سلام حسین هستم 24 سالمه از کرمانشاه
راست و حسینی تو زمینه سخت افزار غیر از اسماشون چیزی بلد نیستم :d امیدوارم از محضر اساتید اینجا بتونم استفاده کنم و مطالب زیادی یاد بگیرم @};-
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام حسین هستم 24 سالمه از کرمانشاه
راست و حسینی تو زمینه سخت افزار غیر از اسماشون چیزی بلد نیستم :d امیدوارم از محضر اساتید اینجا بتونم استفاده کنم و مطالب زیادی یاد بگیرم @};-
سلام بنده عضو جدید هستم
حالا خودمو معرفی کنم فکر نکنم کسی بشناسه
مجتبی از اهواز
گردنت بشکنه با خبر کردنت علی:دی کاربر Ousk قرار بود بی خبرمون نذاره:دی
فقط یه مشکل دارم به هیچ کس نمی تونم پیام بدم :|
سلام خوش اومدی. به علی سلام برسون بگو دیگه نمیاد اینورا:)
بش پیامک دادم میگه الان تو کار کالاف دوتی ام :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط sMohammad [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ما رو باش رو دیوار کی یادگاری نوشتیم:|
سلام مجتبی جان
خوش اومدید :)
محدودیت پیام خصوصی تون بعد از 5 پست خودکار حذف می شه...
تشکر ولی قرار نیست که این 5 تا اسپم باشه:دینقل قول:
نوشته اصلی توسط Olesius [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ramin.cybran کجاس ندیدمش :دی
ایشون منو نمیشناسن فقط از مقاله هاشون توی HotOverclock خوشم میومد
آقا خوبی بدی دیدید حلال کنید
یه مدت نیستم بعدا دوباره با قدرت برمیگردم قابل توجه فرشاد جان agent 47 با اون تایتانش;)
سلام دوستان و همکاران گرامی ، این پست برای معرفی خودم نیست ، معرفی یکی از دوستان و همکارن عزیزمون هست که شاید همگی بشناسیدش ، اما من بیشتر شناختمش ، یک دوست مهربان ، با محبت ، با معرفت ، که اصلا توصیف نشدنی هست امروز من فوق العاده سوپرایز شدم با محبت ایشون.....
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
محمود عزیز همکار انجمن ، بسیار از شما ممنونم ، و نمیدونم محبت شما را چگونه جبران کنم ، فقط کمترین کارم این بود که با زدن این پست در مقابل دیگر کاربران و مدیران از شما بخاط محبتتون تشکر کنم@};-
امروز تلفنی با آقا محمو صحبت میکردم ، و ازشون خواستم اگر گذرش به بازار کامپیوتر میوفته برام یک خمیر سلیکون مرغوب بگیره تا آخر هفته همدیگرو ملاقات کنیم تا ازشون تحویل بگیرم ، اما ایشون گفتن خمیر CPU مدل NT-H1 دارن که مقداری استفاده شده و هنوز میشه ازش استفاده کرد ، محبت کردن برام پیکش کردن ، هزینه پیک و که اصلا نگفته و من و شرمنده کردن ، خمیر سیلیکون به دستم رسید اما مسئله ایی که من و سوپرایز کرد همراه خمیر سیلیکون یک کتاب شعر بود که واقعا شکه شدم ( من خیلی شعر دوست دارم ) نمیدونم محمود جان از کجا میدونست ، ایشون میتونست اصلا برام خمیر و نفرسته ..جدا از این مسئله یک کتاب شعر هم برام هدیه فرستاد ، اصلا باورم نمیشد....
محمود جان دوست مهربان من ازت خیلی ممنونم ، روز خیلی زیبایی و برام ساختی..........:x
@};-@};-
با سلام خدمت همه دوستان OCH.
کوچیک شما بنده علی کازر هستم بچه تبریزم.
20 سالم هست.
بنده علاقه خاصی به خرابکاری دارم دو هفته پیش گوشی نازنینم رو زدم کرنلش رو داغون کردم ولی خب درستش کردم.
کلا به چیزایی که استرس آور باشه علاقه دارم مخصوصا اورکلاک.
