اسم نرم افزار radeon هست احتمالا" با رمهای amd radeon که قابلیت اورکلاک دارند سازگار باشه
این نرم افزار در قسمت محصولات رم amd هست
میتونست اسمش رو بگذاره amd ramdisk نه amd radeon ramdisk
نمایش نسخه قابل چاپ
اسم نرم افزار radeon هست احتمالا" با رمهای amd radeon که قابلیت اورکلاک دارند سازگار باشه
این نرم افزار در قسمت محصولات رم amd هست
میتونست اسمش رو بگذاره amd ramdisk نه amd radeon ramdisk
در سایت AMD گفته شده که با تمام مدل های رم های مختلف سازگاری داردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rezasam1 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مال من موقع اجرا error hardware میده که ignore اش میکنم بعد وارد برنامه میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگه کسی درایو با فرمت NTFS هم خواست می تونه گزینه ی unformated رو انتخاب کنه و از disk management به صورت دستی NTFS فرمت کنه (100mb~200mb پر می شه)
اگه دوستان license یا k*e*y*g*e*n یا ک*....*ر.....*ک هم پیدا کنن دیگه عالی میشه
خیلی ممنون عرفان جان دستت درد نکنه......:x
بعضی وقت ها پیش میاد سرعت هارد دیسک مهمتر از سرعت سیستم هست و عامل محدود کننده میشه. تو اینجور موارد از دست دادن کمی ار ظرفیت رم زیاد بچشم نمیاد.
نرم افزارهای مشابه قبلا هم بودند ولی برند این نرم افزار اعتبارش رو بالاتر میبره
درسته پژمان جان اما فضایی که از رم اشغال میکنه در هنگام بازی ها ایجاد مشکل خواهد کرد...در یکی از پست هام اشاره کردم....23 درصد اشغالی رم در حالت معمول کجا ، 58 درصد اشغالی رم در حالت بیکار کجا......البته اگه درایور مجازی که ساخته شده رو خالی بذاری مشکلی پیش نمیاد.
من برای آزمایش 2 گیگ فضا ساختم Flash Professional CS6 رو هم در داخلش نصب کردم هیچگونه افزایش سرعتی در نصب نداشت
اجرا هم کردم مثل حالت قبل باز میشه و پروژه باز میکنه
احتمالا" با سیستم من تاثیری نداره یا ممکنه با سندی بریج ها بهتر کار کنه
سلام خسته نباشید
برنامه دانلود نمیشه و error 404 میده یه فکری بکنید لطفا:(
احتمالا تغییر نسخه داشتند، لینک اصلی نرم افزار:نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza.2630 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
لینک دانلود جدید (اگر درست گذاشته باشم):
شرمنده چند تا سوال
1 من فعلا 12 گیگ رم رو سیستم دارم (4گیگ یه مدل و 8 گیگ یه مدله دیگه ) مشکلی پیش نمیاد
2 این درایو رو که ایجاد کنم توش بازی نصب میشه چون بازیهایه الان دیگه زیره 2 3 تا dvd نیستن
3 اگه بازی داخلش نصب نشه افزایش کارایی ندارم
4 بعد از ریست شدن مشکلی پیش نمیاد
مثلا اطلاعات پاک شه
ممنون