جی پی یو کلاکم از این بالاتر نمیره حتی با ولتاژ 1.2 هم تست کردم یک عدد بالای 800 باشه صفحه سیاه میشه و کلا فریز میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جی پی یو کلاکم از این بالاتر نمیره حتی با ولتاژ 1.2 هم تست کردم یک عدد بالای 800 باشه صفحه سیاه میشه و کلا فریز میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
800 MHz خیلی هم خوبه اگه میخواهید کلاک بالاتر بره باید فرکانس مموری را کمتر کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Witcher [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
آقا با همین برنامه تستش کردم.نقل قول:
دمای کارت من تو بازی وفشار 55 درجه بود.
در حالت عادی هم 31 درجه بود.
این دما نرمال هست واسه کارت من(7970)؟
بعدشم این عکسی که شما گذاشتی مربوط به کارن خودتونه؟
بله دمای کارت شما بسیار مناسب میباشد :) بله این عکس مربوط به کارت من میباشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط PETOZHERVER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
آقا 2 تا سوالنقل قول:
اول اینکه کارت منم مثه شما Direct CU TOP هست.
سوالم اینه که مدل 7970 GHz Edition از این مدلی که من دارم قوی تره؟
کلا مزیت Direct CU TOP بودن به نسبت 7970 معمولی بودن چیه؟(بجز Higher clock speed که تو از 925 رسیده 1000 تو مدل Direct CU TOP)
سوال بعدی هم اینه که تو این عکسی که شما از کارتتون گذاشتین GPU CORE CLOCK, GPU MEMORY CLOCK هر دوش از واسه من خیلی بیشتره.
آیا شما اور کلاک کردین که به همچین رقمی رسیدین؟
واسه من به ترتیب رو
GPU MEMORY CLOCK
150
GPU CORE CLOCK
300
البته تو حالت عادی بدون فشار
مدل ghz همان طور که از اسمش مشخص هست به 1 گیگاهرتز از داخل کارخانه اورکلاک شده سری TOP امکان ولتاژ دادن بیشتر به کارت رو فراهم می کنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط PETOZHERVER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کارت من در حالت بیکاری 300 و 150 مگاهرتز میباشد و در حالت لود به 965 و 1200 خواهد رسید. بله اورکلاک شده
تست کردم. جی پی یو کلاکم در هیچ شرایطی بالای 800 نمیره چه 1087 تا ولتاژ بدم چه 1200 بدم اصلا نمیره بالاتر. کار دیگه ای از دستم برنمیاد؟ راستی اون 150 تا مموری کلاک که گفتم حالا با این که زیاد تاثر نداره ولی بهش میارزه به خاطرش یه کولر جدید بخرم؟نقل قول:
کارت منم 1 گیگاهرتز هست.اور کلاکم نشده.پس فرق زیادی نداره با گیگاهرتز ادیشننقل قول:
بیشتر از این کلاک پایدار نمیشه خب ولتاژ دادن بیشتر هم فقط میتونه به کارت آسیب بزنه. اصلا ارزش خرید کولر رو نداره !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Witcher [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سری GHz از کولر بسیار قویتری استفاده کردهنقل قول:
من کارتم وقتی برای دفعه سوم که بایوس که خودم مد کرده بودم رو فلش زدم، بریک شد یا حالی شایدم مرده(Die) نمیدونم اینشو دیگه. وقتی با گرافیک آنبود رو میذارم پریمری و کارت خودمو میذارم سکندری از توی بایوس nvflash کارتمو نمیشناسه. بیخیال بشم یا هنوز امیدی هست؟ الان کلا تصویر نمیده ولی گذاشتمش به عنوان کارت دوم. ممنون میشم کمک کنید.
کارتم رو از مرگ برگردوندم الان درست شده ولی وقتی از لوگوی ویندوز رد میشه تصویر نمیده دیگه ولی با گرافیک آنبورد اینتل این مشکلو ندارم. ویندوز رو عوض کنم درست میشه؟ یا بازم مشکل داره؟
شما گرافیک رو اور کردی؟نقل قول:
کاری به اور ندارم. پست آخر صفحه قبل نوشتم. دو بار به یه بایوس که خودم مودش کرده بودم فلش زدم و به حالت اول برگردوندم دفعه سوم که فلش زدم دیگه تویر نداد الان تصویرشو برگردوندم ولی وقتی لوگوی ویندوز رو رد میکنه دیگه تصویر نمیده. ولی الان گذاشتمش کارت دوم بعد از گرافیک مجتمع اینتل. الان توی GPU-Z کامل شناختش و مشخصاتشو نوشته. توی ام ای آی افتر برنر هم کامل مشخصاتش اومده و میشه اورش کنی و سرعت فن رو کم و زیاد کنی. حالا سوالم اینه که این که وقتی میرسم بعد از لوگوی ویندوز دیگه تصویر نمیده اگه ویندوزمو عوض کنم مشکلم رفع میشه یا نه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حالا وقتی میرم توی Safe mode و درایورد انویدیا رو پاک میکنم درست میشه و کامل میاد توی ویندوز ولی وقتی نصبش میکنم دوباره بعد از لوگوی ویندوز دیگه اصلا تصویر نمیده. دو نسخه از درایور انودیا رو استفاده کردم نشد: 344.11 و 337.88 هر دوشون همشن مشکل رو دارن. خواهشا زودتر جواب بدید:(
یه بار درایور گرافیکت رو با driversweeper بططور کامل پاک کن و آخرین ورژن درایور کارتت رو نصب کننقل قول:
الان یه مشکل دیگه دارم: وقتی تست میرم توی بازی صفحه آرتیفکت میشه و ارور درایور که میگه استاپد اند ریکاورد رو میده. توی Furmark هم همینطوری میشه. توی 3D mark vantage میپره بیرون همون ارور درایور رو میده و خود 3D mark میگه Divce Removed. الان من اورکلاک کردم. نه ولتاژ اضاقی دادم. کلاک هام و ولتلژم استوک هست. دو تا نسخه درایور رو هم تست کردم جفتشون همینطوری هستن در صورتی که قبلا هر جفتشون درست کار میکردن. توی furmark توی همون 30 ثانیه ی اول آرتیفکت میشه. من چکار کنم الان؟ ممنون میشم کمک کنید.
