دفعه بعد خواستی بیس بزنی ویندوز رو فلش بزن بیار بالا و هارد ها رو هم جدا کن:)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دفعه بعد خواستی بیس بزنی ویندوز رو فلش بزن بیار بالا و هارد ها رو هم جدا کن:)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
هارد 500 فقط بد سکتور داره که با زیرو حل میشه ولی 320 رو توصیه میکنم کار به کارش نداشته باشینقل قول:
تو ارور هایی که نوشته اون ارور اول که بالا هست با زیرو و فرمت و ... حل نمیشه ولی ارور پایینی که عموما 2 تا هستند با زیرو حل میشن و راحت کار میکنن
میتونی هارد ها رو خالی کنی و با همون HDD TUNE تو سربرگ Erase هارد رو صفر کنی
ولی در کل پیشنهاد میدم هر دو رو صفر کنی و بفروشی برن و یه 1 ترا برداری
سلام به همه ی عزیزان
من یه هارد 500 گیگ دارم که تمام اطلاعاتم داخلش هست
دیروز یه هارد 1 ترابایت گرفتم و حالا میخوام یه ویندوز تو هارد جدیدم نصب کنم و تمام اطلاعات از هارد 500 گیگی به 1000 گیگی منتقل کنم.
بعدش هارد 500 گیگی رو فرمت کنم و اون رو هم در کنار هارد جدیدم استفاده کنم.
حالا مشکلی که من دارم اینه که نمیدونم دقیقا باید چی کار کنم....خودم که تو گوگل سرچ کردم، نوشته بود از قسمت جامپر هارد، هاردی رو که میخواید استفاده کنید رو حالت master قرار بدید و هاردی رو که میخواید در کنارش استفاده کنید، باید رو حالت slave قرار بدید.
حالا من نمیدونم چه طوری باید این کار رو کنم....یعنی بلوک جامپر، هیچ سوکت، کلید، دکمه یا چیزی شبیه به این نداره که بخوام کاری کنم و فقط چند تا پین هست...
باید چیز خاصی بهش وصل کنم؟ عکسای جامپر رو که تو گوگل زدم، انگار یه چیزی باید وصل میکردم...خودم نگاه کردم چیزی متوجه نشدم..
ممنون میشم دوستانی راهنماییم کنن :) @};-
این قضیه جامپر ها بیشتر مال زمان هارد های IDE بود.الان فکر نکنم از این دردسر ها باشه:dنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من از تو بایوس این رو تنظیم میکنم.
برای شما چیزی تو بایوس نیست؟
یه قسمت شبیه تنظیم اولویت بوت برای دستگاه ها هست با این فرق که شما هارد دیسک ها رو اولویت بندی میکنید و هارد دیسک اول رو اونجا مشخص میکنید.;)
سلام آقا محمد عزیز دلنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
محمد جان شما هارد 500 گیگ رو از رو سیستم درش بیار و هارد یک ترا رو سوار کن رو سیستم و به پورت ساتا یک وصلش کن ، بعدش ویندوز رو نصب کن و پارتیشن بندی کن و بعدش هارد 500 گیگ رو بزار رو سیستم رو به دومین پورت ساتا وصلش کن ، خوده سیستم اتوماتیک هارد یک ترا رو به عنوان Master می شناسه و هارد 500 گیگ رو به عنوان Slave
من خودم همیشه همین کار رو می کنم و تا حالا جامپر یا چیزی رو عوض نکردم :d
ولی عزیز اگه یکی مثل من باشه و روی دو هارد هر کدوم یه سیستم عامل داشته باشه.اگه نخوام از بایوس تنظیم کنم،برای سوئیچ یا باید از نرم افزار استفاده کنم که یه دردسره و اگه بخوام جا کابلا رو عوض کنم یه داستان دیگه:dنقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بورد ایشون قدیمی نیست و جدید هست.بگردند اون قسمت رو پیدا میکنند.
--------------
@[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تو Settings بگرد پیداش میکنی;)
محمد جان ابتدا بهتره تنظیمات بایوس رو به حالت اولیه بازگردانی. سپس هارد 1 ترا رو به پورت 0 ساتا متصل کنی و هارد 500 گیگ رو به پورت 1 ساتا متصل کنی. بعد وارد تنظیمات بایوس بشو سپس تنظیمات ساتا رو روی AHCI قرار بده. بعد ویندوز نصب کننقل قول:
پیشنهاد میکنم درایو 1 ترا رو به GPT تبدیل کنی و ویندوز رو روی مود UEFI نصب کنی هم سرعت بوتت افزایش پیدا میکنه هم امنیتت بیشتر میشه
سلام محمد جان.نقل قول:
من خودم دقیقا این کار رو کردم.
همین کارایی رو که محمد جواد گفت انجام بده.
هارد یک ترا رو وصل میکنی پارتیشن ویندوز رو ایجاد کن.
ویندوز رو بزن بیا بالا.
باقی پارتیشن هارد جدید رو ایجاد کن.
بعد هارد قبلی هم که وصل کرده بودی.
کافیه اطلاعات رواز هارد قبلی کپی کنی به هارد جدید.
مستر و اینا همش مربوط به زمان دایناسور هاس:))
برای تنظیم اولویت بوت هم به بوت ستینگ برو تو بایوس.
بعدش بوت آپشن
اون جا اولویت بوت هارد رو هارد جدید بزن.
هارد قبلی که 500 گیگه رو که قبلا داشتی رو از منو بوت هارد یا همچین چیزی دیسایبل کن تا سیستم کلا با اون هارد بوت نکنه.
من همین کارا رو برای هارد جدید انجام دادم.
تازه من یک هارد 320 داشتم توش ویندوز میکرو ایکس پی برای اورکلاک بود + یک هارد 500 وسترن داشتم توش ویندوز هفت بود + هارد 1000 جدید هم دوباره توش ویندوز هفت بود.
:)@};-
سلام مجدد
از همه ممنونم
همونطوری که حسین جان گفتند بود...منتهی برای خود هارد هم یه قسمت جداگانه به اسم Hard Disk Drive BBS Priorities داشت که از اون قسمت باید عوض میکردم. :)
فقط دوستان یه مشکل دیگه هست که شاید از اون مهم تر باشه!
من وقتی هارد رو پارتیشن بندی میکردم، 4 تا درایو درست کردم با حجم های 150 250 250 250 .. حالا وقتی میام تو ویندوز، یه 250 کم هست!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دو بار هم ویندوز رو نصب کردم و با پارتیشن بندی های مختلف ولی هر دفعه اینطوری بوده..
موقع پارتیشن بندی، محدودیت وجود داشت و فقط میشد 4 تا درایو درست کرد...یکی هم خودش درست میکرد با حجم 350 مگ به اسم سیستم نمیدونم چی...
ویندوز هم 8.1 enterprise x64 بود که نصب کردم
این دلیلش چی هست؟ تنظیمات خاصی وجود داره؟ چون اولین بار هست موقع پارتیشن بندی من همچین چیزی رو می بینم
بعد، چرا فقط میشه 4 تا درایو درست کرد؟ هارد قبلیم اینطوری نبود...
از همه ممنونم @};-
این محدودیت MBR هست که فقط میشه 4 پارتیشن primary درست کرد.اگه پارتیشن بیشتر میخوای یا باید یه extended درست کنی و ازش پارتیشن های لاجیکال بسازی یا همون جور که عرفان جان گفت روی GPT تنظیم کنی تا بیشتر از 4 پارتیشن primary بهت اجازه بده بسازی.نقل قول:
البته یادمه ویندوز 8 خودش GPT میکرد.
برو تو قسمت مربوط به مدیریت دیسک ویندوز ببین چه خبره.
ممنون حسین جان
البته قبلش بگم که آخرین درایوی که موقع پارتیشن بندی داشتم انتخاب میکردم، primary ننوشته بود...
ولی من یه چیزی رو متوجه نشدم...الان من باید چی کار کنم که این مشکل حل بشه؟ چه طوری باید extended درست کنم و از روی اون پارتیشن های لاجیکال؟
فقط با نرم افزارهای مخصوص میشه؟ یا روش دیگه ای هم داره...؟
ممنون عرفان جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
والا من همه ی قسمت های بایوس رو نگاه کردم، چیزی به اسم AHCI پیدا نکردم....اصلا تنظیمات ساتا نداشت....
GPT چیه؟ چه طوری باید هاردم رو به GPT تبدیل کنم؟
.....
بعد یه سوالی هم
چرا این موضوع قبلا نبود؟ من قبلش هم همین ویندوز رو روی هارد قبلیم نصب کردم و تا جایی هم که یادمه، اصلا چیزی رو تغییر ندادم یا تنظیم خاصی انجام ندادم....پس چرا قبلا نشد؟
البته مشکل اصلی من همون نبودن یکی از درایوها هست...
