هر چقدر هم که نویز پاور رو کاهش بدن ولی هنوز Coil Whine در همه پاورها پابرجاست،فقط پاورهای سری Corsair RM تغییراتی را در این زمینه انجام داده اما این پاور هم موجود نیست و قیمت خداتومن مگر بگیری.
نمایش نسخه قابل چاپ
هر چقدر هم که نویز پاور رو کاهش بدن ولی هنوز Coil Whine در همه پاورها پابرجاست،فقط پاورهای سری Corsair RM تغییراتی را در این زمینه انجام داده اما این پاور هم موجود نیست و قیمت خداتومن مگر بگیری.
با سلام و عرض ادب خدمت عزیزانم
خود دوستان میدونند این پست ها از کجا انتقال داده شد
و هر کدام از پست ها 1 به 1 باید انتقال پیدا کنند
لطفا در تاپیک مناسب در مورد فاکتور های پاور بحث کنید.
با تشکر@};-
سه بار پست دادم هر سری این پیغام اومد :
ارسال مقالات شما غیر ممکن می باشد , به دلیل اینکه پردازش رمز عبور اعتبار شما به اتمام رسیده است , برای برطرف شدن مشکل مجددا وارد اعتبار خود شوید .
لطفا برای بازگشت به پنجره قبلی , دکمه "بازگشت" را فشار دهید .
خسته شدم دیگه ...
---------------
فقط بگم که نه از روز اول نویز نداشت و الان هم صداش تو فنای کیس گم میشه ولی به تنهایی صدا داره .
تاپیک بهتر پیدا نکردم
ما از دو جا ( یکی سایت کولر مستر یکی هم خود گرین ) زدیم توانی که دستگاه نیاز داره رو حساب کنه
جفتش زد 300 وات
سخت افزار اینه :
socket 775 core 2 duo 7500
amd 7770
با یه دی وی دی رام و یه هارد
پاور ما 380 گرین هستش
این کارت گرافیک یه دونه 6 پین میخوره ( که خوب پاور کابل شش پین گرافیک نداره ) که میخوام با تبدیل از پاور بهش برق بدم
حالا به نظر شما برای آزمایش یک روزه هم فشار میاد به پاور ؟
برای دراز مدت چطور ؟
کارت 7770 کم مصرف هستش و پاور با توان 380 وات کاملا کافی خواهد بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط doomhammer65ir [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با تبدیل هم خیلی بعید هستش مشکلی برای کارت گرافیک پیش بیاد ولی در اینده بتونید پاور رو ارتقا بدید بهتره
از نظر من با تبدیل با خیال راحت استفاده کنید.
@};-@};-
تبديل زدم بد نشدنقل قول:
فشار که ميارم يه صدای زوزه مانندی ازش در مياد
ازمايش کنم اگر از فن کارت نباشه به گمانم پاور رو بايد ارتقا بدم
فرستاده شده از PC704S2ِ من با Tapatalk
احتمالا مربوط به کویل پاور هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط doomhammer65ir [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
توصیه میکنم انتخاب بعدی تون از برند کورسیر یا نظر اینا باشه
@};-
سلام خدمت همه دوستان
مادر برد من سوکت 775 پردازنده e8400 هست کانکتور برق پردازنده 4 پین هست این پاور رو میخوام بخرم Corsair VS450 این پاور کانکتور 4 پین داره برایردازنده یا نه ؟؟
درود کاربرگرامی، بله این منبع تغذیه کانکتور ATX 4+4 Pin مخصوص پردازنده را دارد