قبلا اینطوری نبود. الان ولتاژ میدم بهتر میشه ولی به طبع دما هم میره بالاتر. قبلا بدون ولتاژ دادن روی کلاک های استوک کار میکرد. چند بار هم چند نسخه از بایوسش رو از تک پارو آپ دان کردم فلش زدم هیچ فرقی نکرد.
با توجه به توضیحات ، مشکل سخت افزاری هست ، اگه دما موقع تست نرماله و با دمای نرمال دچار آرتیفکت میشیدنقل قول:
احتمالا ریبال مشکل را حل کند
همچنین یه راه خونگی هست. ( راه فر گاز ) که شخصا امتحان نکردم و گفته میشه احتمالا مشکل رو حل کنه ( این روش فقط شِر شده و بنده مسئولیت نمیپذیرم و پیشنهاد میکنم اصلا انجام ندید )
۱- فن گرافیک رو باز میکنید و روی gpu خمیر میزنید
۲- فر رو با دمای ۳۸۰ درجه فارنهایت گرم کرده و آماده میکنید
۳- یه ورق آلومینیومی کف فر میزارید
۴- چهار تا گلوله آلومینیوم به ارتفاع ۴ سانت درست میکنید و هر گلوله رو میزارید زیر یه گوشه کارت ( یعنی کارت به ارتفاع ۴ سانت میاد بالا و زیر بدنش هم خالیه )
۵- کارت رو به مدت ۵-۶ دقیقه میزارید تو فر
۶- کارت رو در میارید و خنک میکنید و فن هم میبندید
۷ - کارت رو در سیستم قرار میدید و احتمالا اوکی هست
منبع : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
( من این روش رو شخصا تست نکردم و مسئولیتی نمی پذیرم و فقط شِر کردم ( هر چند با توجه به تحقیقاتم روش بدی نباشه ) ولی پیشنهاد میکنم اصلا انجام ندید و بهترین راهکار رو ریبال بوسیله تعمیرکار میدونم )
یه سوال: مشکل از پاورم نیست؟ بعضیا میگن پاورت ضعیفه. پاروم 380 گرین هست و با دو تا تبدیل برقشو تامین میکنه.
کاملا تامین برق در گرافیک شما , مشکل داره , و به احتمال بسیار زیاد برای تبدیلی که استفاده میکنید هستنقل قول:
من فکر نمیکنم بخاطر تبدیل باشه چون حداقل قبل از اینکه witcher عزیز کارتشون رو دستکاری کنن ( کلاک و بایوس ولتاژ ) ذکر نکردن مشکلی داشتن و مشکل بعد از دستکاری کارت گرافیک پیش اومده و گفتن قبلا مشکلی نداشتننقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی در کل تایید میشه پاور ضعیفه ولی بنظر من باعث مشکل در حال حاضر پاور نیست
مشکل من از وقتی پیش اومد که به بایوس اورجینال برگشتم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما قبلا با بایوس اوریجینال دچار مشکل نبودید ولی بعد از اور غیر اصولی دیگه نتونستید مثل سابق باشید حتی با بایوس استاکنقل قول:
راه حل مشکل شما با استناد حرفاتون :
شما فقط میتونید با دادن ولتاژ بیشتر ( اورولت ) به کارت ( اگه پاورتون اجازه بده ) یا پایین آوردن کلاکها زیر حالت استاک ( آندرکلاک ) وضعیت رو تا حدودی بهبود ببخشید چون کارت گرافیک شما به دلیل اور غیر اصولی دچار آسیب دیدگی شده
برای بررسی دقیقتر هم میتونید کارت رو با بایوس معمولیش روی سیستم دیگری که پاور قویتری داره تست کنید
در نهایت اگه روی سیستم دیگر هم مشکل پا بر جا بود به تعمیر کار کارت گرافیک مراجعه کنید
نظر شخصی : به احتمال زیاد مشکل از کارت گرفیکه و اور غیر اصولی ( طبق توضیحات )
به احتمال کم مشکل پاور باشه چون گفتید قبلا اینگونه نبوده
کلا گرافیکم روی کلاک های استوک بود بعدش یه بایوس مود کردم وقتی اونو فلش زدم دیگه تصویر نداد و دوباره به بایوس اورجینال برگشتم این مشکل پیش اومد یعنی وقتی این مشکل پیش اومد ولتاژ و کلاک هام روی حالت استوک بود. هر چی توی فروم سایت های معتبر گشتم و راه حل پیدا کردم هیچ کدومشون اثر نکرد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
امیر جان موردی بود که با یک پاور 1200 گرین و یک کارت , شخص از تبدیل استفاده کرده بود و کارت دچار مشکل جدی شده بود! وضعیت ایشون که دیگه بماندنقل قول:
تبدیل تنها ساختار کانکتورها رو عوض میکنه
ایشون بهتره ابتدا از یک پاور مناسب استفاده کنن , هر چه زودتر بهتر
آ یا قبل از ریختن بایوس مد شده این مشکل وجود داشت ؟نقل قول:
خیر وجود نداشت از وقتی بایوس اورج رو دوباره فلش زدم اینطوری شد.نقل قول:
- - - Updated - - -
فعلا کارت رو از روی سیستمم برداشتم.نقل قول:
مشکل ایشون بعد از بایوس مد شده پیش اومد که بعدش هم باریختن بایوس عادی کارت آرتیففکت داده و گفتن قبل از اینکه موضوع بایوس مد شده و ریفلش کردن بایوس عادی مشکلی نبوده و کارت آرتیفکت و ارور درایور نمیدادهنقل قول:
پاور ایشون هم ضعیفه
بهرحال امیدوارم مشکل ایشون با کمترین درد سر حل بشه و راههای پیش پای ایشون هم در چند پست قبل ذکر کردم
راستی یه چیز دیگه ای هم بگم ولی خب خیلی بی ربطه:دی
همون روز قبل از این که اینطوری بشه یه رم 4 گیگ به سیستمم اضافه کردم البته خیلی به نظر خودم بی ربطه!