تو اولین تجربه تو اورکلاکم جایی که امین نادری عزیز رو ایر به CPU 1.7 دادن بنده با کمال بی خیالی ولتاژ 1.91 دادم تازه بعد تست فکر کردم که بازم کمه رفتم یکم دیگه هم ولتاژ دادم!!!
خب چی کار کنیم دیگه تجربه که نیست سیستم در عذاب هست!:d
بنده دانشجوی سال آخر رشته مکانیک خودرو هستم.
ولی به سخت افزار کامپیوتر و موبایل علاقه زیادی دارم.تو هر کاری که توش کارایه غیر استاندارد باشه پایه ام.
از دست کاری خودرو بگیر تا همین جا دادن 2 تا پاور تو کیس اونم به جای DVD رایتر!:d
در فروم قبلی هم آگر خاطرم باشه عضو بودم منظورم هات اورکلاک هست.البته بیشتر می خوندم تا بنویسم.
بنده اطلاعاتم در ضمینه اورکلاک بدک نیست کار خودم رو را میندازم ولی با آشنایی با این سایت و چند سایت دیگه تو سخت افزار چیزای زیادی یاد گرفتم.
تو زمینه برند هم به برند های ایسوس و کارت های MSI و گوشی های سونی علاقه شدیدی دارم.
سلام.محمد رضا کهزادی هستم.ساکن تنکابن.معمار و آرتیست گرافیک سه بعدی.به خاطر بحث رندرینگ با اورکلاک آشنا شدم.خوشحالم که این تکنیک تو ایران انقدر پیشرفت کرده :)
ایشون از دوستای گل بنده هستن
امیدوارم تو جمع ما بهت خوش بگذره داداش :دی@};-
با سلام
من هم تازه میخام از این سایت پر محتوا استفاده کنم
کلا عاشق سخت افزارهای جدید از شرکت اینتل هستم
سلام،
امیر هستم، بچه اورمیه، 28 سالمه، مهندس عمرانم، از اینکه تو جمع شما هستم و از آشنایی با تک تک شما دوستان عزیزم خیلی خوشحال و خوشوقتم.
علاقه مندیها: گیم، آسمانخراش، Telekinesis، کیک بوکس، The Secret، ماشین (صرفا BMW)، ماوراطبیعه و نیروهای ذهن
درود دوستان گل روزگار
امیدوارم هرجا هستید حال همتون خوب باشه
حمیدرضا هستم
نظری
تو26 سالم
ساکن اصفهان
از طایفه دلیرمردان ایران بختیاری هستم!
مهندس کامپیوتر نرم افزار میخوندم فعلا منتظر نتایج ارشد هستیم!احتمال 90درصدتهران قبول بشیم!
تو همه فروم ها بودم و هستم توی hot هم بودم ولی یوزرم یادم نمیاد!(نخندین)
نمیدونستم اینجا تشکیل شده دوست خوبم مهدی موسمی خبر دادن!
بیشتر تو فروم لیون بودم
عاشق سخت افزار بی نهایت زیاد
مودینگ کیس
نیتروژن که دیگه جای حرف نداره!
منتظرم دستم برسه یکم باهاش بازی کنیم:d
اورکلاک هرچی دستمون بیاد یه دستی بهش میکشیم!
تو بازار طالقانی اصفهان درخدمت هستیم
پشتبانی واحد انفورماتیک یه چندتا شرکت رو دارم دستی بهشون میکشیم برای گذران عمر البته چیزی بهمون که نمیدن!
توورزش ها ، رزمی یه دستی داریم و درجه مربی گری تکواندو رو داریم بعد15 سال
عاشق رئال مادرید و پرسپولیس و تیم ملی.....هادی ساعی
خیلی خوشحال هستم که تو جمع بچه های ناب ایران زمین هستم!
امیدوارم دورهم بتونیم چیزای جدید یاد بگیریم درکنار دوستی و محبت!
خوش باشید و ایام به کام@};-
من هم رضا هستم
بچه کرمانشاه :) دانشجوی مهندسی مکانیک بناب !
