سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط hrbarzamini [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چون بقیه پست هارو نمی خونید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط hrbarzamini [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چون بقیه پست هارو نمی خونید
دوست عزیز منظورتون رو نمی فهمم . من از 2 تا 7 رو براحتی دانلود کردم ولی یک دانلود نمی شه واضح تر می گید اگه زحمتی نیست؟؟
دوست عزیز ...نقل قول:
به دلایلی پارت اول مورد دارد و قابل دانلود نیست ...
لطفا دیگر سوال نفرمایید ...
با تشکر @};-
اینم یه ورژن جدید تر link مستقیم از خود سایت android-x86-4.2
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-@};-@};-
سلام
لینک فایل 1 کار نمی کند و میگه چنین آدرسی موجود نیست، لطفا مسیر فایل را اصلاح نمایید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mrttz82 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز به پست شماره 206 مراجعه کنید کل فایل iso رو دانلود کنید
لطفا وقت برای خواندن پست های قبلی هم بگذارید
مرسی :))
دیگر نیاز به پاسخ نیست، لینک کستقیم شما را دیدم
با سلام و خسته نباشید پارت اول ایمیج فایل قابل دانلود نیست و فایل نات فاند میدهد لطفا لینک را اصلاح نمایید
با تشکر
سلام.سیستم عامل رو نصب کردم ولی اون قسمتی که گفتین فایل ها رو از روی فلش میخونه کار نمیکنه.یعنی نمیدونم کدوم قسمت فلش فایل هامو بزارم که بخونه.راهنمایی کنین
با سلام ...
پست استارت ویرایش شد و لینک کمکی نیز افزوده شد تا از پرسشهای پی در پی دوستان جلوگیری بشه ...
با اجازه دوستای گلم هم چند مورد از پست ها حذف شدند @};-
با تشکر و احترام @};-
میشه روتش کرد
تمام مراحل درست انجام میشه ولی در آخر گزینه setup wizard نمیاد که من فعالش کنم! لطفا راهنمایی کنید
آقا خیلی ممنونم فقط یک سوال داشتم در آن قسمت از نصب که فرمودید مقدار درایو مجازی را از 512 به 2047 تغییر دهیم اگر فلش 16 گیگ استفاده کنیم باز هم محدودیت تا 2047 است و اگر نیست تا چقدر می توانیم افزایشش بدهیم باز هم تشکر:d
سلام عاغا این تو صفحه سیاه اولی که پرت ها رو شناسایی میکنه گیر میکنه مشکل چیه بنظرت
برادر من عزیز من این لینک دانلود که مشکل داره
درستش کن دیگه
دوست عزیز لینک دانلود مشکلی نداره...نقل قول:
نوشته اصلی توسط satado [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من همین الان تست کردم..
سلام نصبش کردم پیغام روت میده و بالا نمیاد چیکارش میشه کرد
man hamaro nasb kardam vali marhaleye ghable SETUP wizard sistem amel nemiyad bala
من روی لپتاپ دل نصب کردم که مونیتورش لمسیه
موقعی که با virtual نصب می کنم لمسی کار می کنه ولی موقعی که از بوت روی هارد نصب می کنم لمسی کار نمی کنه
درایوری چیزی داره که بتونه لمسی رو شناسایی کنه؟
سلام با عرض خسته نباشد
آقا ما به یه مشکل خوردیم وقتی تمام حرکتایی که فرمودید رو زدیم رسیدیم به قسمت بوت فلش مینویسه توی صفحه داس مانند یه چیزایی مینویسه بعدش شروع میکنه به.............................................. .........................این حرکت حالا موندم من چه حرکتی بزنم، در ضمن عرض کنم هم تو سیستم pc و تبلت تست کردم
سلام من نصب میکنم و آخر سر که شما گفتین Use by default for this action را تیک بزنین اون صفحه نمیاد مستقیم میر صفحه اصلی چیکار کنم؟
و اینکه گفتین نرم افزار اندروید رو به فلش بزنیم با برنامه open manager باز کنیم که اون هم در لیست نرم افزار ها نیست؟؟
لب تاپ من asus n53s ، 64 bit
ممنون میشم سوال ها رو جواب بدید!
با درود و سلام
بنده از کامپیوتر با cpu
64 بیتی استفاده میکنم
در این صورت باید چیکار کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid26 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اقا کسی نبود سوال منو ج بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:|
سلام
اقا من تمام مراحل رو درست رفتم همه هم همونطوری بود که گفتید.روی فلش نصب کردم فرمتش هم fat32 گزاشتم مرحله اخر نصب هم میاد که میگه لود android یا rebote وقتی ریست میکنم و فلشو انتخاب میکنم برای اجرا شدن تو بوت پیغام missing operating system میده چیکارش کنم.:((
راستی یبار دیگه نصب کردم ولی این بار تو گزینه اخر لود اندروید رو زدم که اجرا شد و مشکلی نداشت و لی بعد از خاموش روشن کردن باز همون اشه و همون کاسه .
ببخشید یه سوال دیکه من رو سیستمم بلوتوث دارم ولی تو اندروید اجرا نشد مشکل از مجاست؟
cpu I7
ram 4g
usb dik 4g trancend
@};-ممنون میشم دوستان کمکم کنند@};-
سلام @};-
کلا بی خیال آندروید روی پلتفرم intel و amd باشید
نسخه رسمی که عرضه نشده
••هرکاری هم بکنید باز یه مشکلی هست
ممنون از مطلب مفیدتون@};-@};-
سلام برنامه ی open manager در لیست برنامه ها نیست:((:((:((
سلام شما گفتید سیستم عامل آندروید 4.0.4 ولی این که 4.2.1 و توی این ورزنopen manager نداره
همه مراحل انجام دادم و بعد از بوت کردن فلاش در قسمتی که مینویسه ادروید اونجا دیگه بعدش هیچی نمیاد
سلام دوست عزیز من طبق دستور آموزش و بدون مشکل اندروید را روی فلشم نصب کردم و بعد از نصب از بایوس بوت را روی فلش گذاشتم اما اندروید بالا نمیاد یعنی فلشم بوت نمیشه و میره یک راست توی ویندوز سون گفتم شاید در هنگام نصب فرمت قت 32 را باید عوض کنم درسته ؟
داداش لینک خرابه خاهشا درست ش کنید
دوستان عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط farid3sot [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این تاپیک به جهت تصحیح لینکهای دانلود تا اطلاع ثانوی بسته می شود. @};-@};-
اندروید 4.4 کیت کت نسحه رسمی برای PC و LapTop منتشر شد
لینک دانلود:
روش نصب مانند پست اول میباشد