شما با 15 و 20 فریم بازی میکنی؟؟؟؟ :applouse:
نمایش نسخه قابل چاپ
شما با 15 و 20 فریم بازی میکنی؟؟؟؟ :applouse:
منم فریمم کمه ۱۵-۳۰ متغیره گرافیکم 4870x2 هست :(
اول از اینکه شما چون کارت 4870x2 دارید و از دو تراشه سری 400 استفاده میکنه ...باید بگم این بازی (یا درایور های) حالت SLI و CrossFire و ساپروت نمیکنن. شما برای پرفورمنس بهتر بهترین درایور برای کارت دو GPU خودتون پیدا کنید. البته خدمتون عرض کنم شما از درایور 10.4 یا 10.5 برای کارتتون استفاده کنید ، اگر بهبود پرفورمنس داشتید که هیچ اگه نداشتید ..... از درایور 10.8 و آخرین درایور 12.11 بتا 6 هم میتونید استفاده کنید..درایور های زیادی امتحان کنید تا به بهترین پرفورمن برسید.....الان کارت شما در این بازی فقط به عنوان یک 4870 عمل میکنه ....نه دوتا 4870 ..!!!! البته این بازی به Ram بالایی برای بهتر فریم دهی احتیاج داره رم شما باید بالای 4 گیگ باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsen3d [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
جالب اینجاست روی یکی از سیستم های دوستم که 5850 داره فریم روی 60 قفله!!!!!! عجب چیزیه این 5850 :d
مرسی دوست عزیز من رم سیستمم ۴ هست مشکل اینجاست ویندز ۸ نصب کردم درایورش واسه سری ۴ نیومده اصلآ معلوم هست میاد نمیاد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما از درایور 12.11 بتا 6 استفاده هم نمیتونید بکنید چون سری 4000 و ساپورت نمیکنه....درایور 12.9 یا 12.10 و امتحان کن عزیز البته این درایور ها هم برای سری 5000 به بالا هستش..اما امتحانش ضرر نداره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsen3d [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من همه نسخه ها رو مثل 12.6 ، 12.7 بتا و 12.8 رو قبلا روی 4850 امتحان کردم. هیچ کدوم جواب نداد و نصب نشد. فقط 12.4 نصب شد که در حال حاضر به نظرم بهترین نسخه برای سری 4000 نسخه 12.4 HotFix باشه;)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی چه فایده...:( دیگه هرچی فعال ساز و پچ و درایور بیاد،دیگه دیر شده. بازی رو با تمام خوبی و بدی هاش تموم کردیم رفت.:|
رو کمترین تنظیمات بازی روون اجرا میشه اما بازی که نمیکنم خودم از سبک بازی هایی مثل call of و battlfield و medal خوشم میاد (FPS)نقل قول:
این بازی رو یکی از دوستان آورد برام گفتم بنصبیم ببینیم چطوریه اگه تنظیماتش رو بذاری رو کمترین که دیگه اصلا حال نمیده بازی کنی همین طوری ولش کردم عجیبه با اون مشخصات باید بازی راحت اجرا میشد!
منم با یه GTX560Ti که استفاده میکنه ، 48 تا 60 فریم میگیرم ؛ فقط دلم میسوزه که کارت دوم بیکاره ، حالا هم که بازی تموم شده و درایور هم بیاد فایده ای نداره .
ماله منم با تنظيمات اخر روي 30قفله نه بالا نه پايين!!فعال سازهاي ديگه رو هنوز تست نكر دم يه تست ميگيرم خبرشو ميدم