شما از چه خمیری استفاده کردی چقدر کاهش دما داشتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Armin2012 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شما از چه خمیری استفاده کردی چقدر کاهش دما داشتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Armin2012 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از خمیر Noctua استفاده کردم، متوسط حدود 15 درجه دما کاهش داشت. البته چون آسیب دیده نمیتونه رمها در حالت دوال کار کنند، و شاید فشار یه کوچولو کمتر باشه نسبت به حالت عادی. الان تو 4.6 گیگاهرتز تو پرایم ماکسیموم هسته ها رو حدودا" 70 میده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
البته من TX4 هم دارم، با اینکه از Noctua راضی هستم ولی بازم حس میکنم TX4 برای زیر IHS بهتر جواب میده و Noctua برای بین کولر و CPU مناسب تره.
من tx4 رو تونستم با مشقت های فراوان روی ihs به درستی پهن اش کنم خیلی خمیر بد شکلی هست و ناجور سفته خیلی ریسک داره با این وضعیت بخوای روینقل قول:
هسته ها سوارش کنی بر عکس noctua با اینکه خمیر سفتیه ولی خیلی راحت پهن میشه.
اتفاقا noctua برای هسته ها بهتره عمرش بیشتر (حدود سه سال) و بهترین گزینه برای کسایی که میخوان یه ivy بگیرن دو یا سه سال استفاده کنن و حداقل خیالشون
از زیر ihs راحت باشه.
در ضمن شما دمای هسته ها رو 75 درجه حساب کردی که اتفاقا خالص همین 75 درجه هست چون حرارتی که imc و igp تولید میکنه جزو دمای package حساب میشن.
آره TX4 دردسر زیاد داره برای پهن کردنش. Noctua از این لحاظ خیلی راحت تره. Performance تقریبا" مشابهی هم دارند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون از کمک هاتون دوست عزیز @};-
با سلام
ببخشید دوستان داشتم سایت اینتل قسمت مربوط به سی پی یو هاش نگاه میکردم دیدم که این گزینه کلاً توی 3 یا 4 مورد از سی پی یو هاش YES خورده
میخواستم بدونم چیز خاصی هستش؟؟
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با تشکر از پاسختون @};-@};-@};-
مربوط به یک تکنولوژی هست حالا می تونه هر چی باشه مثل InTru 3D Technology شرکت Intel تو این پردازنده جاسازی کرده.
مثل :Corei7 3770S با Corei7 3770 :
Corei7 3770 این تکنولوژی رو نداره Intel Virtualization Technology for Directed I/O VT-d در عوض اش Corei7 3770S جا سازی شده.
خیلی ممنون ولی خب بدردی هم میخوره ؟؟
چرا اینقدر کم روی cpu هاش استفاده کرده ؟@};-
خوب بستگی داره ، چه تکنولوژی رو استفاده نکرده باشه و برعکسش.
100 درصد بدرد می خوره، مثل : Quick Sync ، برخی از تکنولوژی ها فقط روی بعضی از پردازنده ها گرون قیمت خودش قرار میده به این دلیل هست.
با سلام خدمت دوستان میخواستم این سی پی یو رو تا چایی که امکان داره اورکلاک کنم چون من بیشتر برای رندرینگ از این سی پی یو استفاده میکنم .
1- چه خنک کننده ای روش بزارم ؟
2- چه پارامتر هایی رو برای اورکلاک تغییر بدم و تا چه فرکانسی میتونه بره؟
کسی نظری نداره؟