عجیبه چون تا جایی که من اطلاع دارم ریست سیموس تنها تنظیمات اعمالی به بایوس رو به حالت پیش فرض برمیگردونه و باعث دانگرید بایوس نمیشهنقل قول:
شاید بایوس باگ داره ؟ ببرید به یه ورژن دیگه ( مثلا 10.08 ) و با اون هم امتحان کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
عجیبه چون تا جایی که من اطلاع دارم ریست سیموس تنها تنظیمات اعمالی به بایوس رو به حالت پیش فرض برمیگردونه و باعث دانگرید بایوس نمیشهنقل قول:
شاید بایوس باگ داره ؟ ببرید به یه ورژن دیگه ( مثلا 10.08 ) و با اون هم امتحان کنید
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون دوست من ، این کار رو هم کردم با ورژن 10.10 اما بازم همون داستان رو داره .
دوستان کسی تجربه ای نداره @};-
دوست عزیز ، همونطور که گفتم مشکل عجیبیه چون در حالت عادی اینگونه نیست و ریست سیموس باعث دانگرید بایوس نمیشهنقل قول:
1-شما به چه طریق سیموس رو کلیر میکنید ؟ ( از طریق برداشتن جامپر و گذاشتنش سرجاش یا برداشتن باتری مادربرد یا از طریق فشار سویچ کلیر سیموس که نزدیک پورتهای ورودی تعبیه شده ؟ )
با هر سه روش تست کنید و نتیجه رو بگید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون
از طریق برداشتن باطری
لطفا یه بار به ترتیب زیر کلیر سیموس کنیدنقل قول:
از طریق سویچی که در کنار پورتهای ورودی مادربرد جهت کلیر سیموس قرار داره و تست کنید و نتیجه رو بگید
چنانچه نتیجه نداد با بایوس 10.8 تست کنید (به بایوس 10.8 که نوشتم دقت کنید )
سلام دوستان
درگاه HDMI که روی برد نصب میشه، پیدا میشه؟
از این مدلا که عمودی می ایسته!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
و سوال بعدی اینکه میشه اینا رو با هیتر نصب کرد؟
سلام دوستان
باتری بایوس من مشکل داره
موقع روشن کردن باید f1بزنم
یه ارور هم میده
cmos checksum error-defaults loaded
باتری بابوس را هم عوض کردم تاثیری نداشت
تنظیمات صحفه ستاپ را ریست کردم جواب نداد
همیشه ساعت رایانه از تنظیم می افته
منتظر پاسخ دوستان هستم؟؟؟؟؟؟؟
ببین پایه ی جا باتری از مادربرد جدا نشده...نقل قول:
نوشته اصلی توسط boxer [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نه خیر چسبیده به مین برد................................نقل قول:
نوشته اصلی توسط A1C1E [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز شما باید نسخه جدید از بایوس رو فلش کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط boxer [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
6 ماه بیش بایوس را اپدیت کردم با اخرین ورژننقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دیگه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مدل مادربورد چیه ؟نقل قول:
asus-m2nنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
.................
کلا وقتی با cmos checksum error-defaults loaded مواجه میشه که بعدش f1 میزنید راه هاش به ترتیب ایناس ( که شما با امتحان 3 گام اول نتیجه نگرفتی )نقل قول:
1- بعد از دیدن ارور کامپیوتر رو خاموش و روشن کنید و در صورت پا بر جایی ارور مذکور برید گام 2
2- تعویض باتری مادربرد و در در صورت پا بر جایی ارور مذکور برید گام 3
3- برگرندوندن تنظیمات بایوس به حالت پیش فرض و در صورت در صورت پا بر جایی ارور مذکور برید گام 4
4- وارد ویندوز بشید و با یه نرم افزار reg cleanr مثل tunup utilities خطاهای موجود در ریجیستری رو اسکن و رفع عیب کنید و در صورت پا بر جایی ارور مذکور برید گام 5
5- بایوس رو آپدیت کنید و در صورت پا بر جایی ارور مذکور برید گام 6
6- سی پی یو و سایر اجزای سیستم رو از مین بورد باز کنید و مجدد اسمبل کنید در صورت پا بر جایی ارور مذکور برید گام 7
7- چاره ای جز تعویض مادربرد یا تحمل این ارور و کلید f1 ندارید
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نکته : اگه بعد از دریافت ارور با زدن کلید f1 سیستم به فعالیت ادامه نده و قفل کنه و نتونه وارد ویندوز بشه فقط گام 6 و 7 رو پیش رو دارید
ولی اگه بعد از زدن f1 ویندوز بوت شه همه راه ها در دسترس هستن که به ترتیب طی میکند ( البته شما هم اکنون تا گام 3 رو رفتید )
سلامنقل قول:
گزینه 1جواب نداد
گزینه 2 هم جواب نداد
""""3هم جواب نداد
گزینه های 4-5.هم جواب نداد
6-یعنی چهاسمبل کردن؟؟؟؟؟؟؟/--------------------------
بعد از زدن f1سیستم میاد بالا مشکلی نیست فقط تاریخ و تایم تنظیم می افته
یه ارور دیگه هم میده اینه
******warnig:system boot fail**********
your system last boot fail or post interupted.
.please enter setup to load default and rebood again
یا این میاد یا اونcmos checksum error-defaults loadedواسه هر 2 ارور باید f1بزنی تا بری توی ویندوز
آخرین نسخه بایوس رو دوباره فلش کنیدنقل قول:
اخرین ورژن را شش ماه پیش دادم یه بایوسنقل قول:
مین من
با نرم افزار Award Win flash بایوس را دوباره آپدیت کنید: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نرم افزار رو دانلود کنید سپس open را بزنید و فایل بایوس را انتخاب کنید تیک 4 گزینه سمت چپ هم بزنید سپس file رو بزنید و Update bios را انتخاب کنید سپس روی yes کلیک کنید حالا روی update کلیک کنید وقتی کارش تمام شد روی yes کلیک کنید تا سیستم ریست بشه
در ضمن این نرم افزار فقط با ویندوز XP کار میکنه
دوستان من مشکلی دارم گفتم اینجا مظرح کنم ببخشید ...
من مادربوردم تا یه ولتاژی محدوده وقتی هم ولتاژ تویه تنظیمات بایوس میدم تویه ویندور با برنامه هایه جانبی مشخض نمیکنه اضلا ...
مشکل از کجاس
مدل مادربورد هم msi 990fxa gd65
بردازنده 8350
نقل قول:
1-آپدیت به آخرین نسخه بایوس یا اگه بایوس آخرین نسخه رو دارید نصب مجدد آخرین نسخه بایوس و در صورت نتیجه ندادن برید گام 2
2- قطعات رو از مین بورد جدا کنید ( خصوصا سی پی یو رو در آرید ) و دوباره قطعات رو روی مین بورد سوار کنید ( معنی اسمبل ) و و در صورت نتیجه ندادن برید گام 3
3- تعویض مادربرد یا تحمل f1
ممنون رفیق
بایوس را اپدیت کردم درست شده
ضمن چرا اینطور شده من اخرین ورژن را چن ماه پیش دادم
اشکالات نرم افزاری در بایوس هست که بعد از مدتی به وجود میاد و باید بایوس رو دوباره فلش کنیدنقل قول:
????????????نقل قول:
نوشته اصلی توسط A1C1E [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از فروشگاه های قطعات الکترونیک میتوانید تهیه کنید.نقل قول:
شما دیدین؟نقل قول:
یعنی راحت گیر میاد؟
یا باید به جای خاص مراجعه کنم؟؟
با هیتر میشه نصب کرد؟ یه ذره پایه هاش ریزه آخه!
