سلام خدمت دوستان...
امروز ی بنده خدایی زنگ زد و گفت برد هاردش سوخته! و با توجه به اینکه می خواد حتما اطلاعاتش ریکاوری بشه باید اونو حتما درسته کنه...می خوام ببینم از کجا میشه پیدا کرد چنین چیزی رو و اصولا چه قیمته؟
ممنون.هارد maxtor 160
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خدمت دوستان...
امروز ی بنده خدایی زنگ زد و گفت برد هاردش سوخته! و با توجه به اینکه می خواد حتما اطلاعاتش ریکاوری بشه باید اونو حتما درسته کنه...می خوام ببینم از کجا میشه پیدا کرد چنین چیزی رو و اصولا چه قیمته؟
ممنون.هارد maxtor 160
کسی نمی دونه؟
برد هارد چیزی نیست که برید و بگید یدونه نوش رو بهتون بدننقل قول:
نوشته اصلی توسط ali 254 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما باید بینه تعمیر گاه هایه شهرتون بگردید و یه هارد دقیقا مثه یکیه خودتون پیداکنید و برد اون رو رویه این یکی قرار بدید
ببخشید چرا؟ یعنی باید توی اوراقی ها دنبالش بگردم؟:dنقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قابل تعمیر هستن؟
اگه قابل تعمیر باشه که تعمیر میکنن اما یه بار این مشکل برای من پیش اومد یه هارد دست دوم گرفتم دیسک هاردی که بوردش سوخته بود باز کردم انداختم رو هارد دست دومنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali 254 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خیلی از هارد هایی که بردشون خراب میشه فقط توسط شرکت هایه خاص و در محیط خلا باز میشن و با دستگاه اطلاعات برداشته میشن که هزینه بالایی دارهنقل قول:
باید دنبال یه هارد دقیقا مثه خودش باشید که اون بردش سالم باشه
تازه در این حالت هم 100 درصد جواب نمیده و احتمال 50 50 میشه
تعمیر هم میشه گفت نه
اگه خوده برد آسیب ببینه به هیچ وجه
سلام خدمت دوستان
لطفا یک نرم افزار به من معرفی کنید که از هارد تست بگیره و اگه خرابی یا مشکلی داشت نشون بده.
با سپاس از زحمات شما
شما با استفاده از نرم افزار Crystal Disc Info میتونید خیلی سریع ببینید هارد در چه شرایطی هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shadkam [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من بهت نرم افزار Hark Disk Sentinel پیشنهاد میدم، نرم افزار فوق العاده ایست. حتمنا دوستان دانلود کنن.
دوستان من هارد رو بردم پیش یک نفر که بردش رو تعویض کنه...ولی می گه که باید شماره ##### برد با اون هاردی که می خوای جایگزین کنی برابر باشه...خب یعنی من باید کل ایران رو بگردم برای یک هارد با این شماره سریال؟:(