کیفیت تصویر به این شکل که تو عکس هم مشخص نی هیچ ربطی مادربرد و غیره ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط aeeinfar.h [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما عکس بده ما خودمون اگر مشکلی باشه تشخیص میدیم
نمایش نسخه قابل چاپ
کیفیت تصویر به این شکل که تو عکس هم مشخص نی هیچ ربطی مادربرد و غیره ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط aeeinfar.h [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما عکس بده ما خودمون اگر مشکلی باشه تشخیص میدیم
سلام خدمت دوستان عزیز
مدتی پیش از یکی دوستانم یک کارت گرافیک با مدل Nvidia Geforce GT520 و برند Axle که دست دوم بود گرفتم و آوردم خونه. زمانی که روی سیستم خودم بستم (مادربرد Asus P5Q با سوکت LGA775 و PCI-E x16 v2.0 ) تصویرش پر از نویز های رنگی هست، یعنی، زمانی که تصویر مانیتور میاد، خط خطی هستش با خط های رنگی (آبی قرمز زرد) و تصویرش صاف و شفاف نیست. آیا مشکل از کارت گرافیکه؟ یا این که سیستم من کشش اینو نداره؟
اینم بگم پاور سیستم ام 380 وات واقعی و از برند green هستش.
خواهشمندم مرا راهنمایی کنید. با تشکر فراوان.
به احتمال ٩٩ درصد به بالا گرافيك مشكل دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط m.esfahan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
روی خود جعبه ی کارت نوشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
minimum system power requirement based on a PC configured with an intel core i7 3.2GHz processor
با توجه به اینکه پاور سیستم من 380 وات هست آیا ممکنه مشکل از پاور باشه
خير احتمالش زير ١ درصده ( طبق تجربه اي هاي كه داشتم )نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.esfahan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دماي گرافيكتون رو بررسي كنيد
اگر گرافيكتون مدل سايلنت و بدون فن هست براش فن بزاريد و تست كنيد
با اين حال ميتونيد با گرافيك هم رده و مشابه تست كنيد يا گرافيكتون رو روي سيستم ديگه تست كنيد تا كاملا مطمئن بشيد از پاوره يا خير ولي بعيده از پاور باشه خصوصا كه دست دوم تهيه كرديد
حال یه کارت گرافیک دست دوم دیگه، همین مدل (Nvidia GeForce GT 520) البته مدل ۱ گیگابایتی اش به دستم رسیده و خوشبختانه سالمه. هست سینکش رو کاملا تمیز کردم و فنش هم کاملا روان هست.
دماش در حالت idle بین ۴۵ تا ۵۰ و زمانی که تحت فشار قرار می گیره هم بین 90 تا 100 درجه هست. فنش هم در کمترین حالت ۴۰ درصد و زمانی که دما به 100 میرسه 98 درصد میشه.
آیا این ها طبیعیه؟ آخه کارت قبلی ام حتی در زمان فشار شدید دماش از ۵۵ بالاتر نمیرفت (کارت قبلی GeForce 9500gt بوده)
ویرایش: بازش کردم و خمیر سیلیکونش رو هم عوض کردم، فرقی نکرد. راستی برند این کارت palit هست که تا حالا هیچ اسمی ازش نشنیده ام.
دمای حالت بیکار یکم بالاست و باید حداقل ۱۰ درجه خنکتر باشهنقل قول:
اما دمای حالت کارکردش بیش از حد بالاست ( حداقل ۳۰ درجه بالاتر از نرماله)
اورکلاک هم کردید ؟
تهویه کیس خوبه ؟
پره های فن شکستگی دارند ؟
با چه نرم افزاری و بمدت چقدر تحت استرس قرار میدید ؟
پالیت هم برند ناشناخته ای نیست
نه اورکلاک نشدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تهویه کیس هم خوبه (یک فن خروجی بزرگ در پشت، دو فن ورودی در بغل)
پره های فن هم کاملا سالم اند (اصلا فنش هیچ مشکلی نداره و کاملا روان میچرخه)
با نرم افزار نیست، بازی سنگین (euro truck simulator) اجرا کردم و در طول اجرای بازی دماش رو زیر نظر گرفتم، که داشت از ۹۹ درجه بالاتر می رفت و سریعا بازی رو متوقف کردم.
این دما حدود ۱۰ دقیقه پس از اجرای بازی ثبت شد.
تشکر برای توضیحات کاملنقل قول:
بنظر من یا اینکه سینک مورد نظر اشکال داره و به صورت صحیح با gpu در تماس قرار نمیگیره یا اونقدر روش خمیر حرارتی زده شده که بجای اینکه به کاهش دما کمک کنه مثل یک پتو روی چیپ رو گرفته
خمیر حرارتی و همچنین هست سینکش رو هم عوض کردم (هیت سینک و فن سی پی یو که بسیار قوی هست رو روش گذاشتم)، اما دمایش هیچ تغییری نکرده همون قدر داغ میشه.
آیا ممکنه این داغ شدن بیش از حد دلیلش، خرابی خود چیپ gpu باشه؟