بله تا دلت بخواد پیدا میشه اینجا اصفهان پره ! با هیتر هم میشه اما با هویه SMD راحت تر هستنقل قول:
سلام دوستان
مشخصات سیستم من اینه
4790k
ud3h-BK rev 1.1
2*8 GSkil Tridident X 2666
vga msi 750 ti oc tf
water cooling enermax 120s
ssd 128 1 tb hhd
مشکلی که دارم این هست که وقتی دوتا رمها رو تو اسلات های 1و2 یا 3و4 (طبق راهنمای خود مادربرد) میزارم سیستم رو که روشن میکنم هیچ تصویری رو مانیتور ندارم و LED واترکولینگ هم روشن نمیشه و بعد از حدود ده ثانیه ریست میشه و دوباره اینکار هی تکرار میشه. اما اگه فقط یکی از رم ها رو تو اسلات 1 یا 3 بزار سیستم مشکلی نداره و روشن میشه و همه چی اوکیه . البته اگه همین یه دونه رم رو تو اسلات 2 یا 4 بزارم بازم مشکل بالا دوبار تکرار میشه.
این کارا رو کردم ولی تا حالا جواب نگرفتم:
بوت سیستم با یه دونه رم و رفتن به بایوس و فعال کردن XMP و تنظیم فرکانس در حالت های مختلف اتوماتیک، 2000، 2200، 2400 و 2666 و ذخیره این و اضافه کردن رم دوم.
بوت سیستم با یه دونه رم و رفتن به بایوس و فعال کردن گزینه fast memory boot و اضافه کردن رم دوم. تو این حالت سیستم بوت میشه ولی یکی از رم ها شناسایی نمیکنه و 8 گیگ رو نشون میده.
تنظیم دستی و اتوماتیک تامینگ
ممنون میشم اگه تجربه ای تو این ضمینه دارید بفرمایید
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط اho3ein.agl [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بایوس مادربورد را به نسخه جدید ارتقا دهید
بایوس به اخرین ورژن اپدیت بود قربان. F6
سلام دوست عزیز.
اگر اخیراً سی پی یو رو در آوردید یا سیستم و تمیز کردید مجدداً در بیارید و روی خارهای زیف سی پی یو رو با باد سرد سشوار تمیز کنید.
خیلی محتاط باشید چیزی برخورد نکنه کج بشه...همچنین چک کنید کج نباشه خارها...محل اتصال سی پی یو به خارها رو به دقت نگاه کنید و اگه گردی روش بود یا کثیف بود تمیز کنید.
بایوس رو ریست کنید Clear Cmos
رم ها رو اگر میخواید دوال استفاده کنید باید روی اسلاتهای 1 و3 یا 2 و 4 باشه.
این مراحل رو انجام بدید اگر مشکل پا برجا موند بگید تا بریم مراحل بعدی
والا قطعات نو هستن و دیروز تهیه شدن و موقع نصب هم خیلی مراقب بودن. فکر نمیکنم گرد گبار و کثیفی یا مشکل کج بودن پین باشه چون الان رو سیستم ویندوز دارم و کارم کار میکنم باهاش.
دوتا اسلات نزدیک سی پی یو کار نمیکنن و رم رو که میزارم ریست میکنه. الان دوتاش کنارهمه 16 رو نشون میده ولی خوب تک کاناله دیگه
به خود گیگابایت ایمیل زدم منتظرم بینم اونا چی میگن
- - - Updated - - -
جالبه به جی اسکیل ایمیل زدم گفت رما رو بیار عوض کنیم ولی من مطمئنم رم ها مشکلی ندارن
بنده همین مشکل رو با asrock x79 extreme 4 داشتم کلا رم رو تو یکی از اسلاتها که اون اسلات مشخص شده هم بود قرار میدادم سیستم بوت نمیشد که مجبپور بودم به جای کواد چنل تریپل چنل ببندم بعد از امتحان راه های مختلف کلیر سیموس و تعویض رم و نصب و ارتقا بایوس و بررسی پینهای سوکت مشکلم سر جاش بود ( شاید تو همین تاپیکنقل قول:
نوشته اصلی توسط اho3ein.agl [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مطرح کردم یا سایت فارسی دیگری که که بسته شده)
خلاصه در فروم های خارجی معتبر هم مطرح کردم که بعضی ها هم همین مشکل رو داشتن و تنها راه حل رو RMA معرفی کردن ). بنده در ایران به گارانتی مراجعه نکردم و خواستم در خارج کشور جهت گارانتی اقدام کنم که بدلیل اتمام گارانتی برد موفق نشدم و تصمیم گرفتم کلا یه مادر برد asus rampage iv gene گرفتم