در کل عشق سخت افزار و اپل هستم . سخت افزار جدید ببینم قلبم تند میزنه ! :)) قطعه هم باشه اورکلاک میکنم (فعلا که نیست !!! )
بهترین سیستمی که داشتم sabertooth p67+2500k+gtx 480 (با همین مین کاپ سومی رفرنس کلاک رو گرفتم برا تیم هات اورکلاک خدابیامرز!) بود که مفت فروختم الان میخوام 1150 ببندم
خوب منم خودمو معرفی کنم:d
تهمورث هستم ، 19-20 بچه مشهد.ولی الان تهرانم.کمی مغرورم .
خوره ی گیم ، موزیک ، کتاب ، فیلم . انیمه
از 3 سالگی با سگا شروع کردم به بازی کردن تا الان که دیگه ... بازی های مورد علاقمم WoW Starcraft Witcher Dragon Age و کلا" هر چی RPG و MMO هست.موزیکم خیلی گوش میدم سبک مورد علاقمم الترنتیو ، پروگرسیو ، ایندوستریال راک و متال ، بلک متال ، گاتیگ و سمفونیک.کتابم خیلی می خوندم حدود 2000-3000 تا کتاب داشتم ولی الان سه سالی میشه که خوندنم کم شده.کتاب مورد علاقمم تن تن.تو کاره فروش فیلم بودم قبلا" تا دلت بخواد فیلم داشتم ولی الان دیگه اون کارو نمی کنم ، بهترین فیلمم می تونم بگم The Shadow بود.انیمه هم خیلی وقت نیست شروع کردم ، حدود سه ساله از ترانه ی پریان شروع شد.فن دو اتیشه ی دث نوت و کارای استاد میازاکی هستم.توی امر اورکلاک هم تازه کارم ، انشالله به زودی قوی تر میشم.
از دروغ و زیر آب زنی هم به شدت بدم میاد ، توان شنیدن حرف زورم ندارم هر کسی بهم زور گفته جوابشو دادم.
آهان یادم رفت ، املام خیلی ظئفح !
در حاله حاظرم کارشناس فروشم.
فعلا".
سلام دوستان
من محمدرضا هستم 24 ساله از کاشان
دیروز اتفاقی این انجمن رو پیدا کردم تعجب کردم یه سری از اسم ها واسم آشنا بود بعد فهمیدم خیلی از اساتید از هات اورکلاک اینجا هستن .. ! عالیه واقعا @};- تشکر
سلام ...ناصر هستم 21 سالمه از تبریزم...عاشق گیم و فیلم وکتاب(شیمی)وموزیک (نه هر جلف بازی) وبوکس هستم ...عاشق دس پخت مامانم:)
دانشجوی سال اخر مهندسی شیمی از دانشگاه تبریزم ... ...عاشق ..گیمم..حدود15 ساله بازی میکنم.اواخر rayman رو بازی کردم که از اینجا دانلود کردم عالی بود....خوره کتاب دارم .کتاب نخونم شبم روز(برعکس گفتم چون شبا کتاب میخونم...ای میچسبه حتما امتحان کننین) نمیشه ...سخت افزار رو به شدت دوس میدارم مخصوصا کارت گرافیک رو ...اور کلاک میکنم... در حد فعلا ابتدایی...عاشق متال هستم ..مخصوصا التر نیتیو و اینداستریال و بلک و دث متالم....فن دواتیشه متالیکا هستم... وهمینطور آرچ انمی... وو و مخصوصا رامشتاین...بعد چی موند !! ورزشش هم میکنم یه 5.6 ساله بوکس کار میکنم .....عشق ماشینم ...معمولا امریکایی و ایتالیی مث لامبورگینی و شلبی ....تو کار طراحی سایت ووبلاگ هم هستم...سمفونیک وگوتیک رو هم گوش میدم مخصوصا ..evanescence ..عاشق فیلم knowing هستم... بازی نیکولاس کیج رو دوس دارم... وهمینطور هم کارای جیمز کامرون رو از دس نمیدم....الانم دارم برا ارشد میخونم.......100% تهران قبول میشم...سوالی بود در خدمتم.اوففففف خسته ششدم!!;):-*ا
نام : سینا
نام خانوادگی : پ افشاریان
متولد : 07/03/1367
ساکن : اورمیه
علاقه مندی ها : رایانه - اینترنت - موبایل - ریاضی - فوتبال - آمار - ورزش
ورزش های مورد علاقه : فوتبال - شطرنج - والیبال
تیمهای مورد علاقه : تراکتورسازی - استقلال - بارسلونا - منچستریونایتد
محل زندگی : موبایلستان
سلام
دیدم همه خودشون رو معرفی کردن، گفتم منم خودم رو معرفی کنم.....(به قول علی آقا، آرشیو بشه برای آیندگان :d)
اسمم که معلومه :|
بچه تهرانم ولی 12 سالی هست که کرج هستیم
دانشجوی رشته ی حسابداری هستم....میخوام در آینده یه اختلا.ص مشتی بکنم :d
عشق بازی های به اصطلاح تفنگی دارم :دی ... سخت افزار رو دوست دارم ولی عاشقش نیستم و اور کردن و ... در حد تفریح و یادگیری انجام میدم.
