با هیتر حرارت ملایم گرفتم بر روی اسلات کارت گرافیک و مشکل حل شد!
نمایش نسخه قابل چاپ
با هیتر حرارت ملایم گرفتم بر روی اسلات کارت گرافیک و مشکل حل شد!
با سلام
بنده یک سری مادربورد msi fm2-a55-e33 و پردازنده AMD APU A4 5300 در دسترس دارم که برای تست یک سیستم رو به همراه یک حافظه رم APACER 4GB 1600 و یک منبع تغذیه GREEN 330A مورد تست قرار دادم .مشل اینجاست که این سیستم خیلی ناپایداره و ب اینکه بایوس رو ارتقا دادم باز هم در محیط ویندوز به سرعت کرش می کنه.سوال اینجاست که آیا ممکنه توان پایین منبع تغذیه باشه؟
دوستان منتظر نظرات و کمک های شما عزیزان هستم
دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saeid.aZm [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ناپایداری سیستم شما ممکن هست از عوامل متعددی باشه. مطمئناً مقدار توان پاور نمیتونه باعث بوجود آمدن این مشکل باشه.
در حالت عادی یعنی پاور سالم باشه، حافظه سالم و صحیح نصب شده باشه، خنک کننده پردازنده صحیح نصب شده باشه و ....، به هیچ وجه نباید با ناپایداری مواجه بشید.
در وحله اول از سالم بودن حافظه، هارددیسک و پاور خودتون اطمینان پیدا کنید. بعد ببینید که سینک خنک کننده پردازنده دقیقا بر روی پردازنده محکم شده یا نه؟ ممکن هست خنک کننده روی پردازنده به خوبی نشسته باشه و بعد از چند دقیقه بدلیل گرمای بالای پردازنده، سیستم خاموش یا هنگ میکنه. البته عدم استفاده از خمیر سیلیکون در بین پردازنده و کف خنک کننده مهم هست ولی نبودش اینقدر مهم نیست که باعث کرش سیستم بشه.
از یک حافظه دیگه با ظرفیت 1333 مگاهرتز استفاده کنید و وارد ویندوز بشید.
تمامی موارد رو یکبار دیگه به خوبی چک کنید و مجدداً وارد ویندوز بشید.
نتیجه رو بعد از چک نهایی در همین تاپیک اعلام و دنبال کنید.
موفق باشید. @};-
سلام دوستان
یه مشکل برام پیش اومده لطفا سریع راهنمایی بفرمایید
دیشب سیستم رو در حالت اسلیپ گذاشتم و بعد از یه ساعت که اومدم روشن کنم دیدم که سیستم بالا نمیاد و مرتب ریست میشه ، بعد از یه سری کارها و با کمک یکی از دوستان
متوجه شدیم که بایوس دچار اشکال شده و با کلید مولتی بایوس سویچ که روی برد قرار داره سیستم رو روشن کردیم ، اما وقتی کلید رو در حالت قبلی میزارم باز هم همون مشکل هستش
مدل مادربرد هم msi z77a-gd65 حالا باید چکار کنم ، با تشکر
clear cmos که حتمی کردید دیگهنقل قول:
بایوس رو اپدیت کنید
سلام عطا جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون از توجهتون ، بله دوست من ، هم باطری رو در آوردم و هم بوسیله جامپر روی برد
اگه آپدیت نکنم و همینطور ادامه بدم چی ، مشکلی پیش نمیاد ؟
نه مشکلی پیش نمیادنقل قول:
راه حل مشکل شما به این شکله پس از اینکه از بایوس اصلی که مال شما مشکل داره سوئیچ کردید رو بایوس ثانویه و بعد
وارد بایوس شید برید به این قسمت Utilities > Mflash > Multi BIOS Update و سپس میتونید بایوس خراب رو reflash کنید به شکل خودکار.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون عطا جان ، درست شد @};-
سلام
از دیروز یه مشکلی برام پیش اومده که وقتی سیستم رو روشن میکنم ارور سی پی یو فن میده که اول باید وارد بایوس مادربرد بشم و سپس داخل ویندوز برم . مشکلی که الان هست قسمت سی پی یو فن رو در تنظیمات بایوس و یا نرم افزار ها نشون نمیده ( مونیتور نمیکنه ) تا جایی که بهم گفتن ، مشکل از اونجایی پیش اومده که وقتی سیستم روشن بوده سوکت سی پی یو فن ( NH-D14 ) رو از روی مادربرد درآوردن و همونطور که سیستم روشن بوده سوکت فن رو دوباره به قسمت کانکتور سی پی یو فن مادربرد وصل کردن و بعد از اون سیستم ریستارت شده و این مشکل به وجود اومده .
به نظرتون اون قسمت از مادربرد که فن سی پی یو رو وصل میکنیم ، خراب شده و آیا شامل گارانتی میشه یا نه . ممنون
Clear CMOS کنید مشکل باید حل بشه. بایوس هم یه بار فلش کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]