:(:(:(:(:(:(نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط safir [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
:(:(:(:(:(:(نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط safir [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خب اینکه باطری در نمیاد یه دردسره.! حتما باطری داخلیه و لپتاپ باید باز بشه.دستورالعمش تو کتابچه لبتاپ هست.اگه کتابچه رو نداری از سایت دانلود کننقل قول:
سلام بچه ها...
تورو خدا کمک کنید لپ تاپ من به داستان خورده...
حقیقتش اینه که این لپتاپ رو برای برادر کوچیکم خریدم که 12 سالشه برنامه ### ویندوز رو نمیدونسته و نصب کرده و یچیزایی رو اشتباهی زده و حالا کلا سیستم اصلا بوت نمیشه...
مدل لپتاپ hp probook 4540S
وقتی میزنم روشنش کنم به ترتیب پیغام های زیر میاد:
HP basic system diagnostics 1.3.0.0
for more information,please visit: ww.HP/go/techcenter/startup
زیر این نوشته ها هم 4 تا گزینه داره که به ترتیب
Memory Test
Hard Disk check
Language
Exit
اینو من الان باید چیکارش کنم چون سیستم به بوت نمیره ...
مثلا وقتی به f7 میرم میگه چیزی وجود نداره برای sparekey
و همچنین توی f9 که مربوط به boot هست میزنه boot device not found
,وقتی f10 رو میزنم دوباره میاد رو همون پیغام diagnostics
من الان چیکارش کنم بچه ها؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
البته من با norton ghost قبلا که ویندوز جدید ریخته بودم یکبار یه بکاپ از کل ویندوز و برنامه هاش گرفتم که ریستورش کردم اما بازم درست نشد و پیغام پایین رو داد...
به محض روشن شدن گفت که میخواین دی ویدی بوت بشه منم دست نزدم بهش بعدش هم زد
NTLDR is missing
please any key to restart
چیکارش کنم بچه ها؟؟؟
فکر کنم بایوس سیستمم پریده نه؟؟؟
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesam.ah [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خیر بایوس مشکلی نداره ویندوز پریده ! دوباره ویندوز را نصب کنید.
وقت به خیر...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عزیز شما مطمئن هستید؟
چون من بکاپ ویندوز رو که هر موقع ویندوزم به مشگل میخورد ریستورش میکردم از طریق بوت با برنامه نورتون گاست همونو ریستورش کردم و ریستور هم کاملا انجام شد و اصولا نباید مشگلی داشته باشه اما بعد از ریستور و ریستارت شدن که باید میرفت تو محیط ویندوز نرفت و رفت دوباره رو همون پیغام diagnotice الان من ویندوز نصب کنم اوکی میشه؟
بله دوست عزیز شما ویندوز رو بوسیله dvd نصب کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesam.ah [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
لپ تاپم dell 5110 هست، داشتم بایوس رو دانگرید می کردم، لپ تاپ رو ریستارت کردم اما دیگه بالا نیومد و صفحه همونجوری سیاه موند، منم لپ تاپ رو خاموش کردم و دوباره که روشنش کردم بوق میزد، (با مکث) بعد اومدم به آموزش شما، این کار هایی که گفتید رو انجام دادم اما درست نشد، لپ تاپ دیگه حتی روشن هم نمیشه و صدا بوق نمیده! باید چیکار کنم؟ مشکل از چیه؟
یعنی تا این حد که دیگه صفحه بوت هم نمیاد؟ وقتی روشن میکنی هیچ تصویری نمیاد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط persicas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
صدا داری دیگه؟ صدای استارت ویندوز میاد یا نه؟
ممکنه سخت افزاری باشه مشکل...
سلام دوستان
من مشکلم با لپ تاپ لنوو g500 هست
بعد اینکه در تنظیماتش کارت گرافیک داخلی رو غبر فعال کردم دیگه بالا نیومد کلا صفحه سیاه هست ولی فن پردازنده کار میکنه رم رو هم درآوردم باز هم به همین شکل باطری بایوس رو هم درآوردم ولی به همین منوال روشن میشه صفحه سیاه
حالا من مشکل دومم برای فلش بایوس اینه که آخرین فایلی که برای بایوس هست برای ویندوزه و exe هست من این فایل رو باز کردم داخلش یک فایل rom بود دادم به برنامه pheonix ولی خروجی هاش کلی کلید هستن چیکار کنم ؟
ممنون از راهنمایی تون
دوستان کسی نطری نداره؟