دوست عزیز این مشکل از بایوس نیست ! شما Secondary Boot Device را روی هارد دیسک قرار دهیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط alipc1 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز این مشکل از بایوس نیست ! شما Secondary Boot Device را روی هارد دیسک قرار دهیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط alipc1 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من asus t100ta دارم که فقط از UEFI پشتیبانی میکنه !
میخوانم از پسیستم عامل مبتمی بر MBR است استفاده کنم .بایوس رو هم آپدیت کردم درست نشد!
کاستوم بایوسی هست که این مشکل را رفع کند؟
یا میشه بایوس رو آنلاک کرد؟
نمیدونستم کجا مطرح کنم!
شما ویندوز رو بر پایه ی UEFI نصب کنید. در ضمن هارد شما باید GPT باشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط pedramshams [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوست عزیز
من لپ تاپم روشن نمیشه یعنی وقتی دکمه پاور رو می زنم صدای فنش میاد و چراغ دکمه کپس لکش روشن خاموش میشه،احتمال میدم بایوسش کرش شده یاشه !
اینم مدل لپ تاپم و بایوسشه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بایوسش exe هست !لطقا راهنماییم کنین با این برنامه که گفتین کار نکرد!
می خواستم باتری cmos ش هم در بیارم ولی تا حدی که پشتشو باز کردم ندیدمش!یعنی کامل باز نکردم!
چیکار کنم؟؟؟؟؟:(:(:(
ویندوز رو از سایت سافت 98 دانلود کردم درست شد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
راهی برای آنلاک بایوس هست که بتونم روش لینوکس نصب کنم؟ (توزیع کالی از UEFI پشتیبانی نمیکنه)
تبلت من فقط از uefi 32bit پشتیبانی میکنه
پ.ن:چه کاری کردم سیستم با i686 CPU گرفتم:(
کالی لینوکس 1.0.9a در حال حاضر از UEFI پشتیبانی میکنه الان رو سیستمم نصب هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط pedramshams [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
الان زدم دانلود بشه از سایت رسمی توزیعنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قبلا که بوت کردم نوشت "the kernel doesn't support of your hardware , the kernel is for x86 CPU not for i686"
دان که شد تست میکنم و خبرشو میدم.
روش ابونتو نصب شد و کار کرد ولی فدورا ، دیبان و ... جواب ندادند:(
یعنی کسی نیست کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(:(:(
مشکل چیه دوست عزیز ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط negarfa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قبلا هم گفتم:"من لپ تاپم روشن نمیشه یعنی وقتی دکمه پاور رو می زنم صدای فنش میاد و چراغ دکمه کپس لکش روشن خاموش میشه،احتمال میدم بایوسش کرش شده یاشه !نقل قول:
اینم مدل لپ تاپم و بایوسشه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بایوسش exe هست !لطقا راهنماییم کنین با این برنامه که گفتین کار نکرد!
می خواستم باتری cmos ش هم در بیارم ولی تا حدی که پشتشو باز کردم ندیدمش!یعنی کامل باز نکردم!
چیکار کنم؟؟؟؟؟:(:(:("