خیلی خیلی زیاد موزیک گوش میدم....ولی فقط بی کلام و سنتی.
تو این سایت هم خیلی ها هستند که خیلی خیلی دوستشون دارم و همیشه کمکم کردن:x
همین دیگه...طولانی نشه.@};-
خب منم یکی دو ماهی میشه برگشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ROULY [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کلا هفت هشت ماهی نبودم یعنی سیستم نداشتم:)
فرشاد میدونه قضیه رو!!
تایتان هم نخرید 780 خرید بالاخره..
روح اله هستم ساکن زرین شهر اصفهان
28 سالمه و متاهلم
اپراتور ایستگاه برق فشار قوی هستم با چیزی حدود 400هزار ولت برق سروکار داریم:|
از 5 سالگی تا الان بازی میکنم همه کنسولا رو هم داشتم:x
منم عاشق سخت افزارم و دوست دارم به روز باشم البته اگه بودجه و البته خانمم اجازه بده:d
توی هات آور هم بودم اینجا هم میام هم یه چیزی از دوستان یاد بگیرم و هم سرگرم بشم
خیلی از دوستام و فامیلامونم با گیم و سخت افزار آشناشون کردم
ولی چند وقتیه اون حس بازی کردن هم ندارم نه اینکه وقت نباشه بیشتر مشغله زندگی باعث شده دیگه اون حس و حال قدیم رو نداشته باشم
سلام
وحید سرابندی هستم 31 ساله از زاهدان کاربر کمی :d قدیمی اورکلاک و البته دوستدار دوستان و اساتید این سایت هم از همون قدیم بودیم و هستیم همچنان
ناظر خطوط شبکه تغذیه و توزیع گاز استان سیستان و بلوچستان و البته متاهل هم شده میباشیم :d
اون قدیم ها دستی در اورکلاک داشتیم و بعد از مدتی که در اوج بودیم کشیدیم کنار و به زندگی عادی مشغول شدیم ولی شاید یک روز بازهم برگشتیم ;)
ارادتمند وحید
سلام آقای سرابندینقل قول:
نوشته اصلی توسط ViViD [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از این ورا؟ بابا دم شما گرم ما دو ساله داریم فعالیت می نماییم :d :-p
خوش اومدی وحید جان :x
بنده هم مهدی هستم .تهران . 20 سالمه . کارم تعمیرات سخت افزاره ... فیلم و سری ال آمریکایی زیاد نگاه میکنم ... 3 ترا بایت آرشیو فیلم دارم ... رئال مادرید رو عشقه ... عاشق سیستم های ایسوس م ... و مخلص شما ...:d
سحر 27 کرمانشاه
سلام
وحید هستم 18 سال دارم و عاشق بازی و کامپیوتر هستم انشالله اگه خدا بخواد سیستم جدیدی می گیرم الان سیستم ای امدی دارم فعلا که بیشتر بازی ها جواب میده ولی این آخرها یکم کم آورده زور میزنه تا بازی جواب بده
امیدوارم از سایت خوبتون بیشتر چیز یاد بگیریم ممنون
خدمت استاد وحید VFSDF هم خیلی ارادت داریم که معرف من به این سایت خوب شدند.
