بله بستگی به هارد و Buffer اون هارد
نمایش نسخه قابل چاپ
بله بستگی به هارد و Buffer اون هارد
سرعت انتقال داده ها بین دو قطعه وروردی و خروجی = با سرعت انتقال قطعه ضعیفترنقل قول:
نوشته اصلی توسط aryancoe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای مثال : وقتی که شما فایلی رو از یک درایو به درایو دیگه انتقال میدین ، قطعه درگیر شما هارد شماست که سرعت انتقالتون بستگی به سرعت هاردتون داره
در صورتیکه شما فایلی رو از یک درایو نوری (dvd rwو...) و یا فلش به هارد انتقال میدین... بدلیل سرعت پایینتر درایو نوری.... سرعت انتقالتون بستگی به سرعت درایو نوری یا فلشتون داره.
در این بین حجم فایل نیز نقش بسیار مهمی در سرعت انتقال داره بطوریکه هر چقدر حجم فایلها بزرگتر باشه سرعت انتقال بیشتر و هر چه فایلها کوچکتر و به تعداد زیادی باشن سرعت انتقال پایینتر خواهد بود.
اینم بگید بهترین هارد الان تو بازار با چه سرعتی انتقال میده فایلهارو(بین درایوهای خود هارد)؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Goodman [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در حال حاضر هاردهای مکانیکی sata3 64mb buffer با حجم 1Tb به بالا سرعت میانگین حدود 150mb/s رو دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط aryancoe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
هاردهای جامد (s.s.d) ساتا 3 هم با چیپهای جدید sandforce هم حداکثر تا 550mb/s میتونن به انتقال داده ها بپردازن
سلام دوستان من یک فلش 8 گیگ دارم با یک نرم افزار که قابلیتشو داشت یک بوتیبل دیسک ازش ساختم ولی حالا فلش سوپر سونیک اکسپرس نازنیم تبدیل شده به فلش 2 گیگ چه طور درستش کنم؟؟؟:(
ببین با نرم افزار HP USB DISK Storage Format Tools امتحان کنن. ببین مشکلت حل میشه یا نه.
سلام به همه ی عزیزان.
یه سوالی داشتم..
چرا سری Black هاردهای شرکت وسترن دیجیتال از سری Green ، به اندازه ی 150 تومن یا حتی بیشتر،گرونتره؟
ممنون.
تا جایی که من اطلاع دارم سری بلک سری حرفه ای هارد های وسترن بشمار میاد و سری گرین و بلو برای آرشیو و ذخیره سازی اطلاعات مناسب هستند ;)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برخی مدل های مذکور سری گرین اگر درست یادم مونده باشه حتی برای کاهش مصرف انرژی 5400 دور هستند..
اینم از SX900 - حرفی برای گفتن ندارم :|
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Olesius [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خب الان شما یه نگاه به این دو تا بندازید...پس چرا اینا اینطورین؟
Intelipower یعنی چه قدر؟؟
خب الان هارد سری گرین که 2 ترابایت هم هست،از 1 ترابایت بلک ارزونتره!! جفتشون هم 64 مگ بافر هستند.
ممنون @};-