الان سیستمه من تو این وضعیته.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
میتونم یه سره ازش استفاده کنم یا باید برگردونم به دیفالت؟
نمایش نسخه قابل چاپ
الان سیستمه من تو این وضعیته.
میتونم یه سره ازش استفاده کنم یا باید برگردونم به دیفالت؟
اگه بتونید دمای پردازنده رو کنترل کنید , میتونید ازش به صورت 24/7 استفاده کنید ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad2284 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در ضمن مولتی cpu شما هنوز روی 13 ست نشده و روی 11.5 هست عزیز .... ;)
اگه مولتی رو روی 13 بزارید به FSB کمتری نیاز پیدا میکنید و فشار NB مادربورد رو کم میکنید ...@};-
انکارو کردم تا فرکانس رم رو افزایش بدم.
مرسی از توضیحاته خوبت.@};-
سلام دوستان راستش یه سیستم 775 دارم که یه مشکلی تو اورکلاک سی پی یو دارم و اونم اینه که وقتی سی پی یو رو تا یه حدی اور میکنم و فرکانس رم به 940-50 میرسه درایور کارت گرافیک میپره و اندازه صفحه ویندوز 600*400 میشه و دیگه درایور نصب هم نمیشه کرد (ارور میده ) ولی وقتی فرکانس سی پی یو رو پایین میارم که فرکانس رم هم پایین تر از 940-50 میاد باز ایراد بر طرف میشه حتی تایمینگ های رم هم تغییر میدم باز هم مشکل برقراره
مشخصات سیستم مادربرد : biostar tpower i45 سی پی یو : E8400 رم : (corsair xms2 bus 1066 (2*2gb گرافیک : 5870 پاور :700 huntkey
گرافیک و رم هم تعویض شده با نوع دیگه ولی همین مشکل همچنان هست
به نظر شما از چی میتونه باشه و راه حلی داره؟
عزیز کلاک pci-e رو 100 هست یا با fsb بالا میرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza5921 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگه با fsb بالا میره دستی بزارید رو 100
سلام دوستان.
بازم تو اور سی پی یو مشکل دارم.:d
میخوام فرکانس رو برسونم به 4200 اما بوت نمیشه و ارور میده.
ولتاژها رو هم به صورت زیر دادم:
cpu vol : 1.55
nb vol : 1.25
ram vol :1.65
ممنون میشم اگه زودتر به دادم برسید.
در ضمن مولتی پایلر رو هم رو 13 تست کردم اما نشد.
تو hwbot میدیدم کسایی که سی پی یو من و داشتن با ولتاژ 1.45 به همین فرکانس رسیدن.
بوت نشدن شاید مربوط به حافظه ها باشه . بنظر من این ولتاژ برای فرکانس 4200 اون هم برای این سی پی یو کمی بالاست . تایمینگ رو تغییر بدید . (با حوصله و بدون عجله ) شاید بخاطر همین تایمینگ مجبور بشید 20 بار سیستم رو ریست کنید !نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad2284 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من با مادربورد P5kpl-se این سی پی یو رو به فرکانس 4113 رسوندم . کامل استیبل . شما با این مادربورد چطور نتونستید ؟
یک سری سی پی یو ها مثل Q6600 حاج مرتضی خوش بچ تشریف دارن ، برای همین هم خوب اور میشن و هم ولتاژ پایین تری نیاز دارن مثل 2600k سعید مسلمی :D
من یدونه Q6600 دارم هر کاری کردم نتونستم FSB بیشتر از 440 بدم .
اما یدونه E8400 تست کردم 500 تا FSB میخورد مثل آب خوردن و اضافه هم جا داشت .
موفق باشید .
ممنون.@};-
البته الان به فرکانس 4089 رسیدم.
رم من 2*2 هست با تایمنگ 22-7-7-6
پس طبق فرمایش شما کمش میکنم.
ایشالا ردیف بشه
با این فرکانس 4089 فرکانس کاری حافظه چند ست کردید ؟ مینونید یک ولید بگیرید تا بیشتر با وضعیت کنونی آشنا بشیم ؟نقل قول:
اینم خدمت شما.نقل قول:
نوشته اصلی توسط M1K41L [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]