چرا کسی به داد من نمیرسه؟
آقا بهنام که همه رو خوب راهنمایی میکنی
یه گوشه چشمی هم به ما بکن . باور کنید کمک می خوام.
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا کسی به داد من نمیرسه؟
آقا بهنام که همه رو خوب راهنمایی میکنی
یه گوشه چشمی هم به ما بکن . باور کنید کمک می خوام.
دوست عزیز هیچ راه دیگه ای ندارید ! قبلا هم گفتم تنها راهش پروگرام کردن بایوس هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali_Haunted [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله لطف کردی
روی این یکی سیستم برای درست کردن اون مادربرد نمی دونم چیکار کردم اینم قاطی کرده
سیستم وقتی سی دی رام بهش وصله ویندوزش بالا نمیاد
ویندوزشو عوض کردم درست نشد
رفتم داخل تنظیمات setup تنظیماتو ریست کردم بازم درست نشد
چیزی که فهمیدم اینه که گزینه Master Disk HDD S.M.A.R.T Capability ... که میشه فعال و غیر فعالش کرد نیست.
تنظیمات بوت رو هم بوت اول رو گذاشتم هارد . هیچ ربطی به بوت نداره چون اینطوری هم با سی دی رام بالا نمیاد.
الان سی دی رامو جدا کردم.
یک بار فایل بایوس اون مادربردو داخل ویندوز این سیستم ناخواسته اجرا کردم .
نکنه از این باشه؟
دوستان من با مینم مشکل دارم و اون هم کنار نیومدن با Xmp
هست
دوستان من 4 تا رم g.skill rip 1600 6.8.6.24.2t دارم 1.5 ولت
حالا مشکل اینه که وقتی رم ها رو رویه مین میزارم مادربورد بعد از فعال کردن XMP دیگه بوت نمیشه و ارور C1 میده
مین هم که Ud9 هست
و از روزی که رسید دستم این مشکل رو باهاش داشتم که خیال کردم رم ها سازگار نیست ولی فهمیدم رم ها رویه P6t se بدونه مشکل کار میکنن و حتی با 1T بالا میان با همون 1.5 ولت
این مشکل به نظرتون از کجایه مادربورد هست
این رو هم اضافه کنم که اگه تایم رو دستی ست کنی تا 7.8.6. هیچ مشکلی نیست و با 1.488 میاد بالا راحت کار میکنه ولی با گذاشتن رویه 6.8.6 رم ها فقط با 1.58 بالا میاد و کمتر از این باز هم C1 میده
چون رم ها رویه سیستم دیگه تست شده + سیپیو و مشکل ظاهرن از مین هست
بایوس رو به نسخه F6 ارتقا بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نسخهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
f4 f5 f6 تست شدن
ببین با رم ها دیگه تست کردی، بیینی ایا مشکل از مادربرد هست یا نه ؟
با یه 2133 هم تست زدم هایپر ایکسنقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
الانم که تست زدم متوجه شدم مادربورد با فعال کردنه پروفایل xmp و گذاشته تایمینگ دستی هم مشکلی نداره
یعنی با خوده پروفایل مشکل نداره
با این که تو باس 1600 با تایم 6.8.6 با 1.5 بیاد بالا مشکل داره
دیگه نمیدونم چه کنم :(
درود بر دوستان
بنده دیروز خبری درباره ی این شنیدم که مادربردهای Msi با بروز رسانی بایوس از نسل اینده ی پردازنده های اینتل پشتیبانی میکنند.
به نظر شما مادربردهای دیگر شرکتها هم این قابلیت را خواهند داشت؟
مثلا شرکت ازراک
چون قصد خرید سیستم با برد ازراک را دارم و میخواهم اینده نگر هم باشم.
با تشکر
بستگی به شرکت سازنده مادربرد داره دوست عزیز، چون پردازنده های Haswell - Refresh قابل نصب بروی سوکت LGA 1150 هستن پس نیاز به بروز رسانی بایوس داره