از اونجایی که کلا مادربوردهای ما تفاوت داره :
۱-بایوس رو ارتقا بدید ( البته احتمال حل مشکل با ارتقا بایوس پایینه حداقل برای من فایده نداشت ولی ارزش امتحان کردن داره )
۲- اگه گارانتی داره پیشنهاد میکنم هر چه زودتر بفرستید گارانتی ( برای مینبورد من یعنی asrock x79 ext4 راهش همین بود که با سهل انگاری خودم گارانتی منقضی شد و نشد بفرستم گارانتی )
مادربرد که بایوسش آپدیته . خوشبختانه آواژنگ گارانتی خوبی داره همه تعریف میکنن . بریم بینم چی پیش میاد
ممنون دوستان
سلام دوستان
میشه از درگاه m2 در مادر برد asus delux x99 برای ارتباط ssd 256 برای ذخیره سازی استفاده کرد؟؟
یه جا خوندم که نوشته بود
گر به حاشیه رمها در کنار درگاه SATA توجه کنید یک رابط کوچک شبیه رابطهای PCIe x1 خواهید دید. ایسوس برای استفاده بهینه از فضا، سوکت M.2 را بطور عمودی طراحی کرده است. توسط این ماژولها میتوانید یک حافظه SSD را روی مادربرد نصب کنید ضمن اینکه رابطهای جدید با ظرفیت ۲۵۶ گیگابایت نیز وارد بازار شدهاند. نکته مهم اینکه این ماژول بطور مستقیم با پردازنده مرتبط است و برخلاف اصول رایج از تراشه X99 عبور نمیکند. البته این ماژول قابلیت Raid سختافزاری با سایر بخشهای ذخیرهسازی را ندارد.
این جمله آخر به چه مهنی هست؟؟ میتونم ssd 256gb متصل کنم برای ذخیره سازی اطلاعات؟؟
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط MHMAX [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
جای سوال شما اینجا نیست ولی من پاسخ می دم تا منتقل شه
هیچ محدودیت حجمی نخواهید برای پورت M2
اون موردی هم که اشاره شده از Raid پشتیبانی نمی شه/ مربوط به پورت های 78-910 مادربورد هست
بررسی مادربورد X99 Deluxe هم ایشالا بزودی آماده می شه@};-
دوستان من هر وقت که تایمینگ رم رو تغییر میدم به خاطر تکنولوژی c.p.r تنظیمات مادربرد به حالت پیش فرض برمیگرده.
C.P.R مخفف CPU Parameter Recall
(پارامتر به یاد آورنده پردازنده) می باشد، این ویژگی به شما در زمانی که سیستمتان به علت اورکلاک به اصطلاح هنگ می کند کمک کرده و کمک آن هم بدین گونه است که به صورت اتوماتیک تنظیمات پیش فرض پردازنده را باز می گرداند.
تو حالت پیش فرض هم باس رم من از 1600 به 1156 میرسه
بعد از اینکه به این حالت برگشت تایمینگ رو رو هر عددی بذارم یا فرکانس رو اگه رو 1600 بذارم بعد از ری استارت کردن باز هم به 1156 برمیگرد
ناچارا باید باطری مادربرد در بیارم تا درست بشهسوالم اینه کسی میدونه چطو میشه تنظیمات رو ریسیت کرد بدون در آوردن باطری؟
تودفترچه مادربرد گشتم چیزی به اسم جامپر پیدا نکردم.جامپر این مادربرد کجاست؟
دکمه اف 5 هم که میزنم تنظیمات ریسیت میشه ولی بعد از ری استارت برمیگرده به حالت پیش فرض با باس 1156.
براحتی مشکل شما با فعال کردن XMP حل میشه دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط PETOZHERVER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
غیر از این، بخش اورکلاک مادربورد رو حالت Auto بذارید
تو بایوس هر چی گشتم این پروفایلو پیدا نکردم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Olesius [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
منو به منو گشتم نبود.
