مدلش اینطوریه !!!! تو IDLE خیلی کارت گرافیک ها اینطوری هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط monster hunter [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مدلش اینطوریه !!!! تو IDLE خیلی کارت گرافیک ها اینطوری هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط monster hunter [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نه مدل دوال ایکس از فناوری های zero core و power tyne پشتیبانی نمیکنه. اینا مال مدل vapor-x هستن این فناوری ها که فن کامل وایسه اصن کار نکنه. شما مطمینی مال خود کارته؟ وقتی هم صفحه مانیتور خاموش میشه که مثلا اون موقع جی پی یو لود صفر درصد میشه دیگه جفت فناش کامل وایمیسه.
عزیزم , Zero core پایه معماری هست , ربطی به مدل برد گرافیک ندارهنقل قول:
خب من 7790 دوال ایکس هم داشتم اینطوری نبود. شما میگید طبیعیه؟ هر چقدر جی پی یو لود بیشتر میشه سرعت فن هم بیشتر میشه. راستی بالاترین دمای طبیعی ک کارتم بش برسه چند درجه ست یعنی از چند درجه نباید بالاتر بره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
طبیعهنقل قول:
دمای جداکثری دیگه 85 بالاتر نره سعی کن
صبح روی بایوس دومش بایوس همین کارتو فلش زدم تصویر رفت روی بایوس اول هنوز تصویر میده. بایوس دومشو میشه دوباره یکی دیگه فلش بزنم درست بشه؟ بایوس خودشو قبلا سیو کردم الان دارمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اشتباه فلش کردی بایوس که رفته رو بایوس ثانویهنقل قول:
نه خودم سیستم ک خاموش بود با سوییچش ک د نکردم که خراب باشه ی نفر که کارتش همین مدل بود برا آپلود کرد امروز گرفتم فلش زدم.روی گرافیکخ سوییچ کردم رشن کردم فلش زدم بایوسی ک فلش زدم رو هم از تک پاور دانلود نکذدم ک راب باشه یه نفر که کارتش همین مدل بود برام اپلود کرد منم گرفتم قلش زدم اینطوری شد. چون روی بایوس اولش نمیشد فلش بزنم.نقل قول:
با سلام
دوستان به تازگی یکعدد کارت R9 380 2GB از برند گیگابایت خریدم ولی یخورده بهش مشکوک هستم که گیگابایت کارتهای R9 285 که مونده رو دستشو بایوس زده و وارد بازار کرده
حقیقتش اینه که من با هر برنامه ایی که میبینم مشخصات کارت رو ، بجای اسم اصلی 380 که باید Antigua باشه میزنه Tonga که این موضوع بدجوری رفته تو مخم یه چیز دیگه که باعث شده بیشتر به این موضوع شک کنم این هست که اسیک کوالیتی نمیده با برنامه GPUz خوهشاً راهنمایی کنید که بدجوری رو اعصابم رفته این موضوع :(:(
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
amdنمیدونم چیکار میکنه ولی واسه منم که 280xدارم توبعضی نرم افزارها اسم کارت رو میزنه7970ghz edition
اخه یکی به مابگه این یعنی چی؟
یک سئوال دیگه:
فرق tahiti xtبا tahiti xt2چیه؟