دوست من رم ddr3 با این فرکانس بدون oc وجود خارجی نداره و حتی رم های اینده ddr4نقل قول:
نوشته اصلی توسط ABS92 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست من رم ddr3 با این فرکانس بدون oc وجود خارجی نداره و حتی رم های اینده ddr4نقل قول:
نوشته اصلی توسط ABS92 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون.پس یعنی این رم هایی که توی بازار با فرکانس 2400 و 2666 هست اور شده هستن؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله تمام oc شده هستنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بازم ممنون.پس مشکلی نیست و میشه روی اون مادربرد نصب بشه.
خیلی ممنون از راهنماییتون
بلهنقل قول:
شما رم 2400 یا 2666 بگیرید بعد از استارت سیستم باید XMP رو فعال کنید تا به باس 2400 برسه
دوست عزیز اگه مادربردی قابلیتافزایشولتاژ nb ندشته باشه باید چی کارکرد (منظوردر بایوسش هست )
ایا نرم افزاری هست
این قابلیت به چیپست بر میگرده و اگه چیپست و مادربورد این قابلیت رو نداشته باشه کاری نمیشه کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط mmb2014 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یعنی چون توبایوس نیست هیچکارین میشه کرد ایا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mmb2014 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فکر کنم پاسخ کاملا واضح هست نه!!!نقل قول:
این قابلیت به چیپست بر میگرده و اگه چیپست و مادربورد این قابلیت رو نداشته باشه کاری نمیشه کرد
اگر در تایپ کلمات دقت کنید راهنمایی بهتر صورت خواهد پذیرفت.
@};-
پس تو بایوس نیست هیچ کاری نمی شه کرد ؟؟؟