از کجا میشه پیداش گرد؟تو کودوم منو هست معمولا؟
مادربوردهای ایسوس تقسیم بندی خاص خودشون رو دارند، تصور می کنم باید دنبال بخش AI Tweaker یا Memory Config باشید/نقل قول:
نوشته اصلی توسط PETOZHERVER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در غیر این صورت مراجعه کنید به دفترچه مادربورد
این پروفایل ظاهرا مخصوص پردازنده های اینتل هست پردازنده ی من AMD هست...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Olesius [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تفاوت خاصی نداره!نقل قول:
تا جایی که من یادم هست و آخرین بار با پردازند 6800k و 7800k داشتم کار می کردم پروفایل پیش فرض رم ها قابل اجرا بود :)
حالا شاید این محدودیت از جانب مادربورد شما باشه
سلام دوستان
مادربرد من MSI Z77A-GD65 هستش ، دیروز بایوسش رو از 10.3 به 10.11 آپدیت کردم اما حالا یه مشکلی پیش اومده و اون اینه که ویندوز در حالت AHCI نصب نمیشه
اما در حالت IDE و RADE نصب میشه ، با یه هارد دیگه هم امتحان کردم اما بازه نشد ، لطفا اگه دوستان میدونن راهنمایی بفرمایند
اینم عکس اون پیغامی که میده
وارد تنظیمات بایوس شوید و SATA را روی AHCI تنظیم کنیدنقل قول:
ممنون عرفان جان ، خب وقتی روی حالت ahci میزارم ویندوز نصب نمیشهنقل قول:
پس باید یک بایوس مود شده بریزی رو سیستم. اگه خواستی برات OK میکنمنقل قول:
رو حالت AHCI تفاوت سرعت بسیار ناچیزهنقل قول:
ممنون ، یعنی اون مشکلی نداره ؟نقل قول:
پس باید یک بایوس مود شده بریزی رو سیستم. اگه خواستی برات OK میکنم
میدونم عطا جان اما اگه بتونم شاید یه SSD بگیرم و در اون حالت احتیاج به پشتیبانی از تریم دارم ، به همین خاطره که دوست دارم AHCI رو فعال کنمنقل قول:
رو حالت AHCI تفاوت سرعت بسیار ناچیزه
نه موردی ندارهنقل قول:
با تشکر مجدد
اگه میشه لطف بفرمایید
بایوس مود شده:نقل قول:
روش آپدیت این بایوس در پست زیر:
عرفان جان این فایل در هنگام اکسترکت ارور میده
متاسفانه آپلود سنتر سایت خراب شده از اینجا دانلود کنید: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نقل قول:
مشکل از طرف بایوسه ، بایوس 10.10 و 10.11 باگی هستند
این قسمت رو ببین [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پست 12 با بایوس 10.10 مشکل نزدیک به شما رو داشته
پست 15 هم با بایوس 10.11 مشکل خیلی مشابه به شما داشته
حالا این افراد مشکلشون رو با تغییر دادن جای پورتهای ساتا حل کردن امتحان کنید ببینید برای شما هم شاید اثر کنه
یه بار به بایوس قدیمی برگرد ببین ارور میده
انشاا... مشکل حل شود
خب ببخشید چند دقیقه نبودم
ضمن تشکر فراوان از همه دوستان که انصافا هر وقت ما به مشکلی بر میخوریم سنگ تموم میزارن و با راهنمایی های درست و دقیق و بسیار کمیاب
ما رو راهنمایی میکنن ( این مطلب رو بعد از چندین سال فعالیت در این فروم عرض میکنم )
راه حل امیرجان جواب داد و با تغییر دو تا از پورت های ساتا مشکل برطرف شد و الان این پست رو با ویندوز جدید میزارم
با تشکر از عرفان و عطای عزیز
البته مشکل شما به دست امیر و عرفان جان حل شد , من که اصلا کاری نکردم:dنقل قول:
اختیار دارید عزیز ، شما خیلی وقته که زحمات دوستان رو تحمل میفرمایید @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
زحمات ما و لطف دائم شما عزیزان ، بقول حافظ ،،، اتحادیست که در عهد قدیم افتادست ،،،
با تشکر مجدد
سلام به اساتید عزیز
یه مادربرد با مدل Asrock p67 fatal1ty داریم،حالا میریم قسمت مشکلش:
این مادبرد ارور 15 رو نشون میده وبا سی پی یو،رم ،وکارت گرافیک های دیگه تست کردم،به هیچ نتیجه ای نرسیدم
با توجه به [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] هم به هیچ نتیجه ای نرسیده ایم
با ریست کردن بایوس هم به هیچ نتیجه ای نرسیده ایم
آیا احتمال داره از بایوسش که مشکل پیدا کرده باشه،؟
یه چیزی رو هم بگه ،هرچند میدونم به درد نمیخوره ،ولی باید گفته بشه که این مشکل با آنیستال کردن یکی از درایور های اینتل این اتفاق رخ داد،به گفته صاحب مادربرد که واسه رفیقمه میگه بعد از آنیستال کردن،،خود به خود خاموش شد که دیگه روشن نشد.