سپاس فراوان :) @};-
محمد جان قبل از هر کاری هاردی 500 گیگ رو باید جدا کنی چون ممکنه موقع تبدیل به GPT اشتباه اون هارد رو فرمت کنینقل قول:
موقعی که وارد نصب ویندوز شدی ( در صفحه ای که نوشته Install Now ) کلید های Shift و F10 رو همزمان بزن تا CMD باز بشه
دستور Diskpart رو بزن سپس دستور list disk رو بزن سپس هارد 1 ترا رو انتخاب کن
دستور clean رو بزن سپس دستور convert gpt رو بزن
بعد CMD رو ببند و مراحل نصب رو ادامه بده
خیلی ممنون عرفان جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فقط چه طوری باید هارد رو انتخاب کنم؟ اینطوری نوشته (البته با فاصله هستش و قسمت dyn gpt چیزی ننوشته)
Disk ### Status Size Free Dyn Gpt
Disk 0 Onilne 931 GB 0 B
من 0 و disk 0 و select 0 و ... زدم ولی انتخاب نمیشه...بعد از اینکه هر کدوم از اینا رو هم میزنم، دستورات مختلف رو توضیح میده و وقتی که clean یا convert gpt رو میزنم، مینویسه که هیچ هاردی انتخاب نشده.
@};-
پ.ن : اصلا چرا اینطوریه؟! :دی
محمد جان برای انتخاب دیسک باید دستور Select disk X رو بزنی که اینجا میشه Select Disk 0 :dنقل قول:
بقیه مراحل هم که آقا عرفان توضیح دادن
داداش همه چی رو زدم جز اون :دی دستت درد نکنه
من تمام مراحل رو با پیغام های متعدد successful گذروندم! و دوباره ویندوز رو نصب کردم ولی بازم همونطوریه!!! :|
موقع پارتیشن بندی سه تا primary میسازه فقط...آخری رو هم مینویسه unallocated و نمیشه ازش پارتیشن دیگه ای ساخت...
الان من باید چیکار کنم؟ این نرم افزار های مختلف که هستن کارشون چیه؟ اونا هم میان لاجیکال درست میکنن؟ کدومشون خوبه؟
از همه ممنونم که وقت میذارن:x
دوستان از قسمت Create and Format Hard Disk Partitions خود ویندوز یه درایو جدید ساختم با حجمی که باقی مونده بود (حدود 270 گیگ).....!
میخواستم بدونم اینطوری مشکلی نیست؟ (از هر لحاظی...یا مثلا بعدا مشکل پیدا کنه یا از این جور چیزا)
البته بعد از این کار، همه ی درایو ها (که primary partition بودند) به simple volume تبدیل شدند...هارد هم به نوشته (حقیقتش یه پیغامی داد حواسم نبود یهو زدم رفت)
خیر محمد جان موردی نداره.نقل قول:
دوستان یه درایو logical دارم. اگر بخوام اونرو به پرایمری تبدیل کنم باید چی کار کنم؟
با همه جور نرم افزاری هم امتحان کردم.از دیسک منیجمنت ویندوز گرفته تا نرم افزار های بوت.
باید هارد رو از اول پارتیشن کنی با برنامه paragonنقل قول:
نوشته اصلی توسط NAVID OC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام خدمت اساتید گرامی.
بنده یک مشکل بسیار بزرگ با SSD دارم.
بنده یک عدد SSD 60 گیگ از سری V60 سیلیکون پاور خریداری کردم.
بایوس اون رو نمی شناسد! اما می شود توش ویندوز نصب کرد.
بعد از چند روز دیگه بالا نیومد و به گارانتی ارسال شد.
از گارانتی برگشت خورد و گفتن سالم هست!
دوباره گذاشتمش روی سیستم و ایندفعه هم بایوس نشناختش ولی روش ویندوز نصب شد و بعد از یک روز حالا که واردش می شم سیستم ری استارت می شود!:((
در بایوس یک گزینه وجود دارد برای تمامی پورت های ساتا که روی ATA مود قرار دارد. و هر وقت روی AHCI مود میزارمش اصلا دیگه بالا نمی آد!
توجه کنید وقتی رو ATA باشد بالا می آد ، اما ری استارت می شود!:((
یادمه روز اول بایوس می شناختش! ( روز اول نسخه قدیمی تری از بایوس نصب بود)
MB: MSI Z77 AGD 65
روی یه سیستم دیگه دیتایی که روش ریختید رو پاک کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط NAVID OC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بایوس مادربردتون هم چک کنید ورژن بتایی چیزی نباشه، و اگه نیست آخرین ورژن رو دوباره بریزید یا همون ورژن قبلی رو بریزید
نوید جان فریمور درگاه ساتای مادربوردت باید آپدیت بشه. نکته دیگه اینکه حتما از در گاه sata 3.0 اینتل استفاده بکننقل قول:
شما این نسخه از بایوس رو فلش بزن این نسخه رو برات مود کردم و آخرین آپدیت های 2014 بهش اضافه شده
نکته: قبل از آپدیت حتما Clear cmos انجام بده
تنظیمات ساتا در بایوس حتما باید روی AHCI باشد
========
آپدیت های انجام شده روی بایوس:
آپدیت فریمور ساتا
آپدیت فریمور درگاه LAN
آپدیت فریمور VBIOS - GOP
دانلود: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
متاسفم عرفان جان! اما سیستم به هیچ وجه روی AHCI بالا نمی آد!نقل قول:
یعنی بوت نمی شود. با این وجود که هم روی SSD و هم روی HDD ویندوز نصب است اما می گد باید بوت دیوایس داشته باشی! و بالا نمی آد!
دو نوع پورت ساتا می خورد یکی اینتل و یکی asmedia . اس اس دی را رو کدوم بزارم؟
شاید مجبور شم مادربرد را تعویض کنم.
خود فریمور SSD نیازی به آپدیت ندارد؟
خوب دلیل بالا نیومدنش پیدا شد ، روی هارد دیسک سیستم عامل نصب نکنید...نقل قول:
پورتای اینتل با چیپ مادربردت هستن تاخیر کمتری دارن بهتره رو اونا بزاری...
دوستان بنده 8 پورت ساتا دارم. 6 تای اولی فقط توانایی هات پلاگ دارند. چرا؟
2 تای آخری که مال Asmedia هستند.
یک گزینه در بایاس هست به نام externa sata controler mode اون باید رو AHCI باشد یا IDE ؟
وقتی SSD را روی asmedia می زارم سیستم اون رو می شناسد. اگر پورت های asmedia روی IDE باشد سیستم بالا می آد. اما اگر روی AHCI باشد وارد ویندوز می شود اما ری استارت می شود.
نوید جان عزیزم اون بایوس رو که برات گذاشتم آپدیت کن روی HDD هم ویندوز نصب نکننقل قول:
عرفان عزیز بایوس که آپدیت شد! روی فلش ریختمش و با ابزار M-flash مادربردم آپش کردم.نقل قول:
یه نتیجه جدید:
HDD را ورداشتم و فقط SSD گزاشتم ایندفه دیگه اصلا بالا نیومد!
چه با AHCI و چه با IDE.
عرفان عزیز به خاطر کمکات ممنونم داداش.@};-
خواهش میکنم نوید جان.نقل قول:
از داخل بایوس کنترلر ASMEDIA رو غیر فعال کن SSD رو به پورت 1 ساتا اینتل متصل کن داخل بایوس کنترلر ساتا باید روی AHCI باشه IDE یک استاندارد خیلی قدیمی هست که سرعت SSD رو به نصف کاهش میده. در صورت امکان فریمور SSD رو روی یک سیستم دیگه آپدیت کن
دمت گرم آقا عرفان!نقل قول:
این مورد آخری یعنی خاموش کردن asmedia درستش کرد!
روی AHCI مود بالا اومد.
در حال حاظر هم الان دارم ویندوزی را که در HDD بود با یک سیستم دیگه فرمت می کنم.
به امید اینکه دیگه اتفاقی نیفتد.
راستی هات پلاگ باید روشن باشد یا نه؟
@};-
قربونت داداش خوشحال شدم مشکلت برطرف شدنقل قول:
نیاز نیست هات پلاگ روشن باشه هات پلاگ رو موقعی روشن میکنن که هارد رو بخوای وقتی سیستم روشن از سیستم جدا کنی
با سلام.
بنده هاردم رو بطور کامل با نرم افزار low level format tool فرمت کرده و به حالت کلرخانه برگردوندم.
خواستم پارتیشن بندیش کنم اما بازم خود به خود حدود 600 گیگش تبدیل به logical شد! تلاشمو کردم پرایمریش کنم اما نشد.
با چی اقدام به پارتیشن بندی کردید؟نقل قول:
چند پارتیشن پرایمری قبل از این 600 گیگ ایجاد کردید؟
هم با خود ویندوز اقدام کردم و هم با نرم افزار بوت Acronicنقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چهار بارتیشن برایمری
[IMG][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][/IMG] [IMG][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][/IMG]
با سلام با این وضعیت این هارد نترکه تو کیس
به غیر از گرفتن پشتیبانی ومنتطر ماندن تا ترکیدن هارد کار دیگه هم می شه کرد تا هارد به کار خود ادامه بده
بعضی از ارورها با فرمت کردن کل هارد و دوباره پارتیشن بندی کردن حل میشه . @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط mmb2014 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگه پارتیشن تیبل mbr باشه فقط 4 پارتیشن پرایمری میتونید داشته باشید یا 3 پارتیشن پرایمری و یک پارتیشن extended .نقل قول:
برای داشتن بیشتر از 4 پارتیشن پرایمری باید پارتیشن تیبلتون GPT باشه:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله خوشبختانه متوجه این قضیه شدم و درستش کردم اما برخی از نرم افزار ها از این فرمت پشتیبانی نمی کنند.
می شود یه توضیحی در باره تفاوت این فرمت ها بدید؟
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
سلام؛
دوستان این سیستم من بعضی وقتا می ره تو کما!
یعنی جوری میشه که به هیچ درخواستی واکنش نشون نمیده!
وضعیت رم و cpu عادی هست و فقط هارد هست که 100 مشغوله!
آنتی ویروس هم دارم و آپدیت شده هست و فکر نمی کنم از ویروس باشه....(گرچه شایدم باشه:d)
به نظرتون مشکل از چی می تونه باشه؟ تشکر؛
یک شات از تب health ه HD Tune قرار بده.
دوست عزیزمن هم همین مشکل دارم ولی هیچ مشکلی نداره اینم از برنامه Hard Disk Sentinel به قول دوستان بالاترین دقت این برنامه دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما چه مشکلی داری؟
ویندوز ات کرش می کنه , زمانی که هارد در حال نوشتن یا خوندن یک پروسس خاص هست؟
من هم گاهی اوقات سیستم خیلی کند می شه وضعیت رم پردازنده خوبه ولی هارد 100 هست مشکل چیه
هارد رو یک full defrag کن.معمولا با Defrag کردن دوره ای هارد شاید این مشکل کمتر به وجود بیاد . چون اطلاعات تو هارد پراکنده نمیشن و برای خواندن و نوشتنشون لازم نیست هد هارد دائم روی همه سطح هارد حرکت بکنه.
زمان که هارد درگیر میشه از task manager و resource monitor چک کن ببین که رو چه پروسسی هارد r/w انجام میده
عوض کردن ویندوز هم در اینجور مواقع میتونه کمک کنه
البته امکان داره مشکل اصلا از هارد نباشه.
شاید انتی ویروس ات داره سیستم ات رو به شکل دوره ای اسکن می کنه و در این حالت سرعت سیستم ات کمی افت میکنه.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali 254 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
آنتی ویروس چی استفاده میکنید ؟
از قسمت زیر یک شات قرار دهید
دوست من مواردی که بالا گفتم رو آیا انجام دادی؟
تشکر از دوستان؛
این مشکل رو از خیلی وقت پیش دارم....حتی قبل از نصب آنتی ویرویس....آنتی ویروس هم Norton هست؛
ویندوز هم بارها عوض کردم....Defrag هم کردم؛
هر وقت هارد به طور مکرر همینطور که خودتی گفتی در حال خوندن یا نوشتن بود از این قسمت باید چک کنی ببینی چه برنامه هارد رو درگیر کرده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali 254 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تشکر؛نقل قول:
فکر کنم باید همیشه Resource Monitor رو باز نگه دارم تا بشه دید.....هیچ وقت چنین مشکلی با هیچ کامپیوتری نداشتم...خب همیشه سیستم مشکل پیدا می کرد در کامپیوتر قبلی ولی اکثرا به دلیل افزایش رم و سی پی یو بود که با بستن برنامه مورد نظر مشکل برطرف می شد....ولی توی این مورد سیستم اصلا دیگه هیچ عملی انجام نمی ده....فقط ماوس کار می کنه یعنی فقط موقعتش عوض میشه ولی اگر روی یه جایی کلیک کنی انگار نه انگار.... و تا حتی آهنگ در حال پخش هم قطع میشه!