درود بر دوستان عزیز
سعید اعظمی هستم
۲۸ ساله
ساکن فعلی انزلی
کارشناسی ای تی
بچه های قدیمی منو میشناسن تو هات فعال بودم یسری شلوغ کاری هایی هم اواخرش کردم که عذر میخوام بشدت از همه.علاقه شدیدی به سخت افزار و بشدت به دنیای گنو دارم.
این سایت و تمامی سایت های فارسی زبان فعال در هر زمینه تخصصی جزو بهترین داشته هامون هستند .ممنون از مدیریت و کاربران سایت که همچین سطح علمی رو فراهم کردن دست همتون رو میبوسم .دلیل کم کاری هم فقط بخاطر کرده های قبلی هست باز ببخشید منو.
امیرحسین آریایی هستم.علاقه زیادم به کامپیوتر و سخت افزار از سالهای خیلی دور آغاز شد.مهر امسال میرم توی 29 سال.از کلاس سوم ابتدایی که با شرکت فیلم سازی داییم توی همدان آشنا شدم و یکی از خاله هام که اون سالها در کانون مهدیه همدان کامپیوتر تدریس می کرد،منو با خودش میبرد.کم کم تشنه این علوم شدم تا اینکه دیپلمم رو در رشته های الکترونیک و کامپیوتر گرفتم.تحصیلاتم در زمینه های سخت افزار و نرم افزاره منتهی همچنان فقط و فقط به سخت افزار اهمیت میدم.عشق واسه من توی سخت افزار معنی میده.تنها کاریه که توش تخصص دارم.6 سال سابقه کار در خدمات پس از فروش سام سرویس رو دارم.در زمینه تعمیرات it و صوتی و تصویری.در تمام علوم یک پایه به اسم کامپیوتر و سخت افزار خوابیده.از پیدا کردن اعداد اول در ریاضی تا پزشکی و...هیچ کس اون قلب رو نمیبینه ولی شماها و بنده میبینید.سخت افزار مهم ترین علاقه زندگی منه.اعتیاد به فروم های سخت افزاری رو نمیشه ترک کرد.خوشحالم که در کنار دوستان هستم.
سلام محسن هستم
متولد 67
مهندسی برق دانشگاه کاشان
موضوع مورد علاقه رباتیک
م : emad shojaee
متولد : 16/08/1379
ساکن : mashhad
علاقه مندی ها : سخت افزار - اینترنت - بازی - فیلم و سریال
ورزش های مورد علاقه : فوتبال - پینگ پنگ - شنا
تیمهای مورد علاقه : man city ایران
بازیکن مورد علاقه : khodam D:
بازی مورد علاقه : fifa
نام : حجت
متولد : 66 خدا قبول کنه 29 ساله مجرد معلق حیرون
ساکن : بیرجند
علاقه مندی ها : سخت افزار با تکنولوژی خیلی بروز . اینترنت نامحدود . صحنه های طبیعت ساخته شده تو تست های موتورهای بازی سازی. از آخر یه بار کیفیت rec.2020 رو تجربه میکنم . دیدن کلیپ های جهان هستی .
ورزش های مورد علاقه : فوتبال والیبال
تیمهای مورد علاقه : پرسپولیس
بازیکن مورد علاقه : مرحومین رونالدوی کبیر . زیزو . شاعر فوتبال . رائول گنزالس بلانکو . روبرتو کارلوس
بازی مورد علاقه : هر چی گرافیک بهتر
t.A.T.u سابق تو هات اور هم بودم
ارادتمند همه دوستان
سلام
آرش هستم
43 ساله
تهران زندگی می کنم
رویای یک محیط زندگی کاملا دیجیتالی رو دارم و سعی می کنم اون رو به حقیقت نزدیک کنم.
عاشق بازی های کامپیوتری هستم.
نام : امیر
نام خانوادگی : پرنیان
متولد : 1364
ساکن : تبریز
علاقه مندی ها : نرم افزار - اینترنت - بازی مخصوصا IGI - فیلم و سریال(زبان اصلی)
ورزش های مورد علاقه : شنا - پرورش اندام(اموات) - دوچرخه سواری - تنیس - کوهنوردی - بوکس
تیمهای مورد علاقه : تراکتورسازی -رئال مادرید
بازیکن مورد علاقه : مسی
بازی مورد علاقه : IGI 1 - IGI 2 (تا حالا چند بار هر دوشونو تموم کردم دوباره از اول بازی کردم، سیر نمیشم که !!! هر بازی هم بیاد این دو تا جای خودشونو دارن برام);)
سید ابراهیم جمالی
ساکن شمال
علاقه به برنامه نویسی و هک و فوتبال.
