سلام
اقا اینجا کسی نیست بگه به ما این ولتاژ ها مشکلی داره یا نه ؟ :|
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
اقا اینجا کسی نیست بگه به ما این ولتاژ ها مشکلی داره یا نه ؟ :|
نه مشکلی نداشت وگرنه همون پست اول بهت میگفتم
رم در فرکانس 1333 قرار داره سیستم باز هم کرش میکنه؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
1- استاد عطا اخه یه مساله دیگه ای هست اونم از کار افتادن ناگهانی موس و کیبورد در ویندوز هست که بعد از تعویض مین به H81 ms2pv این اتفاق می افته
2- من گفتم شاید اگر پاور نیست مین خرابه اخه رفتم توی سایت gigabyte دیدم Revision 2 همین مادربرد رو تولید کرده گفتم شاید Revision 1 که من دارم مشکل داشته
3- بایوس مادربرد هم آپدیت کردم فرقی نکرد
4- اگر رم مشکل ایجاد کنه معمولا Bluescreen میده سیستم ولی مال من همه چی فریز میشه شما تاحالا دیدی برای رم سیستم فریز بشه همه چیش قفل کنه
سلام خدمت دوستان
میخواستم نظرتونو درباره پاور های Huntkey بدونم...
کسی اینجا استفاده کرده؟
آخر قیمتشون مناسب هست واسه همین میگم...
یه سوال دیگه اینکه چرا پاور های گرین از پاورهای برند خارجی مثه Corsair بیشتره؟
همچنین کیس هاش هم گرونه الان مگنوم 2 گرونتر از دیپکول TESSERACT هه!
کسی دلیلشو نمیدونه؟
سلام
دوستم یه سیستم با این مشخصات داره
Intel i5-3570K + ASUS P8Z77-V LK + PSU Green GP585B
این قطعات داخل یه کیس X3 قرار دارند. حالا ایشون قصد خرید یه گرافیک رو داره.
کارت گرافیکی مثل GIGABYTE GTX 770 OC WF یا GIGABYTE GTX 760 OC WF (این مدلها رو گفتم چون دنبال این هاست) رو میشه تو این کیس جا داد؟
ممنون.
بله جا میشه مشکلی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط msover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پاور اش رو هم یه 650 بگیره اگر میخواد 770 بخره
یه سوال دارم این پاور هایی که فنشون LED دارن میشه کاری کرد که LED اشون روشن نشه؟
پاور Deepcool DA700 اینجوریه قیمتش مناسبه واسه همین میگم :d
کلا فن های LED رو اعصابم میرن ... :|
فن رو باز کن سیمی که رفته به LED ها رو قطع کن :دینقل قول:
نوشته اصلی توسط A1C1E [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
والا قبلا در مورد این راه پرس و جو کردم به این نتایج رسیدم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
1- گارانتی اش میپره...
2- PWM فن به فنا میره و بعد از یه مدت کوتاه، فن اشهدو میخونه...
گارانتی که باطل میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A1C1E [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اما معمولا فن پاورpwm نداره.اگر گارانتیش براتون مهم نیست {که برای پاور گارانتی خیلی مهمه} کلا فن رو عوض کنید
@};-