سلام دوستان
احینا کسی هست که نحوه اورکلاک سی پی یو amd a10-5750m رو بلد باشه توی نت سرچ زدم ولی چیزی عایدم نشد ، کمی تو رندرینگ کم میاره .
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
احینا کسی هست که نحوه اورکلاک سی پی یو amd a10-5750m رو بلد باشه توی نت سرچ زدم ولی چیزی عایدم نشد ، کمی تو رندرینگ کم میاره .
برای لپتاپای قدیمی مدلهای 2008 به پایین معمولا این کار از طریق setfsb انجام میدننقل قول:
نوشته اصلی توسط hat3ck [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اما راه کلی که شامل لپتاپهای مختلف میشه آنلاک کردن لپتاپ بایوس هست که بعد از آنلاک بایوس میتونید سی پی یو و رم دستگاه رو با هم اور کنید و آپشنهای دیگری هم میبینید که در صورت نیاز میتونید تغییر بدید
( در کل اور سی پی یو لپتاپ پیشنهاد نمیشه اما در صورتی که بخواید هم آنلاک کردن بایوس لپتاپ احتمالا کمی پیچیده هست هم نصب بایوس آنلاکی کار ریسکی هست)
یکجا خوندم برای بهبود عملکرد سی پی یو باید با نرم افزار bar-edit فرکانس رو روی 3.0 - 3.5 گیگاهرتز قفل کرد کسی میدونه چطور میشه این کارو کرد ؟ من نرم افزار رو دانلود کردم ولی نخوه ی کار کردن باهاش رو بلد نیستم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عملکرد که .... چندان نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hat3ck [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی اگر این کار رو بکنید ولتاژ و فرکانس پردازنده ثابت میشه و با این کار دستگاه حرارتش بیشتر میشه و همراه اون نیز مصرف دستگاه هم بالا میره.
نخیر عملکرد و پرفورمنس افزایش نخواهد یافت نهایتا خیلی جزئی.لپتاپ هر وقت نیاز به پردازش سنگین تر باشه اتوماتیک به فرکانس بالاتر خواهد رفت.با این کار فقط مصرف و حرارت رو بیشتر می کنید همیننقل قول:
راستش الان اوضاع سی پی یو واقعا افتضاح هست یعنی توی هر بازی و برنامه ای تیک داره ولی وقتی با task manager روی high میزارم اوضاع تا حد زیادی بهتر میشه ، واقعا بدترین بالانس رو داره این لپتاپ به لحاظ گرافیکی غوله ولی سی پی یو ....
یعنی هیچ کاری نمیتونم بکنم ؟
الان مشکل منم اینه
منم i5 3370 دارم که پرفورمنس بالایی نداره (نسبت به قیمت)
همیشه هم رو 100 درصد در حالت توربو میمونه
کسی راه حل نداره؟؟؟
نقل قول:
دوستان لپ تاپ برای کارهای سبک هستش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط pedramshams [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حتی نسخه های گیمینگ هم در مقابل قدرت دسکتاپ حرفی برای گفتن ندارند.
اورکلاکینگ لپ تاپ هم فقط برای تست و گرفتن اسکور بیشتر هستش نه اینکه برای 24/7 استفاده بشه.:)
اگر دقت کرده باشید معمولا فرکانس های پردازنده های لپ تاپ حدودا نصف فرکانس پردازنده های دسکتاپ هستش.
به فرض ضعیف ترین i5 در دسکتاپ دارای فرکانسی حدودا 3GHz هستش در حالی که روی لپ تاپ معمولا فرکانسی بین 2.2 تا 3.2 گیگاهرتز داره.
این فرکانس کاری کم باعث میشه پردازنده قدرت کمی داشته باشه و پردازنده در اکثر مواقع زیر لود بره.
راه حل این مشکلات هم اینه که لپ تاپ جای خودش رو داره دسکتاپ هم جا یخودش رو داره.
اگر پروفمنس واقعی میخواین باید دسکتاپ بخرید.
با تشکر@};-
پ.ن :
دوستان لطف کنن از این دست سوالات رو در بخش مربوطه دنبال کنن
آخه مشکل اینجاس من اگه دسکتاپ میخواستم 4.5 میلیون پول پای بپ تاپ گیمینگ نمیدادم ، هزینه اضافی کردم که یه چیز خوب بگیرم دیگه والا سیستم قبلی خودم 3770k و gtx 680 بود که همه چیزو فورت میداد ولی به نسبت جابجایی و سفرهایی که دارم ناگزیرم لپتاپ داشته باشه . پس هیچ راه حلی نمیمونه ؟
با عرض سلام و وقت بخیر:)@};-
دوستان سعی کنند سوالات مورد نظرشون با عنوان تاپیک و بخش هماهنگ باشه.
پست های غیر مرتبط نیز حذف شدند.