نمیدونم ربطی داره یا نه ولی شما هفتمین شخصی هستید که دیدم این مشکل رو دارید و همه این افراد ویندوزشون 8 یا 8.1 بود.3 نفرشون ویندوز فابریک لپ تاپ رو از 7 به 8.1 ارتقا داده بودند.نقل قول:
شما که ویندوز عوض کردید یه بار هم 7 نصب کنید ببینید همین جور میشه؟
تشکر؛نقل قول:
ویندوز قبلی من 7 بود که همین مشکل رو داشت؛
با سلام. دوستان یک نگاهی بندازید:
WD CG 500 X2 raid 0
WD CG 500 + SSD TS 64 GSSD 320
کدام بهتر است؟ برای کار های گرافیکی و سه بعدی 3dmax maya auto cad photoshop indesign flash و ...
از مادربرد ASUS B75M-A قرار است استفاده بشود.
WD CG 500 + SSD TS 64 GSSD 320نقل قول:
مادربردی که استفاده می شود حتما باید intel RST داشته باشد؟نقل قول:
مادربوردهای جدید این پورت رو دارن همشون فقط برای کارایی بهتر باید بایوس مد شده روش بزنی سرعت ساتا اینتل 2 برابر میشهنقل قول:
درود دوستان
با نرم افزار CrystalDiskMark 3 یک بنجمارک گرفتم به نظر شما الان پردازنده 4670K داره به نسبت حافظه و نرم افزار گلوگاه میشه ؟
نظر خودم اینه که در گیم باید آور کنم پردازنده رو !
نه گلوگاه نیست.
گلوگاه که درصد ناچیزی همیشه هست، با اورکلاک میتونید فریم بهتری بگیرید.نقل قول:
سلام به همگی من یه هارد وسترن دیجیتال یک ترایایت دارم اما مدتیه موقع نصب ویندورز یا کپی کردن اطلاعات این ارورو میده 0x8007045d erorr ممنون میشم بگین مشکل از کجاست وراهنمایی کنین.
دستور chkdsk /r رو در CMD در حالت windows repair وارد کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Se7en [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ببخشید میپرسم این دستور چکار میکنه واینکه من چطوری به این قسمت که شما گفتین وارد بشم ممنون میشم بیشتر توضیح بدین.
با استفاده ار دیسک ویندوز و بوت آن می تونید وارد بخش تعمیر و بازیابی شوید .با تشکر
سلام دوستان
مشکل فریز شدن صفحه از چیه؟
از دیروز تا حالا چند بار صفحه نمایش فریز میشه نه موس کار میکنه نه کیبرد چراغ هارد دیسک هم خاموش میشه!
این مشکل دقیقا از کجاس و اینکه من باید کجا پست میزدم؟
سلام @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط A1C1E [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اولین ایده اینه که هارد یه سکتور غیر استیبل داره
هاردتون رو چک کنید. از چک دیسک ویندوز هم استفاده کنید همچنین چک دیسک قبل از بوت Partition Wizard
بعد اقدام کنید به یکپارچه سازی محتویات هارد با نرم افزار Perfect Disk
این مشکل بیشتر اوایل بوت ویندوز پیدا میشه
•• مشکل دیگه میتونه کارت گرافیک باشه، به تنظیمات بایوس مادربورد مراجعه کنید اگر بوت نا متعادلی داشته باشید به محض ورود پیغامش میاد روی صفحه شما @};-
میتونید یکبار امتحان کنید و PCI-E فرکانسش رو از روی auto بردارید و روی حداقل بذارید، ببینید مشکل رفع میشه یا نه
دفعه قبلی کلا هارد از مدار خارج شد ویندوز نمیومد بالا تا ساتا شو عوض کردم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Artemis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پارتیشن پرایمری بهتره یا لوجیکال؟
پارتیشن ویندوز حتما باید پرایمری باشه:)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A1C1E [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من 3~4 روز پیش این مشکل رو داشتم، کارایی بود که کردم و رفع شد عرض کردمنقل قول:
شاید مشکل همون کابل بود، شاید مشکل کنترلر sata شاید هارد باشه یا بدافزار یا هر چیز دیگه ای یا درایور کارت گرافیک
دونه دونه باید چک کنید
دوستان بعد از مشکلات بالا الان سرعت هارد دیسکم خیلی کم شده، ssd هم ندارم بدبختی
اصلا تو مولتی تسکینگ (حتی 3 برنامه سبک) هارد دیسک میره رو 100%
مشکل حاد ه؟ چه کار کنم؟
سلام، یه شات از تب Health برنامه HD Tunes بذار لطفا @};-نقل قول:
بد سکتور که نداشت شاید مشکل از فریم ویر باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Artemis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کل هارد رو با نرم افزار tuneup utility دفرگ کننقل قول:
سلام دوستان
بنده ADATA SX900 64GB رو خریدم و ویندوزم روش نصب کردم اما نتیجه بنچ مارک منو شوکه کرده
این اس اس دی رو عرفان جان عکس این تستشو گذاشتند اینه
اما این تستی که من انجام دادم داره اینو نشون میده
[IMG][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][/IMG]
مشکل از کجاست؟
من بین این دوتا فقط اینو متفاوت دیدم که برای من زده 1024k Ok برای آقا عرفان زده 103424K ok
رضا جان فریمور هاردت الان نسخه 5 هست الان نسخه 5.2.5 اومد آپدیتش کن ;)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با HDD Regenerator یه چک بکن شاید Pending Sector داره هارد.نقل قول:
کابل برق هاردت رو از یه شاخه دیگه بگیر شاید خوب تغذیه نمیشه. @};-
سلامنقل قول:
این اس اس دی فایل فریمورش 27759 هست که توی لیست فریمورهایی که ADATA منتشر کرده نیستش.حالا باید چی کار کنم؟
باید ببرم گارانتی به نظرتون قبول می کنن؟:(
SX900 اصلا 27759 نداره ! خیلی عجیبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوستان
یه فلش Silicon Power Blaze B10 16GB خریدم دیروز، چه به پورت USB3.0جلو و چه عقب وصلش کنم، سرعتش از 30مگابایت بر ثانیه بیشتر نمیشه!
با برنامهی ASSSD Benchmark هم امتیاز 17 رو گرفت!
مینبرد به آخرین بایوس آپدیت شده
ممنون میشم راهنمایی کنید
MOBO: MSI Z87-G43
CPU: Intel Core i5 4440
VGA: ASUS GTX 760 DCUII
Ram: Apacer 2x4GB 1600
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliniceboy [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
همینه دیگه عزیز سرعت بالا میخوای باید فلش های Partriot SuperSonic Boost XT بگیری سرعت Read بالای 150 مگابایت هست
سری Supersonic Magnum هم بالای 250 مگابایت سرعت داره
سلام عرفان جاننقل قول:
آخه بررسیهاش رو دیدم و بیشتر از اینم سرعت داده! مخصوصاً امتیاز ASSSD Benchmarkش!
فکر کنم ویندوز که نصب کردم درایور USB3.0 رو نصب نکردم، امکانش هست از این باشه؟
ممنون میشم لینک درایور USB3.0 رو بهم بدی
سلام
روی سیستم بنده یه Corsair ForceGT 128GB 5.05FW نصبه. مادربوردم هم ASUS MAXIMUS VI HERO هست.
یه سوال دارم. تو این سری مادربوردها، ASUS یه فناوری به نام Secure Erase برای پاک کردن کامل SSDها قرار داده تا افتِ کارایی اونها رو از بین ببره. همچنین یه لیست از SSDهای سازگار و تستشده با این قابلیت منتشر کرده ولی این SSD توی اون لیست نیست.
میخوام بپرسم اگه برای نصب ویندوز، از این قابلیت استفاده کنم، درصد ریسک صدمه دیدن SSD چقدره؟
با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط msover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چون TRIM به تنهایی نمی تونه داده های قدیمی رو پاک کنه , باید حتمی SECURE Erase کنی که سرعت پس از مدتی کاهش پیدا نکنه , هیچ مشکلی نیست برای استفاده.
ممنون. بله یکبار سال قبل این کار رو کردم اما اون بار یه ویندوز روی یه هارد دیگه نصب و با استفاده از Corsair SSD Toolbox 1.1 پاکش کردم.نقل قول:
الان سوالم اینه که SecureErase کردن با استفاده از ابزار داخلی بایوس مادربورد مشکلی برای SSD ایجاد نمیکنه؟
نه هیچ مشکلی پیش نماید(بهتره بایوس رو اپدیت کنی). ولی خب نرم افزارهای اختصاصی امکانات پیشتری برای مدیریت در اختیار قرار میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط msover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
بعد از کلی رفت و آمد و اذیت کردن من گارانتی آخرسر باز هم قبول نکرد و گفتن SSD شما هیچ مشکلی نداره.
