ممنون اما نمیدونم چطور انجام بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
درضمن میخوام عکس آپ کنم بزارم واستون که آپلودسنترم ج نمیده میترسم از ی جا دیگه آپ کنم بهم اخطار بدن
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون اما نمیدونم چطور انجام بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
درضمن میخوام عکس آپ کنم بزارم واستون که آپلودسنترم ج نمیده میترسم از ی جا دیگه آپ کنم بهم اخطار بدن
مرسی داری داداش کارم راه افتاد Big Likeنقل قول:
سلام منم همین مشکل رو دارم داشتم بایوس لپتاپو آبدیت میکردم که وسطش ارور داد و دیگه هن کرده بود مجبور شدم باتریشو در بیارم حالا روشن میشه فقط تصویرش نمیاد بایوسش پریده مدلشم این هست چه طوری بایوسش ریکاوری میشه بسیار ممنون میشم جوابم رو بدید.
acer Extensa 4230 تو سایتش بایوسش هست ولی بصورت exeهست چه جوری رامش کنم?
سلام عرفان جان
من هم این مشکل رو دارم من منظورت رو از کپی کردن فایل بایوس به فلش مموری رو نمی فهمم. من وقتی فایل بایوس را می دم به برنامه، برنامه چند تا فایل دیگه تو همون پوشه می سازه. باید کدوم فایل ها رو کپی کنم؟
ممنون
سلام عرفان جان
من وقتی لپ تاپ ام را روشن می کنم هیچی نشون نمیده
من با این این برنامه که گفتید فایل بایوس رو ریکاوری کردم ولی برنامه فقط این نام رو به من داد SHABX64.F? حالا که میرم تو ی اون پوشه بایوسی که دانلود کرده بودم میبینم که چند تا فایل دیگه هم بهشون اضافه شده. باید کدوم فایل ها رو rename کنم و بعدش کپی کنم توی فلش؟
ممنون
با سلام ... ممنون از تو ضیحات خوبتون ... دستگاه من dell inspiron n5010 هست ... امروز دستگاه رو hibernate کردم و دیگه روشن نشد ... دکمه پاور رو که میزدم ، به اندازه 2 ثانیه فن کار میکرد و بعد خاموش می موند ..
با راهنمایی های اینجا از سایت dell فایل bios.exe رو دانلود کردم ..توی cmd فایل rom و hdr اش رو ساختم ... با phonix هم امتحان کردم ... سه تا خروجی فایل داره bios.bios ، SLIC و یه فولدر ... در نهایت همون فایل hdr که با دستورهایcmd ساخته بودم rename کردم و روی فلش ریختم ...
تمام مراحل رو رفتم .. ولی وقتی دستم رو از روی Fn+ Esc برداشتم سیستم شروع به زدن بوق های کوتاه کرد (7 تا بوق کوتاه که با فاصله تکرار میشدن ) .... بعد از 10 دقیقه هم که فن خاموش نشد ، خودم دستگاه رو خاموش کردم و فلش رو در آوردم ... دوباره که روشن کردم سیستم بالا اومد ... ولی دوباره که خاموش کردم ، باز بالا نیومد ...
دوباره همین مراحل رو رفتم ، سیستم بالا اومد ... بعد فایل exe که از سایت dell دانلود کرده بودم رو اجرا کردم ، ورژن bios سیستم a08 یود که به a15 آپدیت شد ... بعد خودش سیستم رو ریست کرد که بازم سیستم بالا نیومد ..
میدونم داستان طولانی شد .. میخوام بدونم مشکلی توی اجراهای من بوده، یا سیستم مشکل دیگه ای داره و باید بره تعمیر ؟! ... الان مشکل از کجاست که برای هربار روشن کردن ، باید همه مراحل رو اجرا کنم؟!
ممنون
سلام به عرفان عزیز و سایر دوستان اهل فن
لپ تاپ یکی از دوستان دستم بود برا آپدیت که سر آپدیت بایوس سیستم طبق روال عادیش ریستارت کرد ولی هرگز بالا نیومد
و خوب .... بدون شک با قطع اجباری برق لپتاب بایوس آسیب دید
میخواستم در صورت امکان راهنماییم کنید
مدل لپ تاپ:
hp probook 4530s
نام فایل بایوس داخل فایل exe:
68SRR.BIN
نام فایل استخراجی از برنامه معرفی شده:
SMC.BI? 1
با هر دو فایل SMC.BI و SMC.BIN هم امتحان کردم جواب نداد
باید راه دیگه ای رو تست کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
از دوستان کسی نیست؟؟؟؟
کسی نیست جوابمونو بده?
سلام دوستان من امروز لپتاپم مدل Asus N46VZ رو بایوسش رو به آخرین ورژن یعنی n46vzas.409 با نرم افزار winflash آپدیت کردم با موفقیت آپدیت شد ولی یه مشکل اینه که دکمه های فانکشن کیبورد لپتاپ بهم ریختن یعنی چنتاشون کار نمیکنه:(:(:( ویندوزم عوض کردم درست نشدن . اعصابم خورد شده چطوری میشه به ورژن قبلی بایوس یعنی n46vzas.403 برگردونمش؟؟؟؟ با نرم افزار winflash دوباره اومدم آپدیت کنم چون ورژن قبلی قدیمی تره اجازه نمیده که آپدیت بشه!!! دوستان خواهشا کمک کنید!!