رم اضافه شده به سیستم اگر مشخصات مشابهی با رم فعلی نداشته باشه , احتمال داره سیستم دچار ناپایداری از جمله صفحه ابی هم ممکنه بشهنقل قول:
دوست من اشکال در کامپیوتر میتونه از هر چیزی باشه و فقط میشه احتمال داد دلیل بوجود اومدن مشکل چیه تنها با دیدن و تست یکی به یک قطعات میشه گفت اشکال 100 در صد چیهنقل قول:
ضمنا اونطوری که در جریان بودم ولتاژ گرافیک شما لاک بود و حداکثر 1087 میشد ولت داد که اول سعی داشتید بایوس برند دیگری بریزید و ریسکش هم پذیرفتید که با راهنمایی دوستان منصرف شدید و به نیبیتور روی آوردید با دستکاری بایوس تا 1200 هم ولت دادید و سعی کردید که بالای کور 800 برید که تصویر فریز میشده و احتمالا مشکل فریز شدن تصویر و آرتیفکت تو اون حالت غیر استاندارد شما رو مجبور کرده تا به حالت استاندارد و بایوس معمولی برگردید که متاسفانه به دلیل آسیب دیدگی کارت با بایوس معمولی هم دچار آرتیفکت شدید بدین جهت مشکل شما به احتمال زیاد از کارت گرافیکه
متاسفانه روی کارتتون مانورای زیادی اونم به شکل غیر اصولی دادید
پاور شما ضعیف هست به جای خود ولی درصورتی این مشکل از پاور میبود که روی گرافیک مانور نمیدادید الان هم میتونه از پاور باشه ولی احتمال اینکه پاور باعث مشکل باشه ضعیفه
رم جدید رو بر دارید و تست کنید بازم احتمالش کمه حل شه ولی ارزش امتحان داره
امیدوارم سایر قطعات مناسب و سالم باشن
من برای این به بایوس اورجینال برگشتم که وقتی بایوس ادیت شده رو فلش زدم تصویر نداد دیگه. اون کور کلاک بالای 800 رو توی ولتاژ استوک مال زمان بایوس استوک بود. دیگه بیخیال شدم.نقل قول:
در چند پست قبل نوشتید که با ولتاژ ۱۲۰۰ هم که دادید نرفته کور بالای ۸۰۰ و تصویر فریز ( وقتی میگید تصویر فریز میشده من برداشت کردم تصویر داشتید ) میشده درصورتیکه در حالت معمولی حد اکثر میشه ۱۰۸۷ داد که من حدس زدم ممکنه اون شکلی باشه که نوشتم + همین که ۱۲۰۰ ولتاژ رو امتحان کردید حتی اگه تصویر نداده باشه با توجه به ضعف پاور ضربه به کارت وارد شدهنقل قول:
بهرحال راه هایی که میتونه کمک به حل مشکل کنه معرفی شد باقیش با شما@};-
سلام یه سوال داشتم این بودکه این فناوری منتلی که میگن کارت هایه amd ساپورت میکنه چیه؟ وچه کاربردی توگیم یا غیرازگیم داره؟ ازکجابفهمیم این فناوری فعاله؟ وایا برافعال کردنش بایداز نرم افزارخاصی استفاده کرد؟وتوچه سری از کارت گرافیک هایه amd هست این فناوری؟
منتل یک API هست که به دلیل دسترسی مستقیم اش به منابع سخت افزاری , هماهنگی بسیار بین CPU و GPU و موتور بازی ایجاد میکنه که نسبت به DX تا 40 افزایش پرفرمنس مبده و کاهش شدید DATA OVERHEAD یا سربار رو به همراه داره , همچنین MANTLE میتونه چند هزار ترسیم رو ایجاد کنه که DX عاجز هست و خروجی ایش میشه سربار DX در بازی AS:UNITY که چقدر افت پرفرمنس فجیعی رو به همراه دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط امید رض [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای بهره وری از MANTLE باید از کتابخانه MANTLE در انجین بازی استفاده بشه و همچنین درایور گرافیک هم پشتیبانی کنه , تمام کارت های بر پایه معماری GCN میتونه از MANTLE پشتیبانی کنه , مثل سری 7000 و R2XX.
ممنون اقا عطا از این توضیح عالی ولی ایا کارت گرافیک هایی بااین فناوری همه درایوراشون ازمنتل پشتیبانی میکنه؟ یابعضی از درایور هاشون پشتیبانی میکنه؟ازکجابایدفهمید؟ وکلا این جمله بهره وری از MANTLE باید از کتابخانه MANTLE در انجین بازی استفاده بشه روبشکاف مامتوجه بشیم وایا همه بازی ها ازاین فناوری پشتیبانی میکنن یابعضی هاشوننقل قول:
وچرا توبازیه unity assassin دچارمشکل میشه کیفیتش؟
با اپدیت درایور , تمام کارت های بر پایه معماری GCN , از MANTLE پشتیبانی میکنه. در خال خاضز نزدیک به 100 توسعه دهنده بازی و تعداد بسیاری انجین های بازی از کدهای MANTLE در اش استفاده شده و قراره بشه , مثل انجین CRYENGINE 3 یا R.AG.E راکستار و غیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط امید رض [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ببین MANTLE از حداکثر صد هزار ترسیم در فریم پشتیبانی میکنه و DX از 10000 ترسیم و UNITY که از DX 11 پشتیبانی میکنه 50000 ترسیم پردازش میشه و طبیعتا DX سربار هست براش
پس کارت هایی که فناوری منتل ندارن بهترن؟بخواطر سرباربودن DXنقل قول:
واونایی که منتل ندارن توبازیه اساسینس یونیتی بهترعمل میکنن؟
unity اصلا از mantle پشتیبانی نمیکنهنقل قول:
mantle نسبت به dx11 کارائی خیلی بهتری میده به شرطی که بازی مورد نظر از mantle پشتیبانی کنه
حالا بااومدن DX12 ای که میاد دیگه DX سربارنمیشه؟نقل قول:
اصلا یکی از اهداف Dx12 , کاهش سربار هستنقل قول:
اقا دمت گرم عجب جوابایی میدی:dنقل قول:
الان کارت گرافیک من از دایرکس 12 پشتیبانی میکنه؟ ودیگه نگران بازی هایه اینده نباشم بخواطر گرافیکه بالا ودایرکس جدید؟ بخواطر منتل ودایرکس 12
هیچ سخت افزاری در حال حاضر به طور کامل از dx12 پشتیبانی نمیکنهنقل قول:
نقل قول:
اگه منظور کارت داخل امضاتونه معلومه که کارت شما دایر کت ایکس ۱۲ ساپورت نمیکنه
نسبت به قبل بهتره مثلا اگه gtx 260 بازیهای دایرکس ۱۱ رو با فریم پایینی اجرا میکرد الان مثلا gtx 460 بازیهای دایرکت ۱۲ رو به خاطر کاهش اورهد ( که از اهداف دایرکت ۱۲ ) هست به نسبت قبل بهتر اجرا میکنه و این یعنی نگرانی شما نسبت به اجرای بهتر بازیهای آینده با گرافیک فعلیتون تقلیل پیدا میکنه اما فقط تقلیل
مگه دراینده ارتقاء پیدانمیکنن به دایرکس 12 ؟کارت هایه سری r9نقل قول:
