نمایندگی اصفهان نداره؟(نمیدونم چرا هر چیزی نمایندگیش میاد اصفهان بعد از یه مدتی از دست و دل وازیش کم میشه:d)
نمایش نسخه قابل چاپ
نمایندگی اصفهان نداره؟(نمیدونم چرا هر چیزی نمایندگیش میاد اصفهان بعد از یه مدتی از دست و دل وازیش کم میشه:d)
صبانت 256... تبریز
یه چیز برام جالب بود:
حدود دو سال پیش که با speed test تست گرفته بودم
grade A بهم داده بود و اشتباه نکنم بیشتر از 80% سرعت بهتر در ایران (البته اومنوقع سرعت دانلود 1.3 به بالا بود )
و الان grade C و 57% سرعت بهتر... ولی پینگو داشته باشین :دی
به هر حال این نشان از سرعت بهتر سرویسهای ایرانی هست در دو سال اخیر.. که کمی امیدوارم کرد
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
جالب اینجاست منم از صبانت سرویس دارم و سرعتم مثل شماست
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
منتهی من اشتراکم 1 مگ هست :|
دقیقاًنقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmaden [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سرعت سرویسهای صبانت یکیه!!!
تو شرکت 1 مگشو داریم اونم سرعتش همینطوره (مثل نت شما)
من پیشگامان دارم سرعت 512 کیلو بیت سرعت دانلودم 128 کیلو بایت هست البته 1 مگابیت هم شارژ کردم سرعت همین بود.(الان با وایمکس اومدم بعدا با دی اس ال Speed Test میگیرم میذارم)
فرشاد جان دقیقا باید از شرکت هایی خدمات گرفت که اصلا نام و نشانی ندارند،چیزی که من شنیدم و فهمیدم اینه که احتمال کم فروشی کردن در شرکت هایی که مشتری زیادی دارند به مراتب بیشتر از شرکت های بی نام و نشان هست و نکته ی مهم دیگر به دلیل کاربران کم این گونه شرکت ها شما پهنای باند بیشتری در اختیار دارید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پارس آنلاین سرویس ویژه 4.5MB طلایی سه ماهه 120گیگ ترافیک 310تومان که محشر است تو ساعت رایگان از ساعت 1بامداد تا 7صبح بدون افت سرعت با 450Kb دانلود میکنه.
عزیز فکر کنم لینک عکس شما یه مشکلی داره ...چک میکنید دوست عزیز....
ببین اصلاح شد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
- - - Updated - - -
ببین اصلاح شد.نقل قول:
اینم تست اینترنت من:
پیشگامان 512Kb: