cpu ت این وسط مشکل ایجاد میکنهنقل قول:
نمایش نسخه قابل چاپ
cpu ت این وسط مشکل ایجاد میکنهنقل قول:
AM3 - Phenom II X4 980 - 3.7GHzنقل قول:
نوشته اصلی توسط ROULY [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یا این چی مشکل حل میشه؟(یا 1090T بگیرم)
سلام دوست عزیز .نقل قول:
همون سی پی یو قبلی هم برای بازی خوبی و مشکل ایجاد نمیشه فقط ممکنه بین سی پی یو و کارت گرافیک یه مقدار خیلی جزئی گلوگاه ایجاد بشه که این گلوگاه به صورتی نیست که مثلآ نشه اصلآ بازی کرد :d
شما با این سیستم می تونی رو تنظیمات بالا فریم خوبی بگیری
بله میتونی ولی رو بالاتر از 30 فریم اصلا حساب وا نکننقل قول:
برای برطرف کردن همون گلوگاه جزئی کدام پردازنده ای که گذاشتم پیشنهاد میشه؟با سپاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خواب معلومه دیگه 1090t ولی بهت توصیه میکنم به طور کل تغییر پلتفرم بدی و بری سراغ corei5. اصلا ارزش نداره واسه amd هزینه کردننقل قول:
دوستان عزیز از مسیر تاپیک خارج نشید دوستان اینجور راهنمایی ها رو هم میشه در پروفایل دوستان انجام داد.@};-
روح الله جان روشی که فرمودید بصورتی هست که شما SAVE DATA او مرحله رو داشته باشید و من چون بازی و دارم روش شما عملی نبود و اصلا این روش جواب نمیده ، بنده بعد از کلی گشتن یک فایل 50 مگی پیدا کردم که save data بازی بود و مرحله 2 رد میکرد و به مرحله 3 میرسید ( منکه این بازی و میخوام چند بار بازی کنم حالا بعدا تا فعال ساز جدید مرحله دوم و بیخیال شدم)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ROULY [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تصاویری از مرحله ( به جنگل خوش آمدید)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سنگین ترین محیط بود :| البته فرکانس کارت و کاهش دادم..با 820 برای کلاک بهتر فریم میده@};-
فعال ساز فیکس هم منتشر شد @};-
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حجم 30 مگابایت
با تشکر از فرشاد عزیز بابت آپلود فعال ساز داخل سرور سایت @};-
با سلام خدمت دوستان عزیز
دوستانی که مشکلات فریز شدن ، کرش شدن بازی بعد از مرحله یک دارند و با فعال ساز های تا به حال مشکلاتشون حل نشده
این فایل فیکسر هست که 51 کیلوبایت حجم داره ( فقط کافی فایل ها رو در مسر Crysis3 کپی کنید و فایل xdelta_patch اجرا کنید.)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]