پس بازی هایه که دایرکس 12 دارن بررویه 11اجرامیشن ولی بااقت کمتر؟
یامنظورتون اینه که کارت هابدون افت عالی اجرامیشن؟:|
کارت شما در حال حاضر دایرکت 12 ساپورت نیستنقل قول:
بله قاعدتا این طور خواهد بود
اون آخرین سوال هم نمیدونم چطور برداشت کردید اما خیر همین الان کارت شما روی بازیهای فعلی دایرکت ۱۱ هم ممکنه کم بیاد چه برسه نسل بعد
دوست عزیز اینومیدونم توبازی هایه فعلی کم میاره ولی شنیده بودم بااومدن دایرکس 12 کارت گرافیک وپردازنده متوسط هم بابالاترین تنظیمات بازی اجرامیشهنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز کارایی بهتر از نسل قبله مثلا اگه با یه کارت روی بنچمارک دایر کس ۱۱ با تنظیمات گرافیکی مشخص 15 فریم بگیری همون بنچمارک با همون کارت همون تنظیمات رو با دایر کس ۱۲ تست کنی حدود 30 فریم میگیری ( اگه بازی اینچنینی یا بنچمارک اینچنینی دارید طبق اطلاعات گفته شده افزایش فریم رو حس میکنید )
منبع : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نظر قطعی تر در مورد بازی های مختلف و بنچمارک های دایر کس ۱۲ بعد از اومدن تکنولوژی داد و تست
سلام .داداش شما چن روز پیش گفتین پاور 600hp کافیه برا (بدون ایکس)r9 290 ولی سایتهای سافایر ایسوس و ... زدن حداقل 650!!!خیالم از نظر پاور راحت باشه؟میدونی یکی از آشناها داره کارتشو میفروشه بخاطر نیاز مالیش پایین میده بخاطر همین میخوام بگیرمش-حرفاتون تو ذهنم هس-منظور نگین با اینکه ما میگیم ولی انگار الکی از ما مشاوره میگیرن@};-نقل قول:
b75v
2500k
2*4gb
600w-hp
متاسفم برای خودم جهت پاسخ شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط barcelon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تامز رو که قبول داری : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اینم بهترین جواب تاپیک بالا : R9 290 requires 31 Amps on the 12v rail & a 550W PSU minimum
The Corsair CXM 600W has 46 Amps on the 12v rail, so that's fine (not ideal for serious overclocking).
Recommended
XFX Pro 550W :[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]...
XFX XXX 650W: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Seasonic EVO 620W: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]...
Antec HCG 620W: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای اور مناسب نیست ولی حداقل نیاز رو بر آورده میکنه
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
- - - Updated - - -
متاسفم برای خودم جهت پاسخ شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط barcelon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تامز رو که قبول داری : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اینم بهترین جواب تاپیک بالا : R9 290 requires 31 Amps on the 12v rail & a 550W PSU minimum
The Corsair CXM 600W has 46 Amps on the 12v rail, so that's fine (not ideal for serious overclocking).
Recommended
XFX Pro 550W :[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]...
XFX XXX 650W: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Seasonic EVO 620W: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]...
Antec HCG 620W: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای اور مناسب نیست ولی حداقل نیاز رو بر آورده میکنه
دادش شرمنده@};-خواسم مطمئن شم همین آخه سایتش رفتمو اونارو دیدمو...دلخور نشو:x
ممنون رفیق
همیشه جواب ما رو کامل میدید:x
من فکر میکردم عمرش کمتر از سال بشه!
یه سوال دیگه ، آیا عمر گرافیک هم مثل cpu زیاده؟
تو بازی مثل واچ داگز دمای کارتم به 80 درجه میرسه
2-3 ساعت در روز
با این وضعیت عمرش چطوره؟
خواهش میکنم دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط pedramshams [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در مورد گرافیک عمر گرافیک ها نسبت به پردازنده ها کمتر هست چون دمای شدیدی تولید میکنند اما گرافیک های نسل جدید مثل nvidia gtx 970 یا 980 و نسل های آینده از معماری بهینه ای برخوردار هستند که باعث میشه دمای کارت و مصرف کارت به شدت پایین بیاد که همین مورد در عمر گرافیک تاثیر زیادی داره
سلام خدمت دوستان گل؛؛یک چند تا سوال برام بوجود اومده بود بهترین جا برای پرسش رو اینجا دونستم میخوام بدونم کدوم کارت گرافیک توی گیم به نظر شما بهتر عمل میکنه حالا فرض کنید که بالاترین تظیمات گرافیکی رو هم میخوایم اعمال کنیم( HBAO ؛ Super Sampling) چه توی رزولیشن فول اچ دی یا رزولیشن 4k؛؛؛ کارت گرافیکهای مورد سوال من یکی 970 هست و یکی دیگه 290X سری لایتنینگ.... حالا هر چند این دو سری از نظر هزینه و نوع کاربرد تخصیشون با هم فرق میکنن ولی برام سوال شده بود که کدومشون کلا توی گیم بهتر عمل میکنه با تنظیمات بالایی که بهتون گفتم....ممنون
قطعا 970 بهترین انتخاب هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoudps3 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای 4k یک کارت کافی نیست , مگر اینکه دو هسته ای باشه
آیا فارکرای 4 با 4 گیگ رم و گرافیک R7 260X با مانیتور سی ار تی با بالاترین تنظیمات روون و بدون تیک اجرا میشه؟
به هیچ وجه , با سیستم های قدرتمند هم لگ و افت فریم دارهنقل قول:
این که فارکرای 4 کلا رو همه سیستما مشکل داره رو میدونم.نقل قول:
منظورم از بابت این سوال این بود که یکی از بستگانم این بازی رو نصب کرد با وجود سیاهی بیش از حد سایه ها و رنگ زننده بازی که تو همه سیستما برای این بازی دیده میشه ولی اصلا بازی کند نشد.
