اخه مشکل میتونه از رم باشه دیگه یا از گرافیک.نقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza.p [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
رم که قبلا روش بوده گرافیک شاید مشکل داشته باشه .
نمایش نسخه قابل چاپ
اخه مشکل میتونه از رم باشه دیگه یا از گرافیک.نقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza.p [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
رم که قبلا روش بوده گرافیک شاید مشکل داشته باشه .
بعضی اوقات پیش میاد روی پین های cpu کثیف باشه و اتصال به خوبی انجام نمیشه در نتیجه تصویر ندارید .نقل قول:
نوشته اصلی توسط spear [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در هر حال همه قطعات رو تست کنید . خوشبختانه مادربورد سالمه ;)@};-
ممکنه از پاور باشه؟
دوست من آیا شما سایر قطعات مثل رم و گرافیک روی یک سیستم دیگه چک کردی؟
قبلا روش بوده رم مشکلی نداره .گرافیک هم سالمه 100% .
رو سیستم دیگه تست گرفتم.
دوست من دیباگر چی شد تهیه کردی؟ کار شما رو راحت تر می کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط spear [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
متاسفانه ندارم از کجا باید تهیه کنم ؟؟ چنده؟
لازم نیست بخری بری بازار بعضی خدماتی ها دارننقل قول:
بچه ها سلام
یک مشکلی پیش اومده، اونم این هستش که هر وقت سیستمم روشنم میکنم همیشه نه ولی هر چند وقت یکبار پیغام میده Set Data / Time و پیغام Default کردن بایوس رو میده Boot اولیه با دکمه F1 وارد بایوس میشم درست میکنم و بازم بعد از چند وقت این پیغام پدیدار میشه.
مادربرد : ASUS P9X79 DLX
سلام آقا بهزادنقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این پیغام رو معمولا وقتی باتری مادربورد ضعیف میشه میده.پیشنهاد می کنم باتری رو تعویض کنید احتمالا مشکل حل خواهد شد.
Sent from my GT-S6310