ویه مساله جالب هم اینه که با سی پی یو I3 3220 تست کردنی هیچ اروری نمیده ولی در کل تو این حالت هم نه تصویر میده و نه بالا میاد،ناگفته نماند سی پی یو خودش هم سالمه
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط َAbolClock [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نیاز به بایوس مود شده داره
تاپیکی در این مورد هست،دیروز بردم بیرون نگاه کنن ولی نمیدونم بتونن یا نه،،،چون یک بار مادربرد دادم واسه تعمیر جنازه تحویل گرفتم
اگر خواستید من انجام میدم براتوننقل قول:
نوشته اصلی توسط َAbolClock [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
سیستم pc که یکی از پایه های فن cpu خراب شده بود و ویندوز xp نصب شده بود و جای سوکت usb مادربرد برای موس و کیبرد و ... کار نمیکرد . اول فن را تعویض کردم و بعد ویندوز 7 را به درخواست مشتری نصب کردم . ویندوز به صورت عادی نصب شد . چون دوباره سوکت usb ها کار نمیکرد .با سی دی درایور پک نرم افزار usbرا نصب کردم و بعد از نصب پیغام ریستارت داد که . با قبول سیستم ریستارت شد . فن cpu روشن و فن پاور هم روشن ال ای دی پاور روشن ولی بوت نمیشه . یعنی چراغ مانیتور به صورت خاموش روشن چشمک میزنه .
2 بار باطری مادربرد را خارج و clear cmos را اجرا کردم . ولی تغییری نکرد . قطعاتی که برای تست تعویض کردم ram و cpu و پاور تغییری نکرد . کارت گرافیک را در سیستم دیگه امتحان کردم کار میکرد . یه بار هم بدون هارد و دی وی دی رام امتحان کردم ولی بازم بوت نشد . کارت دیباگر ندارم . شاید از بایوس باشه . مدل مادربرد فاکسکان 945PL7AE است با تشکر
سلام این مادربرد های قدیمی بخوان گیر بدن دیگه ول نمیکنن
سلام شما چرا فن خنک کننده مایعتون رو به داخل هستش
البته شاید من از این عکس بد برداشت کردم!!!
همون اگه درست بشه ممکنه خیلی دماش رو بیاره پایین چون دقیقا کنار اون هم هست!
سلام شما چرا فن خنک کننده مایعتون رو به داخل هستش
البته شاید من از این عکس بد برداشت کردم!!!
همون اگه درست بشه ممکنه خیلی دماش رو بیاره پایین چون دقیقا کنار اون هم هست
احتمالا مدار تغذیه مادربرد مشکل دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط arstan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این قبیل مشکلات خیلی وسیع هستن و نمیشه به همین اسونی عیب یابی کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط arstan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز احتمالا مال مدار تغذیه بردتون هست شما نگاه به خازن های بردتون بندازین ببینید باد کردن یا رسوب زدن یا یه عکس ازش بزارید دوستان یه نگاهی بیندازن
ویا شاید هیت سینک سی پی یو کامل به سی پی یو اتصال نداره جفت نشده با هم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mmb2014 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
از روی ظاهر هیچ خازنی باد کرده یا نشتی نداره . خواستم عکسش رو بزارم ولی سایت عکس را نمیدونم .
