نویز فن های stock بسیار بالاست برای این سری البته فنوم ها هم بالا بود. rpm قطعا میره بالای 5000. دما هم طبعی هست مشکلی نیست.
ملاک سنسورهای هسته هست. و دمای نمایش داده شده در بایوس.
نمایش نسخه قابل چاپ
نویز فن های stock بسیار بالاست برای این سری البته فنوم ها هم بالا بود. rpm قطعا میره بالای 5000. دما هم طبعی هست مشکلی نیست.
ملاک سنسورهای هسته هست. و دمای نمایش داده شده در بایوس.
تشکر؛نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بالا بودن نویز چه تاثیری می ذاره؟
ضمنا دمای مربوط به مادربورد رو از کجا میشخه خوند؟
معماری نسل پنجم اینتل روی سوکت 1150 هم عرضه میشه؟
با چیپ H81 سازگاری داره؟
> بله معماری نسل پنجم با اسم رمز : BroadWell 14 NM عرضه خواهد شد سازگار خواهد بود با سوکت LGA 1150 ، فقط وفقط قابل نصب و استفاده بروی Chipset Series 9 مانند Z97 خواهد بود.
بالا بودن نویز رو اعصاب آدم تاثیر داره:dنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali 254 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما از طریق همون Over drive آپدیت شده مانیتور کن دمای cpu رو.
نسخه جدید overdrive کلا قاطیه:dنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با افزایش پردازش ، دما رو کم تر نشون می ده:d
اگر prime95 رو اجرا کنی ، دما می ره روی 19 درجه=))
CLICKBIOSII رو نصب کردم ، ظاهرا دمای این یکی از همه صحیح تر باشه...40 درجه رو نشون می ده؛
نمی دونم چرا این مشکل با سی پی یو قبلی نبود؛
کسی تا حالا چنین مشکلی داشته؟
همین دمای بایوس ملاک هست ببین کدوم مانیتورینگ دمای نمایش داده شده اش با بایوس همخوانی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali 254 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من وقتی می رم توی بایوس ، دما شروع می کنه به بالا رفتن ؛ چنین چیزی طبیعیه؟نقل قول:
بله طبیعیه چون داخل بایوس CPU در حالت بیکاری نیست و لود روش هست و طبیعیه که دماش بالا بره
من یک فن 12 سانتی روی درب کیس بستم که ضمن وارد کردن هوا به داخل کیس ، روی هیت سینک CPU هم باد می زنه ، تاثیری در خنک کردن cpu داره؟ چقدر؟نقل قول: