سلام من این سیستم رو با موفقیت نصب کردم ولی وقتی که میخواد بوت بشه این error رو میده Deteting Android ...found at/dev/sdb4 WARNING dell autodetectiom WARNING:RonMunitz:Unsupported dell ANDROID:rot@ronserver:# در ضمن لپ تاپ من dell 5110 corei7 ram6
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من این سیستم رو با موفقیت نصب کردم ولی وقتی که میخواد بوت بشه این error رو میده Deteting Android ...found at/dev/sdb4 WARNING dell autodetectiom WARNING:RonMunitz:Unsupported dell ANDROID:rot@ronserver:# در ضمن لپ تاپ من dell 5110 corei7 ram6
با سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin008 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
1- سیستم عامل را روی فلش مموری نصب کردید یا هارد ؟
2- اگر روی هارد نصب میکنید موقع نصب باید درایو هارد را با ext3 فرمت کنید
عرفان جان نسخه Pc ۴.۱ نیومده؟
نه امین جان هنوز به این صورت که بشه از طریق بوت نصب کرد نیامده. ولی SDK اومده که تو محیط ویندوز اجرا میشه البته سرعتش خیلی کمه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amin_CaraGT2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sent from my XPERIA T - LT30i using Tapatalk 2
عرفان جان sdk کلا کنده؟:)
بله حسین جان. Sdk رو برای نوشتن برنامه ها و تست گرفتن از آن ها استفاده میکنند نه برای استفاده روزانه
اول سلام به مدیریت محترم ویه خسته نباشین به همه دوستان یه چند تا سوال داشتم اول اینکه من اندرویدو رو هاردم نصب کردم بدون اینکه فرمت درایو عوض کنم یعنی همون ntfsهستش تا اینجا مشکلی نیست وقشنگ بوت میشه ولی وقتی بازی نصب میکنم نصب میشه ولی اجرا نمیشه یه بازی هواپیما نصب کردم که حجمشم 40مگ بود نصب شد ولی اجرا نشد بعدش اینکه ایا میشه همونطوری که تو 7من از طریق بلوتوث گوشیم میرم اینترنت تو اندرویدهم برم البته امتحان کردم ولی نشد ممنون میشم اگه جوابمو بدین با تشکر از دوستان
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط alighaffari [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این نسخه به دلیل ندلشتن OPEN ES 2.2 قادر به اجرای همه بازی های 3 بعدی نیست.
شما برای اینترنت میتوانید از Wireless استفاده کنید چون در آندرید بلوتوث به عنوان Clinet عمل میکنه نمیتوانید از آن اینترنت دریافت کنید.
موفق باشید
Sent from my XPERIA T - LT30i using Tapatalk 2
دستت درد نکنه عرفان جان
خیلی مخلصیم :x
خواهش میکنم عزیزم @};- کار خاصی نکردم :x