این حداقل سیستمی که برای این بازی معرفی شده خیلی از سیستم آشنام بالاتر بود ولی تو اجراش مشکلی نداشت.
حتی کال آف هم راحت بدون کندی تو بازی اجرا شد.(همینش واسم عجیب بود)
بستگی به تنظیمات کیفی و ******** ها داره , وگرنه اینجور نیست که اصلا اجرا نشهنقل قول:
برای رفع شدن مشکل سایه ها هم باید اخرین اپدیت که 1.04 هست و دریافت کنید و درایور اپدیت باشه
سلام دوستان من امروز 2 تا 970 گرفتم هرکاری میکنم گزینه SLI تو کنترل پنل نمیاد ! کسی نظری داره ؟ ممنونم .
کابل SLI رو وصل کردی به دوتا کارت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHARK [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حل شد مشکل بزرگوار . سپاس گذارم .نقل قول:
مشکل از باگ های عجیب ویندوزی بود .
سلام. یه GTX 460 مدل FPB که کلاک هسته ش تا 905 و مموری کلاکش تا 1150 اور شده، پرفورمنسش در حد چه کات هایی هست؟ لطفا هم ای ام دی و هم انودیا رو بگید. ممنون
مدل FTW که کور کلاکش 850 هست، پرفورمنسش در حد 470 هست.
لطفا در انتخاب تاپیک برای مطرح کردن پرسش دقت کنید سوالات این چنینی در [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
در حد 470 و 6870 هست البته 470 و 6870 اور نشده
سلام یه مشکله عجیبی تو کارت گرافیک پیداشده یا نمیدونم مشکلی نیست ولی دربازی انگارازتمام قدرت کارت وفرکانسا استفاده نمیکنه
مشکلاتش
1.توبازی 98درصد بیشتر لودنمیشه ولی بانرم افزارفشار99درصد
2.gpu clock هست 1200 ولی توبازی 1030 کارمیکنه
چجوریاست عجب گیری کردم :((
نقل قول:
۱- اگه سیستم امضاته که باید بگم بسته به انجین بازی داره و درایور ( سی پی یو هم باعث کاهش قدرت گرافیک میشه اما در مورد سی پی یو و گرافیک سیستم امضای شما صدق نمیکنه ). دوست من عجب مشکلاتی داری واقعا اون اختلاف ۱٪ تاثیرش معلومه ( مشکلی نیست این مورد )
۲- گرافیک امضای شما کور کلا کش در حالت دیفالت ۱۰۳۰ هست و سه جور حالت بوست کلاک داره حالت سایلنت ( به ۱۰۵۰ ) و حالت گیمینگ ( به ۱۰۸۰ ) و حالت اورکلاک ( به ۱۱۲۰ ) . اگر خودتون اور کردید به ۱۲۰۰ مشکل throttle میتونه بخاطر اور ناپایدار یا دمای بالا باشه
بهتره برای رسوندن برق به گرافیک از کابل مبدل استفاده نشود تا اور بهتر صورت بگیره
اخه یه چیز جالبی که توکامپیوتر خ..کیه من وجود داره الان فرکانسش رو1080هست ولی توبازی 1030نشون میده ووقتی برنامه gaming app رواجرامیکنم وروحالت گیمینگ میزارم 1080 عمل میکنه ووقتی اورکلاک میکنم تا1200 این برنامه اجراشده توبازی هم 1200 میزنه فرکانسو ودما توگیم بااورکلاک از67درجه بالانمیزنه حتی توسنگین ترین حالتش وتونرم افزارفشار بالاتر از 85درجه نمیزنه یعنی دمازیاده؟ موقع قطع شدن این برنامه یاریست کردن سیستم همون 1030 توگیم عمل می کنه عجب گیری کردما:))نقل قول:
یعنی اون 1درصد تاثیری نداره؟اخه بدجورداره رومخم راه میره ایا به استفاده بازی ازگرافیک هم ربط داره؟
پورت dvi داره مانیتور ولی بخواطر این که این کابلونداشت وکابل vga داشت بخواطر همین ازمبدل استفاده کردم یعنی یه کابل dvi بگیرم ازتمام قدرت گرافیک استفاده میکنه؟
1- با اون برنامه کلاکهای مختلف رو به شکل پروفایل توی افتر برنر ذخیره کن و بعد پروفایل مورد نظر رو انتخاب کن و گزینه apply @ startup بزن , نظر دیگری ندارمنقل قول:
دما مناسبه
۲- از سازنده بازی بخواه انجین بسازن که گرافیک یوزیج باشه ۱۰۰٪ یا مشکل رو با سازندگان درایور amd مطرح کن .
۳- ربطی به یوزیج گرافیک نداره و کیفیت تصویر رو تحت اثر قرار میده
سلام رضا جان
آقا رضا این چیزا اصلا اهمیتی نداره
الان میزان استفاده ی بازی PES 2015 از کارت گرافیک من، 25 درصد هستش ولی اهمیتی نداره چون من دارم با آخرین تنظیمات، بازی رو با 60 فریم اجرا می کنم.
در مورد نرم افزار که میگید 99 درصد میشه استفاده ی از کارت گرافیک، اونا طراحی شدن که این میزان فشار رو بر روی کارت گرافیک وارد کنن تا حداکثر دما و پایداری و ... کارت رو نشون بدن.
تو هیچ بازی ای نمیشه میزان usage کارت گرافیک 99 درصد باشه، برا شما 98 درصد هست عالیه!
