دوستان فرقGigabyte GA-Z87X-UD 4H
و[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در چیه؟؟کدوم یکی در شرایط سخت بهتر جواب میده و گارانتی کدوم بهتره؟
ایا تو سرعت سیستم فرقی باهم میکنن؟تفاوتشون تو چیه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان فرقGigabyte GA-Z87X-UD 4H
و[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در چیه؟؟کدوم یکی در شرایط سخت بهتر جواب میده و گارانتی کدوم بهتره؟
ایا تو سرعت سیستم فرقی باهم میکنن؟تفاوتشون تو چیه؟
اینکه کدوم برای شرایط سخت بهترن میشه سابرتوث رو نام برد (چون هم قطعات با کیفیت شرایط سخت رو داره و هم طراحیش برای استفاده در شرایط سخته)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asadmahdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اما گارانتی: من به شخصه به هیچ عنوان گارانتی شرکت ویستا رو ترجیح نمیدم ، البته شرکت هایی مثل دیجیتال هم هستند که ایسوس رو گارانتی می کنن .
اما در مورد بورد گیگابایت: قطعات با کیفیت و استاندارد های تحمل پذیری خوبی داره برای انتخاب بین این دو بورد بیشتر سلیقه حکم می کنه تا شرایط
از لحاظ کارایی هم هر دو بورد سوکت و چیپ ست یکسان دارند و برخی تجهیزات مثل usb3 ,... در هردو متفاوته@};-
سلام دوستان به یک مشکلی خوردم، اگه راهنمایی کنید ممنون میشم:x
من شبها محافظ برق سیستم رو از پریز میکشم و برق سیستم کلا قطع میشه اما وقتی دوباره برق رو وصل میکنم و دوشاخ رو به پریز میزنم و سیستم رو روشن میکنم اولش تقریبا یک تا دوثانیه سیستم روشن میشه و بعدش خاموش میشه و باز دوباره خیلی عادی روشن میشه و ویندوز بالا میاد.
وقتی کیس رو از برق نمیکشم و سیستم رو خاموش میکنم اینجوری نمیشه اما فقط زمانی که کیس رو از برق میکشم(حالا به هر طریقی، برق سیستمو قطع میکنم) اینجوری میشه.
مشخصات سیستم:
cpu: E2200 @3.4GHz
main: P5QC
ram: 1x2GB
psu: Green 530AB
vga: 8400GS
دقیقا یادم نیست چی شد که این مشکل به وجود اومد، اما تا جایی که یادمه داشتم over میکردم و بعدش که تنظیمات رو save کردم اینجوری شد. با clear cmos مشکل حل نشد.
@};-@};-@};-
ناصر جان من فك ميكنم از باتري مين هست كه تنظيمت رو نگه نميداره.
شما يه تستي كن.
تنظيمات بايوس و از حالت ديفالت خارج كن و يه كوچولو اور كن به طور مثال.
بعد پريز و بكش دوباره بزن.
ببين با همون تنظيمات مياد يا نه.
سلام
این برای مادربرده
منم مادربردم سوخت عوض کردم اینجوری میشد، به فروشنده که گفتم گفت عادی، مادربردش اینجوریه
البته الان گاهی اینجوری میشه، گاهی نمیشه:d
محمد جان به خاطر باطری نیست، من تنظیماتم دیفالت نیست، اونجوری که میشه، تنظیمات سره جاش میمونه;)
بایوس رو Reflash کن مشکل حل میشه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط iSteve [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ناصر پاور پروتکشن های ایمنی داره دیگه برای چی از محافظ استفاده میکنی فقط مانیتور و اسپیکر و هر چیزی که متصل به پاور نیست از محافظ براش استفاده کن البته ربطی به مشکل تو ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط iSteve [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
باتری بایوس رو در بیار بعد از چند دقیقه جا بزن پاور رو روی یک سیستم دیگه امتحان کن.
رفع نمیشه، من امتحان کردم هم فلش مجدد کردم هم آپدیت :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
======
چیز مهمی نیست ها.......:d البته دلیلش معلوم بشه خوبه، به اندوخته هامون اضافه میشه، ولی فکر نکنم مشکل ساز باشه;)
در مورد مشکل دوستمون iSteve
معمولا گزینه ای در بایوس ها وجود با محتوایی بشکل : restore on ac power lose / یا هر چیزی که این مفهموم رو برسونه ؛
این گزینه تعیین میکنه در صورتی که برق سیستم قطع شد و دوباره برگشت ، مادربرد چه عکس العملی انجام بده ...
بعضا بخاطر مشکل یکی از خازن ها که در ارتباط با این ویژگی هست ، پیش میاد که سیستم ها این چنین گیج میزنند ... :)
البته این ممکنه یکی از دلایل باشه ./
اگر گزینه ی مشابهی رو در بایوس پیدا کردید ، حالت های مختلفش رو تست کنید ، و در نهایت به فکر خازن ها باشید :)
باتشکر فراوان از دوستان خوبم که راهنمایی کردند@};- و همچنین با عرض معذرت از آقابهنام و تشکر از ایشون بابت انتقال پست به جای حذفش، فکر نمیکردم مشکل مادربورد باشه و احتمال فراوان میدادم که مشکل از اورکلاک اشتباه باشه چون با تغییر ولتاژ و FSB این مشکل بوجود اومده بود.
از همه ی دوستانم ممنونم، راستش دفعه ی اول که clear cmos کردم زیاد یادم نبود که چه اتفاقی افتاد چون از خیلی وقت پیش اینجوری هست. برای همین، الان دوباره تنظیمات بایوس رو دیفالت کردم و clear cmos کردم و دوبارهریز رو به برق ردم و خیلی عادی و بدون مشکل سیستم بالا اومد. بعدش سیستم رو ریست کردم و برای FSB مقدار 310 دادم که فرکانس E2200 رو مثل سابق به 3.4GHz برسونم، برای vcore هم 1.45v رو دادم، چون قبلا که ولتاژهای مختلف رو تست کرده بودم بهترین نتیجه در تست ها رو روی ولتاژ 1.45 گرفته بودم، بعد از این تنظیمات سیستم رو خاموش کردم و دوشاخ رو از پریز کشیدم و دوباره زدم ولی همون آش و همون کاسه! دوباره همینطور یک بار خاموش میشه و دوباره روشن میشه و ادامه ی کار....
در زمانی که این تنظیمات مربوط به over رو به حالت دیفالت برمیگردونم سیستم بدون هیچ مشکلی روشن میشه اما وقتی این تنظیمات رو انجام میدم اینجوری میشه.
خیلی وقته دارم از سیستم با همین FSB 310 و Vcore 1.45 دارم استفاده میکنم و خیلی تست گرفتم و چندماهه باهاش کار میکنم و هیچ ناپایداری ای نداره.
سلام آقا فرید از راهنمایی شما هم متشکرم، بله اون قسمت رو در بایوس پیدا کردم و حالت های مختلفش رو امتحان کردم ولی بازم همینجوری هست.
@};-@};-@};-