اگه هیت سینک را برداری هم باید همون اول باید روشن بشه تا داغ کردن cpu و بعد خودش خاموش میشه . عجیب اینجاست که بعد از نصب ویندوز و نصب درایور usb و ریستارت دیگه بوت نمیشه . با تشکر
بایوس رو یه بار فلش کنید بد نیستنقل قول:
سلام.
من به تازگی ویندوز 7 64 بیتی ریختم رو سیستمم. از همون ثانیه اول که ویندوز نصب شد و هنوز نرم افزار نریخته بودم ویندوز شات دان نمیشد. نسخه های مختلف ویندوز 32 بیتی و 64 بیتی از شرکت ها نوین پندار و گردو رو امتحان کردم بازم شات دان نشد. کارت گرافیکو آپدیت کردم بازم شات دان نشد. به نظرتون بایوس رو آپدیت کنم درست میشه؟(با xp راحت شات دان میشه)
مادربردم p5kpl/epu , فایل بایوس ورژن0404 , بایوس AMI
الان خواستم آپدیت کنم load image رو که میزنم این ارور رو میده. مشکل چیه؟
مادربورد شما از این قابلیت پشتیبانی نمیکنهنقل قول:
یعنی کلا سیستمم شات دان نمیشه؟
یا اگه بایوس رو با DRIVE PACK SOLUTION آپدیت کنم ممکنه شات دان شه؟
منظورتون از شات دان نشدن چیه ؟ آیا اروری میده ؟نقل قول:
از منوی استارت شات دان رو که میزنم فقط مانیتور خاموش میشه.
فن و چراغ پاور کیس روشن می مونه
بدون ارور:(
نسخه آخر بایوس را از سایت سازنده مادربورد دانلود و آپدیت کنیدنقل قول:
اینجا رو هم ببینید(مشکل مشابه مشکل شماست):نقل قول:
مادربردم asus هست و bios AMI
از سایت ایسزوز bios ورژن مادر بردمو دانلود کردم با نرم افزار asus update آپدیت کردم بدون خطا مراحل رو طی کرد. بعد هم ری استارت شد و بعد 2 دقیق سیستم رو از برق شهر جدا کردم. ولی بعد از اون توو check information نرم افزار date مال سال 2009 بود. انگار اصلا آپدیت نشده.
بینهایت سپاس گذارم.:xنقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مشکلم حل شد.@};-
ممنون از راهنمایی بی نقص و مفیدتون. :-*
ممنون از سایت خوبتون
سلامی دوبارهیه سوال دیگه هم دارم
چرا بعد از اینکه کامپیوتر رو هایبرنت میکنم خود به خود روشن میشه؟
واینکه اگر دکمه enter از صفحه کلید رو هم بزنم هم روشن میشه ( فقط enter)
چه جوزی میتونم این حالت هارو غیر فعال کنم؟
از کنترل پنل قسمت پاورنقل قول:
از بایوس هم میشه
نقل قول:
اول از تووی setup قسمت advance گزینه usb 2.0 controller رو disable کردم.:d
بعد از تووی device manager زیر مجموعه ماوس و کیبرد رو باز کردم . رووش راست کلیک کردم ... گزینه properiec رو انتخاب کردم.
از تب power managmet تیک گزینه allow this device to wake the computer رو برداشتم.