بارسلونا.
سلام دادجو هستم از شیراز . متولد ۱۳۶۰
امیرحسین سلطانی
1377
کرج
بوکس تکواندو
زیاد اهل تماشای فوتبال نیستم
بازیMD5
محمد جواد
64 فنی سالم
کرج
تیم مورد علاقه قشقایی شیراز - بوکاجونیورز
علایق نت ... و کلا هر چی که فاز بده
نام خانوادگی : دیبا
متولد : 1355
ساکن : اراک
علاقه مندی ها : اینترنت سخت افزار و هر فناوری جدید.کارشناسی مهندسی نفت. فوق لیسانس مدیریت. لیسانس نرم افزار.لیسانس شیمی. فوق دیپلم شیمی.دیپلم ریاضی و فیزیک سال 74
ورزش های مورد علاقه : ندارم
تیمهای مورد علاقه : ندارم
بازیکن مورد علاقه : ندارم
بازی مورد علاقه : هرچی پسرم بخاد که باهاش بازی کنم
سلام اسمم امیره . یک بارسایی و تمام...
من محمدرضا بیغم مدیر سایت فروشگاه دی خرید هستم dkharid.com
mag.dkharid.com
forums.dkharid.com
هم سایت های من هستند هر سوالی در مورد طراحی سایت هم داشته باشین میتونم کمک و راهنماییتون بکنم البته ه کامپیوتر علاقه دارم وحوضه کار من فقط سایت نیست
;);););)
نام : متین
متولد : 4 مهرماه 1378
ساکن : بندرترکمن
علایق : سخت افزار - تست سیستم و کارایی ( بنچمارک خودمون ) - اینترنت
تیم مورد علاقه : MYM
بازی مورد علاقه : Dota - Rainbow Six Siege - GTA V
نام:محمد
فامیل:طالبی
تاریخ تولد:80/2/4
نام : سعید
نام خانوادگی : زیدی
متولد : 1366
ساکن :تهران
علاقه مندی ها : it
ورزش های مورد علاقه : جودو
بازیکن مورد علاقه :
بازی مورد علاقه :
سلام
منم رضا
از ارومیه
فوق لیسانس عمران
سلام من محمد ادریس شیروانی هستم 18 ساله از تهران خوشحالم که تو این انجمن عضو شدم =d>=d>
نام : شاهرخ
نام خانوادگی : قره ویسی
متولد : ۱۳۵۷/۰۷/۰۱
ساکن : کرمانشاه
علاقه مندی ها : رندرینگ -فوتبال
ورزش های مورد علاقه : فوتبال
تیمهای مورد علاقه : استقلال تهران- بارسلونا
بازیکن مورد علاقه : وحید طالب لو-لیونل مسی- آندرنس اینیستا
بازی مورد علاقه : همان فوتبال
نام : امیرحسین
نام خانوادگی : بخشی
متولد : 1370
ساکن : مشهد
علاقه مندی ها : برنامه نویسی
ورزش های مورد علاقه : شنا
تیمهای مورد علاقه : -
بازیکن مورد علاقه : =
بازی مورد علاقه :-
مهران 19 رشت , علاقه مندی ها نرم افزار و فیلم
محمد خلیلیان 18 ساله از اصفهان برای سرگرمی فیلم و بازی و گیتار و آهنگ . والیبال و پینگ پونگ دوست دارم
سلام عرض ادب به همه دوستان
نام : رضا
نام خانوادگی : کیان منش
متولد : 1989
ساکن : ایران - مشهد
علاقه مندی ها : نرم افزار - سخت افزار - شبکه
ورزش های مورد علاقه : فوتبال - فوتسال - بیلیارد - تیله بازی!
تیمهای مورد علاقه : بارسلنا - رئال مادرید
بازیکن مورد علاقه : رونالدینیو - کریستین رونالدو - مسی - مهدوی کیا
بازی مورد علاقه : کنسول های بازی
نام : جواد
نام خانوادگی : یوسفی
متولد : 1364/08/01
ساکن : جیرفت
علاقه مندی ها : رباتیک هوافضا کامپیوتر
ورزش های مورد علاقه : منچ
بازیکن مورد علاقه : خودم
بازی مورد علاقه : کلش
عبداله
متولد 72
ورزش : شنا
نام ونام خانوادگی:محمد قضاوی
علاقه به amdدارم و واقعا ازش کیفیت دیدم
نام : سید مهدی
نام خانوادگی : قائم مقامی
متولد : 1363
ساکن : تهران
علاقه مندی ها : Data recovery & Programming
ورزش های مورد علاقه : پینگ پنگ
آرزوی سلامتی وموفقیت دارم برای همه؛
باتشکر
نام : زهرا
نام خانوادگی : ....
متولد : ۷۴.۱۱.۶
ساکن : شهرکرد
علاقه مندی ها : ورزش.رباتیک
ورزش های مورد علاقه : والیبال.فوتسال
تیمهای مورد علاقه : استقلال.رئال مادرید
بازیکن مورد علاقه : cr7.خسرو حیدری
بازی مورد علاقه : کانتر.gta
نام : حسین
نام خانوادگی : میرزائی
متولد : 1375
ساکن : تبریز
تخصص: امنیت شبکه ، مجازی سازی ، طراحی وب سایت ،برنامه نویسی #c
علاقه مندی ها : تست نفوذ
ورزش های مورد علاقه : شطرنج
تیمهای مورد علاقه : تیم بلک هت ، کسپراسکای
بازیکن مورد علاقه : _____
بازی مورد علاقه :=======
با عرض سلام
نام : مهدی
نام خانوادگی : کاظمی ابهریان
متولد : 1358
ساکن : ابهر
علاقه مندی ها : شبکه، اینترنت، ورزش، بازی
ورزش های مورد علاقه : سنگنوردی، کوهنوردی، فوتبال، والیبال، دوچرخه سواری، پینگ پنگ
تیمهای مورد علاقه : آ ث میلان، رئال مادرید
بازیکن مورد علاقه : زیدان
بازی مورد علاقه : Clash، World of Warcraft، Mortal Kombat X Mobile
علی
توانگر
1345/ 12/ دی ماه
فوتبال
رامین تقي زاده
رامین هستم 38 ساله یک دختر 10 ساله دارم اما جدا شدم علايقم نجوم ،الکترونیک و کامپیوتر . تنها رفیقم دخترمه و هر چی ديجيتاله برای ما عشق و حاله ... اهل موزیک و ورزش نیستم فقط فیلمهای خوب ... زیاد وارد نیستم .... از اساتید یاد ميگيرم
نام : حمید رضا
نام خانوادگی : میرزایی
متولد : 66/3/23
علاقه مندی ها : موزیک
ورزش های مورد علاقه : فوتبال- بیلیارد-جودو- کشتی
تیمهای مورد علاقه : یوونتوس- رئال مادرید
بازیکن مورد علاقه : زیدان
بازی مورد علاقه : گالاف تیوتی
arman
dani
footbal
سهیل
شمشیری
28
تهران
اسکی اب سواری
دیپرتیو لاکرونیا !!!
مسی دیگه
به سخت افزار و اسمبل سیستم علاقمندم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
داداش حیف این سیستم نیست که یه کارت گرافیک 1080 یا حداقل 1060 روش نمیندازی؟ این رم رو کی بهت پشنهاد کرده؟ اصلآ جالب نیست عوضش کنی بهتره.
