سلام.وقتی همه ی فایل هارو دانلود کردم باید همه رو باهم روی cd رایت کنیم؟راستی وقی داره سیستم عامل نصب میشه روی فلش نصب میشه دیگه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.وقتی همه ی فایل هارو دانلود کردم باید همه رو باهم روی cd رایت کنیم؟راستی وقی داره سیستم عامل نصب میشه روی فلش نصب میشه دیگه؟
شما فایل ها رو بزار بقل هم بعد پارت اول را اکسترکت کن تا یه قایل iso بت بده. بعد فایل رو با خود ویندوز روی cd رایت کن. خودتون باید درایو رو انتخاب کنید تا روی فلش نصب بشهنقل قول:
سلام اقا عرفان، تو مرحله اخر بعد از این که من 17-07-2012 Android-x86 رو انتخاب میکنم سه خط کد میاره که سومیش میگه no suport this cpuنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سی پی یو من AMD Athlon 7450 dual-core processor 2.40 GHz هستش یعنی amd رو ساپورت نمی کنه؟
با بعضی از پردازنده های amd مشکل دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط koohyar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون بابت آموزش مفیدت
- - - Updated - - -
ممنون بابت آموزش مفیدت
سلام
من روی vmware نصبش کردم.
با سلاممن روی فلش نصب کردم فقط بعد از نصب سیستم عامل بوت نمیشهبعد از پیغامDetect androidیه خط تیره سفید رنگ در گوشه بالا و سمت راست مانیتر به طور ثابت قرار می گیره و دیگر هیچ اتفاقی نمی افتهمشخصات کامپیوترCpu: intel 3.07 GHZ
Ram: 256 mb
راستی کامپیوتر با معماریx86 یعنی چه؟ممنون میشم اگر راهنمایی کنید؟
سلام دوست عزیز.نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.sarrailloo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
رم سیستم شما برای اجرای اندروید 4.0.4 بسیار ضعیف میباشد به همین دلیل موقع Load کردن فایل های سیستمی دچار مشکل میشود و سیستم عامل بوت نمیشود.
منظور از x86 همان پردازنده های دسکتاپ و لپ تاپ هست.
تشکر از پاسخ سریعتان. روی dell inspiron5520 با ویندوز سون 64 بیتی میشه نصب کرد؟
برای لپ تاپ شما باید نسخه مخصوص را دانلود کنید. از این لینک دریافت کنید: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.sarrailloo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]