اون دوتا پایه رو باید حدود 15 ثانیه به هم اتصال بدید ( سیستم تو برق نباشه )نقل قول:
نوشته اصلی توسط امید رض [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اون دوتا پایه رو باید حدود 15 ثانیه به هم اتصال بدید ( سیستم تو برق نباشه )نقل قول:
نوشته اصلی توسط امید رض [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز با پیچ گوشتی رسانا میشه هم زمان روتاش نگه دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
امکانش هست جواب میده این کار راستی براسیستم خطرناک نیست این کار
بله میتونید انجام دهید. خیر هیچ ضرری برای سیستم نداردنقل قول:
نه دوست عزیز درست نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این کارو انجام دادم دستگاه رو روشن کردم یه صفحه اومد که دوتا گزینه داشت یکی دیفالت واون یکی رو یادم نیست من دوتاشو استفاده کردم ولی بازم درست نشد
دوست من شما یک تصویر از تب performance از task manager قرار بدید لطفانقل قول:
اینم عکسنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست من رم شما یک کیت 8 گیگ هست و یا دو کیت 4 گیگ؟
دوتارم 4گیگ هست میگم که یه نفراومد با چندتا رم دیگه به این صورت یاحالت تکی تست کرد بازم این مشکل وداشت بعدشم گفت من نمی دونم مشکلش چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تمام اسلات ها طبیعتا تست شده دیگه؟نقل قول:
یک بار CPU رو از سوکت خارج کن و دوباره قرار بده
با این مواردی که شما میگید به احتمال زیاد اسلت های رم ها مشکل دارن.نقل قول: