ولتاژها پرهیز کنید . چون توان این مین در همین حد است . بیشتر از توانش ازش کار بکشید ممکنه آسیب بینه . ;)نقل قول:
اگه شما به فکر 4GHZ+ فکر میکنید بهتره همین الان یک مین دیگه تهیه کنید عزیز . چون اگه قسمت ولتاژ این مین هم محدودیت نداشت نهایتش 420-430 تا FSB میخوره .
@};-
برنامه ای هست که بشه تو محیط ویندوز fsb رو زیاد کرد؟ اگه هست طرز کارشو هم توزیح بدید ممنون میشم- میخوام هر طور شده به سرعت 4ghz برسم:))
اره عزیز برنامه ای تحت عنوان setfsb هست .
یکی دو ساعت بهم وقت بدی اموزشش رو قرار میدم ;)