خوشبختانه بنده اصلا این مشکل ها رو نداشتم،پینگم همیشه فیکس بوده و Time Out هم نداره.فکر کنم به خاطر استفاده از فیبر نوری به جای سیم مسی باشه.
نمایش نسخه قابل چاپ
خوشبختانه بنده اصلا این مشکل ها رو نداشتم،پینگم همیشه فیکس بوده و Time Out هم نداره.فکر کنم به خاطر استفاده از فیبر نوری به جای سیم مسی باشه.
علی حالا که تو این مشکلارو نداری احساس همدردی کن با ما فخر نفروش که :دی
منم این مشکلاتو دارم ... مخابراتی که برای من اصلا نوسان سرعت نداشت الان شدیدا نوسان داره ...
نمیدونم تا کی این مشکلات ادامه خواهد داشت ... مثل یه سریا..ل بی سرانجام شده قضیه adsl ما .... :|
نه حامد جان اختیار داری،شما آقایی عزیز دلی:xنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Classic [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
منظورم بیشتر سر این قضیه بود که دوران کابل های مسی تموم شده،شرکت های pap تجهیزات ارائه Adsl روی فیبر نوری را ندارند،اما مخابرات امکانات لازم را دارد.این بر می گرده به سیم کشی سیستم تلفن منزل که بیشتر منطقه ها در حال تعویض سیم مسی با کافوی نوری می باشند.
راستی مگه نگفتی منزل دوباره سیم کشی شده،اگر دوباره سیم کشی کرده باشند احتمالا از کافوی نوری استفاده می کنند،البته تمام مراکز مخابرات تجهیزات لازم را ندارند.
راستی یه نکته بگم، من با شرکت های شاتل و پارس آنلاینو و... که صحبت میکردم برای ADSL همشون میگفتن چون سیم کشیون فیبر هست سرویس نمیدن، اتفاقی آسیاتک هم تو مترو دیدم به اونم گفتم یه نگاه تو لیستش کرد گفت نه، ما به شما سرویس میدیم، ده تومنم دادم و زنگ زدن گفتم سه تومن دیگه هم کارت به کارت کن و .... رفتم این سه تومن هم دادم
یک هفته بعد زنگ زدن گفتن شما فیبر نوری هستید:| منم گفتم خسته نباشید خودم میدونستم، حتی به نماینده تونم تو مترو گفتم و .... خلاصه یه شماره کارت گرفت گفت پول رو برگردونه، نمیدونم دادن پولو ندادن، نرفتم ببینم ریختن یا نه
تازه میگفت یه شماره دیگه بده، که ببینیم میشه رو اون سرویس داد یا نه:| اونقدر فکر نکرده که بگه من رو این خط و آدرس میخوام، اگر همینجا دو تا خط داشته باشه، حب هر دوشون فیبر هستن:d
خلاصه حواستون باشه دیگه......@};-
علی جون رو همین مس هم میتونن تا 20 مگابیت پهنای باند بدن کرم از جای دیگسنقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شنیدی میگن
کرم از کنده بلند میشه !!!
دود از خودته !!!
اینو باید به isp گفت !!! :))
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
لول داداش یه چند ثانیه ای لیمیت کنی و بعد لیمیت رو برداری تا 2 مگ هم نشون میده :دینقل قول:
نوشته اصلی توسط livemydream [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
- - - Updated - - -
لول داداش یه چند ثانیه ای لیمیت کنی و بعد لیمیت رو برداری تا 2 مگ هم نشون میده :دینقل قول:
نوشته اصلی توسط livemydream [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز از سرور داخلی داری میگیری که پشیزی ارزش نداره
رو سرورهای دیگه ام امتحان کردم اکثرا همین حدود بوده
فقط حجم خورش بالاست :|