این موضوع وقتی مهم میشه که شما تو یه بازی، سیستم شما به قدر کافی قدرتمند هست که بازی رو اجرا کنه ولی شما تو بازی افت فریم دارید و مثلا میزان usage کارت گرافیکتون، 50 درصد هستش. اینجا یعنی یه چیزی این وسط مشکل داره که این مشکل می تونه بابت درایور کارت گرافیک باشه، میتونه به انجین بازی ربط داشته باشه، می تونه توسط پردازنده گلوگاه ایجاد شده باشه و خیلی چیزای دیگه
شما خیالتون راحت، هیچ مشکلی وجود نداره :)
@};-
سلام یک سوالی داشتم
چطور میتونم یک کاری کنم این بازی کارت گرافیک اول که اینتل 3000 هست رو نشناسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
یعنی آموزشی هست که غیر فعالش کرد که تو قسمت ستینگ بازی فقط کارت گرافیک دوم من که nvidia gt 525 m هستش رو بشناسه
کلا نمیخوام بازی pes 2015 از کارت گرافیک اینتلم استفاده کنه
راهی هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
کارت گرافیکمSAPPHIRE 290 TRI-X OC تازه خریدم
با پورت HDMI مشکل داره . مشکلش اینکه با رزولیشن 1080 رنگ ها رو خوب نشون نمیده بیشتر با رنگ سبز مشکل داره که رنگ سبز معمولی رو سبز روشن نشون میده. با پورت DVI رنگ ها خوبه مشکلی نیس . هم با درایور جدید و هم با دیرایور دی وی دی خود کارت امتحان کردم ولی مشکل داره . در ضمن ویندوز هم عوض کردم ولی نشد . مانیتورم هم فول اچ دی هست دوستان کمکم کنید .
دوست عزیز وقتی شما از HDMI استفاده مکنید , برایتنس مانیتور افزایش پیدا نمیکنه؟
از تنظمیات مانیتور برایتنس رو چک کنید.
ایا با سایر رنگ ها مثل قرمز یا سیاه مشکلی نداره؟
وقتی درایور رو پاک میکنید , باز هم این مشکل هست؟
از داخل ویندوز کلیک راست و PERSONALIZE رو انتخاب کنید و در پنجره باز شده گوشه سمت چپ , پایین DISPLAY رو کلیک کنید , در پنجره باز شده CALIBRATE COLOR رو بزنید
در صفحه باز شده فقط NEXT کنید تا پروسه کالیبره تموم بشه
بله برایتنس افزایش پیدا میکنه . چک کردم کمش کردم .نقل قول:
بله با سایر رنگها مثل قرمز هم مشکل داره رنگ سیاه هم خیلی کم متمایل به سبز نشون میده
ویندوز که عوض کردم درایور که نصب نبود . گذاشتم در رزولیشن 1080 همه چی خوب بود . درایور که نصب میشه اینطوری میشه .
تنظیماتی که گفتید انجام دادم ولی نشد .
در ضمن بعضی از کلمات و نوشته ها رو هم یه کمی شیب دار نشون میده
خب ببینید در هنگامی که DVI متصل هست برایتنس بر روی چند درصد هست و وقتی HDMI رو متصل کردی , برایتنس متناسب رو تنظیم کننقل قول:
نوشته اصلی توسط kral2008 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما مانیتور رو هم در کنار گرافیک تعویض کردی؟
فکر میکنم شما کمی وسواس گرفتی
نه مانیتور رو عوض نکردم . باشه برایتنس رو چک میکنم .
البته رزولیشن رو که پایین میارم میزارم 1600 در 900 همه چی خوب میشه .
نه وسواس ندارم به چشم میاد تغییرات
---------
بعد از چندین بار تست و پاک کردن درایور، اینار درایور رو از Device Manager نصب کردم (setup کاتالیست رو اجرا نکردم) و باز هم روی پورت HDMI برایتنس زیاد شد و رنگ سبز براقتر و روشن تر شد و رنگ طبیعی خود را از دست داد.
برایتنس رو هم از تنظیمات خود مانیتور کم کنم، باز رنگ سبز مشکل داره.
بجز رزولوشن 1920x1080 بقیه رزولوشن ها هم برایتنس اوکی هست و هم رنگ سبز.
من یه بار مشکل مشابه ( نه عینا ) با 2261vp داشتم فرستادم گارانتی گفتن مشکلی ندارهنقل قول:
فکر کنم منم کمی حساس بودم
مثل زیر عمل کنید ( شایدم امتحان کردید و نتیجه نداد ) :نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
روی آیکون بازی راست کلیک کن از قسمت run with graphic proccessor گزینه high performance nvidia proccessor بزن
برای غیر فعال کردن کلی گرافک igpu باید nvidia optimus غیر فعال بشه که میشه این گزینه رو از بایوس غیر فعال کرد ( برای دسکتاپ و بعضی لپتاپا ممکنه )
ادیت :
در کل غیرفعال کردن nvidia optimus در لپتاپ اگه گزینه مورد نظر نباشه احتمالا برا حتی ممکن نیست
منم مانیتورم LG W226v1 هست. اما وقتی با HDMI لپ تاپم تست کردم و روی رزولوشن 1080p گذاشتم مشکلی نبود.نقل قول:
در کارت گرافیک PC هم مشکل بعد از نصب درایور روی میده و متاسفانه رنگ سبز خیلی بد میشه. آنقدر بد که تشخیص رنگ سفید نوشته شده داخل کادر های سبز (در سایتها) بسختی مشخص میگردد. و وقتی میخوام از تنظیمات کاتالیست (سچوریشن و برایتنس و کنتراست و Hue) رنگ ها رو هم تغییر بدم و درستش کنم بقیه رنگ ها بهم میریزند (مانند آبی).
منم کلا مشکل داشتم با مانیتورم از گرافیک نبود چون هم گرافیکا ( دو عدد gtx 460 ) رو با مانیتور دیگه تست کردم هم لپتاپ رو زدم بازم مشکل بود خصوصا رنگهای تیره مثل قرمز تیره و مشکل هم از کابل نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط kral2008 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فرستادم گارانتی با یه نوشته که توضیح دادم مشکل چیه. بعد یه هفته گفتن مشکل نداره
منم باش ساختم البته مزاحم نبود ولی اگه دقت میکردی بش میدیدی هنوز دارمش ولی نگه دارم بهتره
ولی دیگه سمت آل جی نمیرم
مشکل میتونه بخاطر درایور باشه
امیدوارم کمتر شه یا رفع شه
معذرت بابت آف تاپیک
@};-نقل قول:
من با لپ تاپم که کارت گرافیکش 425M GTX هست دیشب تست کردم، با همون کابل HDMI وصلش کردم به مانیتورم، روی رزولوشن 1920x1080 مشکلی رنگ و برایتنس و ... نداشتم.
فقط با این کارت AMD Saphier R9 290 که تازه گرفتم و فقط روی رزولوشن فول اچ دی مشکل دارم.
جالب اینجاست که با درایور داخل CD همراه کارت، وقتی از DVI تبدیل میزنم به HDMI در رزولوشن مورد بحث مشکلی نیست، در این حالت اما با HDMI مشکل هست.وقتی آخرین درایور رو نصب میکنم هم با تبدیل DVI به HDMI مشکل فوق رو دارم و هم مستقیم با HDMI.
اگر مشکل نرم افزاری ندارید، مراجعه کنید گارانتی براتون چک میکنندنقل قول:
بعضی از کارت های گرافیکی و پورت های دیسپلی یا اچ دی ام آی این مشکل تغییر رنگ رو دارند
سلام ایامیشه کارت هایه amd رو دارایه فیزیک کرد چون مطلبشو تویه جاخونده بودم
الان من یه گرافیک gt9400 روبزارم کنارگرافیکم میتونم ازفیزیکش سوءاستفاده کنم:d
بله میشه تاپیکش تو سایت هست [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
گرافیک gt9400 قدرتی نداره که بخواید این کار رو انجام بدید
دیدم تایپیکو ودیدم میشه یعنی کارت گرافیکه خودم که داره کارمیکنه یه گرافیک انویدیا بزارم بغلش درایوشو نصب کنم میتونم به عنوان فیزیک استفاده کنم درسته؟این پچش کو میشه لینک بزاری چون یکی گفته بودباید پچشو نصب کنی تاعمل بشهنقل قول:
درضمن حالا درسته که ضعیفه ولی یه ذره کمک نمیتونه بکنه به گرافیک؟یه ریزه
ویه سواله دیگه توgpu z گرافیکamd گزینه فیزیک فعال میشه؟
براپزدادن میخوام یه همچین کاری کنم هم ادم کیف میکنه اگه cuda هم فعال شه عالی میشه :d:))وقتی میبینم gt9400 اونهمه فناوری الکی داره چراکارت من نداشته باشه
طبق آموزش تاپیک مذکور برید بله..متاسفانه لینک ندارمنقل قول:
بله تاثیر داره اما خیلی خیلی کم و فقط فیزیکس که مطمئنا شما رو راضی نمیکنه , احتمال هم داره اصلا ساپورت نکنه نیازمندی فیزیکس ۳۲ هسته کودا هست ۹۴۰۰ ۱۶ هست . مینیمم کارت از سری ۹۰۰۰ انویدیا برای فیزیکس کارت 9500gt
بله اگه درست انجام بشه تو gpuz فیزیکس تیک فعال میخوره
با سلام
من حدودا يک هفته هست که يک کارت گرافيک ASUS R9-280X خريدم ولي بعد از نصب کارت و اجراي بازي متوجه شدم که داخل بازي اشکالاتي وجود داره از قبيل اينکه بعد از يک مدت از اجراي بازي در تصوير بازي سايه هاي ساه يا فهوه اي يا خاکستري اجاد مي شه که با حرکت کردن خاموش و روشن ميشن با رفتن به يه قسمت ديگه بازي ممکنه که اين سايه ها از بين برن ولي بازم تو قسمت هاي ديگه ميان و خيلي اعصاب خورد کنه بازي هايي که تست کردم call of duty ghost و advance ware و farcry4 بودن که در بازي فارکراي علاوه بر اين سايه ها در سفحه يک مربع ايجاد ميشه که توش مربع هاي ريز به صورت پيکسل پيکسل هست. همچنين غير از همه اين ايرادات تو همه بازي ها بعد ار چند دقيقه از اجراي بازي، بازي هنگ مي کنه زمانش مشخص يا معين نيست کاهي اوات بعد 1 ساعت گاهي اوقات 5 دقيقه بعد از اجراي بازي
مي خواستم از شما بپرسم که اشکال از کجاست و چيه؟!! منکه خيلي کلافه شدم هر کاري کردم اين مشکلات برطرف نشد ممنون می شم اگه راهنماییم کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط khashayar68 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیزم توضیحات رو قبلا دادم
پاور شما مناسب این کارت و در کل سیستم نیست
کارت شما دارای یک 6 و 8 پین هست , 6 پین 75 و 8 پین 150 وات دریافت میکنه
پاور شما دارای دو 6 پین هست تنها
پاور پیشنهادی این کارت 600 وات هست
به هیچ شکل استفاده از تبدیل توصیه نمیشه و این قبیل ناپایداری ها به وجود میاد
البته باگ ازی بخش فابل توجه ای میتونه مربوط باشه به درایور
البته فارکارای 4 براش چندین اپدیت اومده برای رفع باگ ها
اما در خصوص ناپایداری , علاوه بر درایور و بازی , به پاور شما میتونه کاملا مربوط باشه
سلام والا توبازیه اساسینس یونیتی برامن هم همون سایه هایه زردوقهوه ای هست ولی غیراز این هیچ مشکلی توهیچ بازی مثل کالف ادونسد وگوست نداره فکرکنم مشکل از بازی باشه یادرایور توهیچ بازی ندیدم حالا یه عکس از بازی بزاری که اون مشکل باشه ممنون میشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط khashayar68 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چون بعضی ازدوستان ازاین کارت r9 280xگرفتن که توبازی پیکسل ها مشکل داشته یاهمه بازی هاصفحش خط خطی میشده که بردن گارانتی
شاید ازپاورباشه که که اقاعطایه عزیز گفتن که فکرنکنم احتمالش باشه اینجا محاصبه کن ببین چقدرمصرف واقعی[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] سیستمت
من کمبود ونکشیدن پاورودیدم ولی توبازی مشکل داشته باشه ندیده بودم تویکی ازکاربران تواین سایت به r9 290x با سیستمش یه 650وات گیرین اینداخته بود
به نظر من هم علت اینکه از پاور باشه کمه البته صفر نیست ( طبق سرچ پاور ۵۰۰/۶۰۰ وات مرغوب برای این گرافیک مناسبه و ۵۸۰ وات خصوصا اگه ۸۰ پلاس باشه هم دیگه اوکیه . همچنین توی تامز دیدم اکثر پاورهای مرغوب روی ۶ پین ۱۵۰ وات میرسونه . )
منابع : پست کاربر مجرب nukemaster. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
احتمال اینکه مشکل از خود بازی یا درایور باشه بیشتره
بهرحال دوستان نظراتشون رو دادن من باشم اول حتما با یه پاور دیگه تست میکنم ( پاور ۸۰ پلاس نیست من نمیتونم بگم پاور ۵۸۰b گرین مرغوبه یا خیر )
انشاا... مشکل به راحتی حل بشه
سلام دوستان عزیز بلاخره کارت SAPPHIRE TRI-X R9 290 4GB GDDR5 OC(UEFI رو گرفتم
چرا در کارت های amd برایتنس کمه در بازی ها تصویر رو سیاهتر و پرنگتر دیده میشه ایا تنظیمات خاصی در کاتالیست وجود داره ک ه بتوان درستش کرد ؟ من تا حالا با کارت های amd کار نکردم و نتونستم درستش کنم . میشه راهنمایی کنید که چیکار باید کرد .
