پ اي جوره!!!!
راستي من هر كاري مي كنم ماونت نميشه تو Virtual Box... ميشه يه خورده بيشتر توضيح بدي؟؟؟ آخه من خيلي خود اين كار نكردم. بيشتر با VMWareكار كرده بودم/
نمایش نسخه قابل چاپ
پ اي جوره!!!!
راستي من هر كاري مي كنم ماونت نميشه تو Virtual Box... ميشه يه خورده بيشتر توضيح بدي؟؟؟ آخه من خيلي خود اين كار نكردم. بيشتر با VMWareكار كرده بودم/
نميشه فول اسكرينش كنيم با همون كيفيتي كه داره؟؟؟ چون فول اسكرين اصلي 800*600 هست.
آقا سایت [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] نسخه 4.2 رو گذاشته. و یه چیزی. رو سیستمم فوق العاده کند اجرا میشه! اگه رو هارد نصب کنم امکان داره سریع شه؟
مستر رضا .. اون ورژن 4.2ش اصلا كار نمي كنه.. من همه نسخه هاش رو گرفتم!! فقط همين 4.0.4 كار مي كنه
با فلش نصبيدي؟؟؟ به خاطر اونه.. به نظر منم رو هارد سرعتش بيشتر باشه.. برو با Virtual Boxنصبش كن - بي دردسر سرعتش خوبه..
سلام. نگفتي مستر عرفان؟؟؟
چكارش كنم VirtualBox رو؟؟ چه جوري ماونت كنم كول ديسك رو؟؟
راستي چرا ليست درايور ها رو تو قسمت نصب نمياره؟؟؟ من سه تا درايو دارم كه البته تا خرخره پرن!!! اونا ديگه چرا نميان؟ هارد داخلي رو نميشناسه؟؟؟
آيدي نداري من بيام دو دقه دوكلام حرف حساب بزنيم خود هم؟؟ به خدا دارم ديوونه ميشم!!!
بیا عزیز اینم ID من :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoolsn2013 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فردا در خدمتم.
عزيزم! سوالاي الآنمو كه مي تونستي جواب بدي!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما فردا تشریف یبارید یاهو براتون کامل توضیح میدم. چون من هر جا رو راهنمایی میکنم با یه جا دیگه به مشکل یرمیخورید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoolsn2013 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ساعت چند؟؟؟
:| از ساعت 9:30 لغایت 22:00 بنده در خدمتم :دینقل قول: