ممنون..خب من هارد رو هم جدا کردم ولی باز به محض زدن پاور هنگ میکنه...بایوس رو بلد نیستم آپدیت کنم..ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون..خب من هارد رو هم جدا کردم ولی باز به محض زدن پاور هنگ میکنه...بایوس رو بلد نیستم آپدیت کنم..ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
دوست عزیز من الان فایل بایوس رو از سایت msi گرفتم..با این روشی ک گفتید میشه آپدیت کرد..نیازی بهتغییر نام داره؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
آپدیت کردن بایوس فرق داره ! روش جدا هست. یک فایل EXE هست که باید اجراش کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط omidiesel [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یه پوشه دانلود کردم که توش سه تا فایله یکیش exe هست اجرا که میکنم یه صفحه مشکی میاد..بعد میگه press any key ...میزنم پنجره بسته میشه اتفاقی نمیوفته...الان یه بک آپ از بایوس گرفتم پسوندش rom هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فایل فلش رو باز کنید Flashنقل قول:
نوشته اصلی توسط omidiesel [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خیلی ببخشید..فایل فلش رو اجرا میکنم ولی یه پنجره مشکی زودی باز و بسته میشه و اتفاقی نمیافتهنقل قول:
کلیک راست کنید و Run As Administrator را بزنیدنقل قول:
مرسی دوست عزیز همین کار رو انجام دادم..از توی محیط dos یا همون تنظیمات اولیه جایی چیزی نداره این آپدیت رو داد به خوردش...چرا آپدیدتش از بک آپش حجمش کمتره و پسوندش فرق دارهنقل قول:
TeamViewer دارید ؟ اگه دارید ID و Password رو به ایمیل من بفرستید: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
:d:-p:-p خیلی عذر میخوام من تازه اومدم تو این انجمن tem wiewer چی هست...نقل قول:
یوزر پسوردم توی این انجمن؟؟؟؟