با سپاس @};-
مبارکه . حداقل توی این مدل مشکل دما خیلی بهبود داشتهنقل قول:
این مشکل در کل یا از بازی ( خصوصا فار کرای ۴ ) یا از درایور . در ضمن معمولا در خود بازی برایتنس قابل تنظیمه.
اول یه مرتبه درایور رو کامل پاک کن و آخرین ورژن درایور رسمی رو نصب کن . دوم آپدیت بازی نصب کن .
تنظیم برایتنس تو کاتالیست هست
مثلا برای نسخه ۱۰.۲ طبق عکسهای لینک زیر هست هر چند فکر میکنم در نسخه های جدیدتر هم همین گونه باشه یعنی باید در قسمت video دنبالش باشی
یکم بگردی پیدا میکنی
عکسهای این لینک : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من پاور رو هم عوض کردم و یه پاور green 1350b خریدم ولی همچنان این مشکل ادامه داره
به جز این خراب شدن تصویر هنگ کردن وسط بازی خیلی آزار دهنده تره اون دلیلش چی می تونه باشه؟
درود دوست عزیز: کارت شما صد در صد مشکل سخت افزاری دارهنقل قول:
تا انجا من میدونم با این مدل کارت ایسوس خیلی ها مشکل سخت افزاری دارند که درست بشو نیس در اثر گرم شدن بیش از حد مموری هاست . که در بازی بعد از چند دقیقه مشکلات برای کارت ایجاد میشه . توصیه میکنم کارت رو ببرید به گارانتی . یا با مدل دیگه عوضش کنید .
با توجه به این موضوع من هم نظرم فرستادن به گارانتیهنقل قول:
کافیست فقط سرچ کنید r9 280x dcii top artifact خیلی مشکل داشتند
اخه مشکل اینجاست که من شهرستان هشتم و گارانتی تهران حالا من چطوری شرکت گارانتی رو رازی کنم که کارت ایراد داره چون کارت فقط زمان اجرای بازی این اشکال براش پیش میاد اونم بازی های جدید و خیلی سنگین با بازی های قدیمی تر مشکلی نداره
شرکت گارانتی میبینه کارت تصویر میده فوقش با یه نرم افزار یه بنچمارک هم بگیرن که با این کارها ایراد کارت اصلا خودشو نشون نمی ده حالا موندم که چکار کنم
از دمای کارت هنگام بازی مطمئن بشید زیر ۸۰ خوبهنقل قول:
آخرین درایور کارت رو بریزید یا با درایور یکی دو ورژن قدیمی تر تست کنید
آخرین آپدیت بازیهاتون رو نصب کنید
روی سیستم دیگری تست کنید
در صورت حل نشدن با کارهای بالا تنها چیز و مطمئن ترین چیز همون فرستادن به گاراتتی میدونم ( قطعات شما اونیکه در امضا ست مناسبه )
از راهنمایی همه دوستان خیلی ممنونم فردا کارت رو به گارانتی ارسال می کنم تا ببینم نتیجش چی می شه
دوستان سلام
بنده سیستمی دارم با مشخصات زیر
3570k
7950 msi
powe green 585b از فن مشکی های قدیمی
msi z77 mpower
ssd 64
2 تا هارد یکی 500 و دیگری 3 ترا
کارت و لوازم جانبی نداره سیستم
حالا مشکل اینجاست روز اربعین بنده ویندوز عوض کردم همه چیز خوب بود ویندوز و درایور ها همه نصب شد و حتی یه بازی هم باهاش زدم منتها روز بعد که اومدم سیستم رو روشن کردم ssd اصلا وجود نداشت سیستم اصلا اونو نمیشناخت رویه یه سیستم دیگه هم تست کردم اونم نشناخت ssd رو
ssd رو با یک مدل 128 گیگی از برند ترسند از یکی از دوستان قرضی گرفتم و عوض کردم ویندوز نصب شد با درایور ها همه چیز خوب بود تا دیروز جمعه صبح سیستم خوب بود بعد از ظهر که اومدم سیستم رو روشن کنم دیدم رو تصویر مانیتور که میاد دو تا نوار قرمز رنگ عمودی هست حتی داخل بایوس هم هست ویندوز هم که بوت میشه تا میخواد وارد دسکتاپ بشه دیگه تصویر سیاه میمونه و هیچ صدایی نمیاد
نا گفته نماند همون روز اربعین من پاور رو باز کردم و فقط فنش رو روغن کاری کردم
دوستان خواهشن راهنمایی کنید
مورد اول شما که ربطی به تاپیک نداره و کاملا واضحه که SSD تعطیل شده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط golabettruter [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در خصوص وجود یک خط قزمز بر روی صفحه نمایش
ایا این خط قرمز حتی در صفحه بایوس هم مشاهده میشه؟ از گرافیک مجتمع پردازنده هم تصویر گرفتی؟
درودنقل قول:
میدونم ربطی به تاپیک نداره ولی چون همش با هم بود منم همین جا گفتم مشکل رو
خط قرمز داخل بایوس هم هست کلا وقتی کابل dvi رو به گرافیک میزنم و سیستم روشن میشه دوتا خط قرمز میاد حالا چی میخواد داخل بایوس باشه چه غیر بایوس
وقتی از گرافیک انبورد سی پی یو به مانیتوربا hdmi وصل میکنم تصویر نداره ولی به تلویزیون میزنم تصویر داره
رو تلویزیون این خط های قرمز نیست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط golabettruter [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
امکان مشکل از مانیتور باشه