دوستان یه سوال داشتم شاید ربطی به اینجا هم نداشته باشه
می خواستم بدونم این هارد های به اصطلاح MY BOOK که هم با انترنت و وایفا به شبکه داخلی وصل می شن چجوری هستن کار با شون چجه جوریه یه راهنمایی کنید ممنون می شم
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان یه سوال داشتم شاید ربطی به اینجا هم نداشته باشه
می خواستم بدونم این هارد های به اصطلاح MY BOOK که هم با انترنت و وایفا به شبکه داخلی وصل می شن چجوری هستن کار با شون چجه جوریه یه راهنمایی کنید ممنون می شم
بچه ها به نظرتون این SSD یه مشکلی ندارد؟ :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نه مشکلی نداره. اگر فریمور جدید اومده اپدیت کن
کسی اطلاع نئدارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mmb2014 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mmb2014 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خیلی ساده داخلشون یک فرستنده و گیرنده وایرلس دارن که دستگاه های مثل TV , لپ تاپ و گوشی و هز چیزی که wifi داشته باشه میتونه باهاشون ارتباط بگیره و اطلاعات رو پخش بکنه
اقا ماهارد جدید را به کمک دوستان خریدیم راستی من دارم با ویندوز پارتیشن می کنم باید جه نوعی با شه لاجیکال یا پریمری پریمری محدودیت نداره
یکی میشه نکاتی که به هارد های HDD خسارت وارد میکنه و راندمانشون پایین میاره رو ذکر کنه تشکر.
خودم 2 نا میدونم 1- لرزش در هنگام کار 2-پارتیژن بندی زیاد و فرمت زیاد.
گرمانقل قول:
نوسان برق
کلا ضربه وارد بشه
وجود فایل خراب
رسیدن آب
اشتباهات شخصی دیگه ( مثل همونایی که گفتید )
منبع : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
دوستان ببخشید، من هارد دیسک دارم از برند Seagate الان مشکلی دارم این هارد دیسک توسط بایوس شناسایی میشه ولی ولی وارد ویندوز نمیشه
ما از طریق Live Disk هم نمی تونیم ب اطلاعاتمون دسترسی داشته باشیم با هیچ نرم ا فزاری هم نمی تونیم وارد بشیم
حتی ویندوز هم نمی تونیم نصب کنیم Loading اولیه ویندوز میاد ولی دیگه وارد مرحله بعد Install ویندوز نمیشه .
دوستان منتظر راهنمایی شما هستم.
قبل از این , هارد مشکلی نداشت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
وارد ویندوز نمیشه یعنی چی؟
موقع ورود صفحه ابی میده؟
اگر رم هم مشکلی داشته باشه ویندوز نمیتونی نصب کنی