ADATA SX900 64GB
با برنامه AS SSD که تست می کنم سرعت خواندن 380MB/s و سرعت نوشتن 80MB/s هست اما امروز با برنامه ATTo Disk تست کردم نتیجه به این صورت شد
می خواستم بدونم الآن این سرعت درسته؟
یعنی من بیخودی این همه رفتم و اومدم و نرم افزار AS SSD مشکل دار بوده؟
میخوام بدونم الآن نتیجه ای که ATTO Disk داده نرمال هست و SSD من مشکل نداره؟
رضا جان هارد شما مشکلی نداره! شما باید فریمور پورت ساتا مادربورد رو ه.ک کنید تا سرعت افزایش پیدا کنه در ضمن فریمور هارد هم باید آپدیت بشهنقل قول:
دوستان من با یکی از درایوهام مشکل دارم، ظرفیت این درایو 300 گیگ هست ولی ایمیج و بک آپ ویندوز به طور مرتب تو این درایو ذخیره میشه و رفته رفته حجم اشغالی به طور غیرواقعی و خیلی شدید افزایش پیدا میکنه، طوری که رفته رفته حدود 150 و حتی 200 گیگ از هارد رو حجم این دو تا فایل پر میکنه!
تو عکس دو تا فایلی که ایجاد میشن و باعث افزایش حجم اشغال شده میشن رو نشون دادم، با حذف کردن این دو تا فایل حدود 200 گیگ از فضا آزاد میشه، ولی خب یه هفته بعد از حذف دوباره این دو فایل ایجاد میشن و کم کم فضای اشغالی زیاد میشه. از قسمت backup and restore>manage space هم با دلت کردن ایمیج و همینطور زدن turn off schedule درست نشد. اصولا با این کار باید درست میشد دیگه نه؟ به نظرتون کار دیگه ای میشه براش انجام داد؟ نمیخوام مرتب این ایمیجها ظاهر بشن.
با تشکر@};-
> بروی درایو مورد نظرت راست کلیک گزینه Properties انتخاب کن و از ویژگی Disk Cleanup استفاده کن.
مسئله این نیست که چطور حذفش کنم، برای حذف کردنش راههای زیادی هست و همیشه این کارو میکنم، مسئله اینه چطور غیرفعال بشه و دیگه ظاهر نشه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
> می تونی از طریق ایجاد یک Policy تو کنسول Local Group Policy که مانع از اجراء شدنش بشی از طریق Applocker
دوستان یه سوال داشتم شاید ربطی به اینجا هم نداشته باشه
می خواستم بدونم این هارد های به اصطلاح MY BOOK که هم با انترنت و وایفا به شبکه داخلی وصل می شن چجوری هستن کار با شون چجه جوریه یه راهنمایی کنید ممنون می شم
بچه ها به نظرتون این SSD یه مشکلی ندارد؟ :
نه مشکلی نداره. اگر فریمور جدید اومده اپدیت کن
کسی اطلاع نئدارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mmb2014 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
خیلی ساده داخلشون یک فرستنده و گیرنده وایرلس دارن که دستگاه های مثل TV , لپ تاپ و گوشی و هز چیزی که wifi داشته باشه میتونه باهاشون ارتباط بگیره و اطلاعات رو پخش بکنه
اقا ماهارد جدید را به کمک دوستان خریدیم راستی من دارم با ویندوز پارتیشن می کنم باید جه نوعی با شه لاجیکال یا پریمری پریمری محدودیت نداره
یکی میشه نکاتی که به هارد های HDD خسارت وارد میکنه و راندمانشون پایین میاره رو ذکر کنه تشکر.
خودم 2 نا میدونم 1- لرزش در هنگام کار 2-پارتیژن بندی زیاد و فرمت زیاد.
گرمانقل قول:
نوسان برق
کلا ضربه وارد بشه
وجود فایل خراب
رسیدن آب
اشتباهات شخصی دیگه ( مثل همونایی که گفتید )
منبع : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
دوستان ببخشید، من هارد دیسک دارم از برند Seagate الان مشکلی دارم این هارد دیسک توسط بایوس شناسایی میشه ولی ولی وارد ویندوز نمیشه
ما از طریق Live Disk هم نمی تونیم ب اطلاعاتمون دسترسی داشته باشیم با هیچ نرم ا فزاری هم نمی تونیم وارد بشیم
حتی ویندوز هم نمی تونیم نصب کنیم Loading اولیه ویندوز میاد ولی دیگه وارد مرحله بعد Install ویندوز نمیشه .
دوستان منتظر راهنمایی شما هستم.
قبل از این , هارد مشکلی نداشت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
وارد ویندوز نمیشه یعنی چی؟
موقع ورود صفحه ابی میده؟
اگر رم هم مشکلی داشته باشه ویندوز نمیتونی نصب کنی