یه سوال دوستان
تمامه مادربوردهای سوکت 1150 میتونن از پردازنده هایه زئون این سوکت پشتیبانی کنند یا نه باید یه مادربورد خاص براشون خرید
مثلا پردازنده E3-1240 v3
رو چه مادربوردهایی ثاپورت میکنن
نمایش نسخه قابل چاپ
یه سوال دوستان
تمامه مادربوردهای سوکت 1150 میتونن از پردازنده هایه زئون این سوکت پشتیبانی کنند یا نه باید یه مادربورد خاص براشون خرید
مثلا پردازنده E3-1240 v3
رو چه مادربوردهایی ثاپورت میکنن
باید به بخش ساپورت مادربورد مورد نظر بری و ببینی کدوم CPU ها رو ساپورت میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستان یه چیزی عجیب ولتاژ 12 مادربردخودم هست 4.980 یعنی چی توی با یوس ننوشته ولی تو نرم افزار این طوری نوشته نرم ا فزاز adi64 یعنی مشکلی نداره
سلام.
(مثلا):d یه مادربورد داریم که usb 3 نداره.از طرفی(مثلا):d یه کیس داریم که روش usb 3 داره.
میشه usb 2 های مادربورد رو به usb 3 روی کیس وصل کرد؟
یا پورت ساتا روی بورد رو به usb 3 روی کیس وصل کرد؟
سلامنقل قول:
خیر عزیز . چون سوکت هاشون با هم فرق میکنن .@};-
ممنون از شما. میدونم سوکت هاشون با هم فرق میکنن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza.p [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
منظورم این بود که با تبدیل نمیشه؟؟؟؟؟؟
خیر . حداقل بنده تا حالا همچین تبدیلی ندیدم :)نقل قول:
@};-
دوستان یک سوال؟
تو بررسی های بورد 990 ایسوس به این تصویر برخوردم این قطعه چیست و اونجا چه کاری میخواد انجام بده؟:d
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
و اینکه دتو دفترچه بورد زده ترمومتر هم انگاری به این جایی که سیم رفته میخوره درسته؟
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
و اینکه دایرکت کی دقیقا چه کاری انجام میده؟
علی جان TB درگاه TunderBolt هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
DirectKey هم برای ورود آسان به بایوس بدون دکمه Del به کار میره
سلام دوستان
من به یک مشکل خوردم من دارم یک سیستم جمع میکردم که به مشکل خوردم
بعد از اسمبل کردن سیستم رو روشن کردن چند بار ریست شد بالا نیامد بعد از چند بار خاموش روشن کردن بالا امد ولی رم رو 1333 شناخت البته خود به خود ریبوت میشد .
یک مقدار در موردش تحقیق کردم نوشته بودن با اپگرید بایوس احتملا مشکل حل میشه من بایس اپگرید کردم سیستم بالا امد ابگریدم کامل شد خاموش کردک هارد از سیستم قبلی باز کردم نسب کردم کیس بستم دیگه هر کاری کردم سیستم بالا نیامد
و روی مادربرد چراغ دی رم روشنه و خاموش نمیشه با اینکه تمامه اضافات رو از مادربرد جدا کردم بایس رفرش کردم رم در اوردم جا زدم ولی بالا نیامد یا هی ریبوت میکنه یا ثابت بدون تصویر کار روشنه هیچی به هیچی
البته بعد از در اوردن رم ها متوجه شدم که2 تا رم [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] رو بجای این رم [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] فرستادن که اون 2 تا رم رو در جعبه رم که خواسته بودم گذاشتن
اگه لطف کنید راهنمائی کنید من چه کار کنم. با تشکر