دیگه در حالت هایبرنت با ماوس و کیبرد روشن نمیشه سیستم
خود بخود نباید روشن بشه، از شبکه استفاده می کنید؟ یا به اینترنت متصل هست؟نقل قول:
اگر دست خاطرم مونده باشه گزینه ای مرتبط با روشن کردن سیستم از طریق شبکه نیز وجود داره چک کنید
با علی جان موافقم یه گزینه هم داره که با pcie روشن میشه این مورد هم باید غیر فعال باشه
از اینترنت استفاده میکنمO:-)
Resume on PciE device Disable: این گزینه هم غیر فعال هست.;;):d
الان 2 روزه که از تووی setup قسمت advance گزینه usb 2.0 controller رو disable کردم هنوز خود به خود روشن نشده فعلا
دوستان یه سوال برام پیش اومده
اول اینکه مادربرد های سری H97 جزو مادربرد های نیمه حرفه ایه؟و Z97 هم چطور ایا این مادربرد جزو مادربردهای حرفه ایه؟ توان مصرفیشون چقدر تفاوت دارن؟:d
دوم اینکه مادربرد H97 با 4790K هیچ مشکلی نداره تا اینجا مشکلی نیسولی با قابلیت های که سری k دارن مادربرهای سری H اون هارو محدود میکنه دیگه درسته؟؟
حالا یه سوال اساسی برام پیش اومده اینکه تو این شرایط بهتره من از4790 استفاده کنم و خرج اضافی نکنم حالا از اونجایی که 4790K فرکانسش 4 گیگاهرتزه و 4790 3.6GHz ......
و از اونجایی که H97 مشکلی با 4790K نداره فقط اورکلاک نمیشه کرد بهتر نیست از 4790K استفاده کنم؟؟؟؟
به این خاطر گفتم که 4790K فرکنس 4 گیگاهرتز هست 4790 3.6 گیگاهرتز.
ممنوم میشم راهنماییم کنید
بردهای h81 و h87 اور پردازنده های ضریب باز رو داره( بسته به بایوس)
برد ها z97 مدار برق قدرتمند تری داره و طبیعتا برای اور پردازنده و رم مناسب تر هست
4790k فرکانس بوست 4.4 داره
شما ضریب باز بگیری هم بهتر هم فروش میره
سلام...:d
2 روزه رو سیستمم دی وی دی رایتر نصب کردم.مدلش هست HP dvd 1260
از روزی که نصب کردم سیستم صبحها ساعت 7 واسه خودش روشن میشه خود به خود :))
کسی میدونه باید از کجا تنظیماتش رو درست کنم؟:x
از bios قسمت advanced گزینه apmنقل قول:
تمام گزینه های تووی APM confiquration در حالت disable بود.:|
چه کنم حالا؟:-S
سلام
دوستان تفاوت این دو مادربرد چیه ،
Z87-DELUXE/DUAL
Z87-DELUXE/QUAD
مدل quad از thunderbolt 2 پشتیبانی میکنه
مدل dual دارای فازهای بیشتر در بخش تغذیه هست
سلام
دوستان یه مادربورد برای رندرینگ - بازی - کار سنگین و اورکلاک میخوام
بین 3 تا گزینه موندم. (صرف نظر از اخلاف قیمت) هرچی بنچمارک ها رو نگاه میکنم ظاهرا فرق آنچنانی با هم ندارن
Giga X99 SOC Forceاز یه طرف کلیدهای اورکلاک SOC از طرفی کارت صدا و برنامه Game controller گیمینگ 5 (ولی مشکلش اینه که سینک هاش کمتر از اون دوتاست) و از طرف دیگه هم بایوس خوشگل و تودل برو و سوکت وای فای ایسوس
Giga X99 Gaming 5
Asus X99 Pro
1- به نظر شما کدوم بهتره؟
2- اصن فرق گیگا سری گیم و سری اورکلاک چیه تو قطعات؟ کدومشون طاقت فشار بیشتری دارن؟
3- Asus X99 pro هم به اندازه اون دوتا با توجه به کار من خوب هست؟
ممنون میشم اگر اساتید دلیلشون رو هم بگن که اطلاعات ما هم افزوده بشه
ASUS X99.....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Drizzle [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون میشم دلیلتم بگی داداشنقل قول:
کیفیت - کارایی - طول عمر زیاد - امکاناتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Drizzle [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فشار زیاد هم در مقابل سری گیم تحمل میکنه؟نقل قول:
برای اور چی؟ راحت جواب میده؟
مادربورد بی نقصی هست! بررسی های این بورد رو حتما بخونیدنقل قول:
Sent from my C6833 using Tapatalk
با سلام
دوستان میخواستم بدونم میشه کارتهای سری 600 - 700 و 900 رو روی مادربردهای سوکت 775 سوار کرد