عشق است مادربردت رو. من عاشق ازارک هستم. خیلی داره قوی کار میکنه الان. مثل اون اوایل ام اس آی هست
سلام من از کاربران قدیمی این سایت و هات اورکلاک هستم نمیدونم خودم رو معرفی کردم یا نه باز معرفی میکنم و اینم بگم مدتی که نبودم خیلی دلم برا سایت و دوستای عزیزم تنگ شده
نام : یزدان
نام خانوادگی : سلیمانی
متولد : 1369/3/1
ساکن : کرمانشاه
علاقه مندی ها : بازی - فیلم و سریال و از همه مهمتر آورکلاک
ورزش های مورد علاقه : بسکتبال فوتبال و بدنسازی
تیمهای مورد علاقه : پیروزی و رئال مادرید
بازیکن مورد علاقه : کریستیانو رونالدو
بازی مورد علاقه : بیشتر از همه فیفا ولی به سری dead space و مترو هم خیلی علاقه دارم
سلام خدمت همگی دوستان ، عرض ارادت خدمت همگی دوستان قدیمی که باید منو بشناسن! بنده یه چند سالی نبودم اما خوب واقعا درگیر سربازی و مابقی دردسر های زندگی بودم اما واقعیتش خیلی دلم برای رفقای قدیمی تنگ شده بود @};-
احتیاجی به معرفی که فکر نمی کنم باشه اما سید شوان شیدائی اهل سنندج و 33 سالمه! بازم از اینکه در جمع دوستان قدیمی و مابقی اساتید هستم خوشحالم.
مخلص همه رفقای گل
با سلام
کیوان هستم
عاشق نرم افزار و تعمیرات لتاب
فوتبالیستم
ساکن تهران
ایدی اینستاگرامم :x
i.kivan
سلام به همه دوستان مهدی هستم از تهران
نام : علی
نام خانوادگی : عزیزی
متولد : 1375
ساکن : شهر کرد
علاقه مندی ها :
ورزش های مورد علاقه :
تیمهای مورد علاقه :
بازیکن مورد علاقه :
بازی مورد علاقه :
سلام
حسام هستم از مشهد
در زمینه صفحات لمسی و نمایشگر های مولتی تاچ فعالیت می کنم
مرتضی هستم از گنبد کاووس
به فوتبال علاقه ای ندارم
به رشته رادیو کنترل rc خیلی علاقه دارم
عاشق الکترونیک مکانیک سخت افزار و تعمیرات هستم
شغلم تعمیرکار موبایل سخت افزار لپ تاپ lcd tv
و تمام لوازم الکترونیک هست
در خدمت دوستان هستم
سلام
محمد متولد ۶۲ استان بوشهر(سنو نشمردم خخ) ۱۵ اذز تولدمه خخخ یعنی چند روز دیگه
گیمر هستم و فعلا بازیهای دیویزن و وایلد لند انلاین میزنم و از پلیرای دیگه هم دعوت میکنم برا بازی گروهی با هم..
حمید هستم 21 ساله از ایلام . متولد همانجا
دانشجوی روانشناسی و متخصص در الکترونیک مخابرات ماهواره انتن ها و اسمبل سیستم و تمامی کارهای مربوطه
ورزش فعلا بدنسازی کار میکنم و زیاد فوتبالی نیستم
بازی مورد علاقه sre call of duty , جنگاوری پیشرفته
تیم مورد علاقه تیم ملی و پرسپولیس ;)
در زمینه کابل های مخابراتی و سیم کشی تلفن و نویز و اختلال های adsl
نام خانوادگی : دیبا منفرد
متولد : 1359
علاقه مندی ها : اینترنت برق مخابرات
ورزش های مورد علاقه : هواخوری
بازی مورد علاقه : خوشم نمیاد
نام : امید
نام خانوادگی : طباطبایی
متولد : 1367
ساکن : مشهد
علاقه مندی ها : اینترنت -ارز دیجیتال
ورزش های مورد علاقه : دو
بازی مورد علاقه : خوشم نمیاد
با سلام
محمد از خوزستان کارم شبکه برق و اینترنت
43سال دارم
سلام به همه دوستان
امیر هستم
ساکن خرم آباد
52 سال سن دارم
کارم فروش وتعمیر سخت افزاره
عاشق سخت افزار و بازی های کال آف هستم
میلان ، بارسا و پرسپولیس
دوست دارم بازم فروم رونق بگیره مثل قبل
ارادتمند همه دوستان هستم @};-
Girls In Your City - No Selfie - Anonymous *** Dating [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] - Anonymous Adult Dating - No Verify New Girls [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]